Programmagids
filter

Duits leren in Duitsland

Waar is een betere plek om Duits te leren dan in Duitsland? Je zult een nieuw land ontdekken, de bezienswaardigheden bezoeken en Duitsers leren kennen zoals je dat als toerist niet zou kunnen. Tegelijkertijd leer je iedere stad steeds meer Duits, om al het geleerde meteen in praktijk toe te passen. Kom dus bij EF Duits leren in Duitsland.
programma(s) gevonden

Duits leren in Duitsland

Een taalcursus in Duitsland is de allerbeste manier om snel en duurzaam de Duitse grammatica, woordenschat en zinsopbouw onder de knie te krijgen. De Duitse uitspraak en de lange samengestelde woorden kunnen soms best een uitdaging zijn. Ga je Duits leren in Duitsland, dan ben je elke dag omringd door Duitse native speakers. Je krijgt vanzelf een betere uitspraak omdat je die continu om je heen hoort, en je zult merken dat die lange samengestelde woorden een stuk eenvoudiger zijn zodra je ook de afzonderlijke delen van het woord begrijpt. Gezien Duitslands belangrijke economische en politieke rol op het wereldtoneel zal jouw Duitse taalkennis je nog je leven lang van pas komen.

Nuttig Duits

Wie kiest voor Duits leren in Duitsland doet daar veel taalvaardigheden op die zowel nu als in de toekomst goed van pas komen. Trek potentiële Duitse klanten bijvoorbeeld over de streep door met ze te communiceren in hun moedertaal. Lees originele Duitse literatuur van Goethe en Kafka zonder een hulp van het woordenboek. Begrijp de teksten van beroemde opera's en arthousefilms zonder uitleg. En tijdens het Duits leren in Duitsland verbeter je niet alleen jouw taalvaardigheden, maar krijg je ook inzicht in het dagelijks leven en de bruisende cultuur van Duitsland. Aangezien Duits veel gesproken wordt in centraal- en Oost-Europa, zal jouw taalkennis ook buiten de Duitse landsgrenzen superhandig blijken.

populaire bestemmingen