Onze programma's
Filter

Taalreizen in Duitsland

EF Taalreis Duitsland. Er is geen betere investering mogelijk dan een taalreis in Duitsland om je Duits te verbeteren. Onze school in München heeft korte en langdurige programma's voor taalreizen in Duitsland en wordt steeds populairder. Het maakt niet uit voor wat voor een taalreis je kiest, we zullen je bij iedere stap helpen en begeleiden.

Kies een programma volgens leeftijd

Taalreis Duitsland

Duits is een van de belangrijkste talen ter wereld en wordt gesproken door 200 miljoen mensen wereldwijd. Aangezien het de meest gesproken moedertaal in de Europese Unie is, kun je niet om het politieke en economische belang van Duits heen. Een taalreis Duitsland is de beste manier om een eindeloze reeks carrière- en persoonlijke mogelijkheden in de Duitse wereld te verkrijgen. Of je nu jouw carrière een Duitse jumpstart wilt geven of vooral de lange en fascinerende geschiedenis van Duitsland beter wilt begrijpen: onze taalreis Duitsland is de prettigste manier om zoveel mogelijk voordeel te doen met alles wat dit land je te bieden heeft.

Waarom zou je jezelf onderdompelen in de taal?

Klassikaal onderwijs is belangrijk om Duits te kunnen leren, maar dat alleen is niet genoeg. Op een taalreis Duitsland word je ondergedompeld in de Duitse taal: je spreekt die de hele dag door in verschillende alledaagse situaties. Merk hoe jouw taalvaardigheden verbeteren terwijl je bevriend raakt met jouw klasgenoten vanuit de hele wereld, leer hoe het openbaarvervoersysteem in elkaar steekt en oefen je accent wanneer je in de pauze koffie en een broodje bestelt. Kies als accommodatie een gastverblijf, waarin je met Duitse locals woont en continu je nieuwe Duitse taalkennis oefent, of logeer tijdens jouw taalreis Duitsland in een studentenresidentie voor een wat zelfstandigere levensstijl.

Kies een programma op een populaire bestemming