Onze programma's
Filter

Studeren in Honolulu

Je zult de laid-back sfeer van Hawaï snel omarmen als je gaat studeren in Honolulu. Door de vriendelijke locals zal je verlegenheid om Engels te spreken snel verdwijnen. Of je nou slechts een paar weken in je vakantie komt of een heel jaar wilt studeren in Honolulu: wij hebben een programma waarmee je de taal snel met vertrouwen leert spreken.

Kies een programma volgens leeftijd

Studeren in Honolulu

Wanneer je gaat studeren in Honolulu leer je Engels op het paradijselijke Hawaï. De zon schijnt er altijd en het is er altijd lekker weer, dus elke cursusstartdatum is een goed moment om te beginnen. Je kunt kiezen uit een intensieve cursus om de taal extra snel onder de knie te krijgen, of wat meer vrije tijd krijgen om naast het studeren in Honolulu ook veel van het strand en het regenwoud te kunnen genieten. De combinatie van kleine klassen, een ervaren leraar, een lesmethode die zich richt op communicatie en toegang tot multimediale lesmaterialen zorgt ervoor dat je efficiënt leert. Een van de beste manieren om Engels te leren tijdens het studeren in Honolulu is echter gewoon naar buiten gaan, plezier te hebben en veel Amerikanen te ontmoeten om mee te praten.

Geniet van Hawaï buiten het klaslokaal

Wie gaat studeren in Honolulu heeft zowel binnen als buiten het klaslokaal een leuke en leerzame tijd. Je leert je internationale medestudenten goed kennen tijdens georganiseerde activiteiten zoals barbecues, bezoeken aan de North Shore en Hawaïaanse eetavonden. Grijp ook de kans aan om tijdens het studeren in Honolulu de natuurlijke schoonheid van de staat te ontdekken. Ga kajakken op zee, hike over slapende vulkanen en zwem onder watervallen in het regenwoud. Echte avonturiers kunnen daarnaast ook duiken met haaien, wrakduiken en skydiven. Zowel de herinneringen als de opgedane taalkennis blijven je na je tijd op Hawaï nog een leven lang bij.