Onze programma's
Filter

Taalreizen

Ben je van plan om een nieuwe taal te leren? Meld je aan voor één van de vele taalreizen van EF. Een taalreis is de leukste en meest effectieve manier om een vreemde taal te leren spreken. EF is al ruim 50 jaar expert op het gebied van taalreizen en met 44 bestemmingen wereldwijd zit er ongetwijfeld een geschikte taalreis voor jou tussen. Van een 2-weekse cursus Engels in Cambridge tot 9 maanden Spaans leren in Barcelona, de keuze is aan jou!

Kies een programma volgens leeftijd

Een op maat gemaakte taalreis

EF biedt wereldwijd taalreizen aan in de talen Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Duits, Mandarijn en Japans. Onze taalreizen zijn er in verschillende lengtes en je kunt zelf de intensiteit bepalen. Je zult ingedeeld worden bij studenten met hetzelfde taalniveau, zodat je op je eigen de tempo de taal leert spreken. Daarnaast kun je bij EF rekenen op een uitgebreid cultureel programma, zodat je naast de taal ook de cultuur van je gastland leert kennen. Verder regelt EF je accommodatie tijdens je taalreis. Je kunt bijvoorbeeld kiezen om in een gastgezin of in een residentie te verblijven. Onze adviseurs helpen je bij het maken van de juiste keuzes, zodat het programma perfect op jouw wensen aansluit.

Inspirerende locaties en culturele ervaringen

We zijn trots op al onze 44 taalscholen. Ze staan stuk voor stuk op toplocaties en zijn voorzien van de modernste faciliteiten. Of je nu kiest voor een taalreis naar Miami, Costa Rica of Berlijn, je taalschool staat altijd op een inspirerende plek. De plaatselijke docenten en begeleiders op alle locaties hebben veel kennis van de locale cultuur en zij zullen je meenemen naar de meest interessante plekken in de omgeving. Met onze gecertificeerde programma’s en onze kennis van de locale cultuur leer je leven als een local. Schrijf je in voor een taalreis met EF en ga de tijd van je leven tegemoet!