Onze programma's
Filter

Programma's in Madrid

Studeer Spaans in Madrid: de perfecte plek om Spaanse lessen te volgen en het geleerde meteen in de praktijk te brengen! Ervaar de Spaanse hoofdstad, van musea en kunst tot het geweldige nachtleven en heerlijke klimaat. Dankzij de goede verbindingen met andere steden studeer je Spaans bij EF in Madrid én ontdek je de rest van het land.

Kies een programma volgens leeftijd

EF Madrid

Studeer Spaans in Madrid om zowel de Spaanse cultuur en geschiedenis als het moderne leven in Spanje te ontdekken. Breng een bezoek aan het koninklijk paleis om de zetel van de Spaanse monarchie met eigen ogen te zien. Na afloop van de lessen leer je in het Prado Museum verder over Spaanse kunst en 's avonds kun je de stad in om te leren flamencodansen. Combineer je taalcursus met een stage bij een lokaal Spaans bedrijf of meld je aan voor vrijwilligerswerk om je in te zetten voor een Madrileens goed doel. Je zult snel ontdekken dat het spreken van Spaans je helpt om in Madrid een beter begrip van de Spaanse cultuur te kweken, nieuwe vrienden te maken en een betere band met Spanje te krijgen dan welke toerist ook dat ooit zou kunnen doen.

Lessen in Madrid

Hoewel je culturele begrip enorm vooruit zal gaan in Madrid, is het belangrijkste doel van studeren in de Spaanse hoofdstad natuurlijk het vergroten van je taalkennis. Wie Spaans studeert in Madrid werkt in de klas altijd met een op communicatie gerichte lesmethode. Je luistert niet naar een lange monoloog van de leraar, maar neemt deel aan spreek- en luisteroefeningen en doet projecten met klasgenoten. Je nieuwe taalvaardigheden komen goed van pas in informele situaties in de stad, bijvoorbeeld wanneer je op excursies gaat met onze medewerkers, of zelfstandig door de stad wandelt. Op al deze manieren leer je snel goed Spaans in Madrid en, misschien nog wel belangrijker, zul je alles ook na thuiskomst nog goed onthouden.