Onze programma's
Filter

Taalreizen in Brighton

Tijdens je verblijf aan de zuidkust van Engeland ontdek je dat deelname aan onze taalreizen Brighton de beste manier is om Engels te leren. Drink wat thee, speel cricket en je hebt in no time de locals ontmoet. Onze taalreizen Brighton zijn de perfecte wijze om je taalkennis bij te spijkeren.

Kies een programma volgens leeftijd

Taalreizen Brighton

Kom op een van onze taalreizen Brighton naar Engeland voor een kort zomerkamp of vakantieprogramma van slechts enkele weken, of meld je aan voor een langere cursus of uitwisselingsprogramma indien je het Engels nog veel meer onder de knie wilt krijgen. Welke van onze taalreizen Brighton je ook kiest, je krijgt altijd hoogstaand Engels taalonderwijs van onze ervaren leraren, die je aan de hand van je op maat gemaakte studieprogramma helpen bij het bereiken van je doelen. Al onze taalreizen Brighton combineren taallessen met de mogelijkheid om mee te doen aan leuke groepsactiviteiten en excursies, zodat je het meeste haalt uit jouw tijd in het buitenland.

Het stadsleven op een kleinere schaal

Ben je op zoek naar een vriendelijke, relaxte locatie om Engels te leren, dan zijn onze taalreizen Brighton een geweldige keuze. In deze zonnige kustplaats leef je je leven op relatief kleine schaal, zonder de anonimiteit van een grote, drukkere bestemming. De stad heeft geweldige ov-verbindingen met de rest van Engeland, dus als je tijdens onze taalreizen Brighton ook graag een weekend naar bijvoorbeeld Londen wilt, dan ben je daar binnen een uurtje! Relax op het strand, slenter over de charmante klinkerstraatjes en langs de unieke winkels, boetiekjes en cafés en proef van het bruisende nachtleven - en dit alles terwijl je je je Engels verbetert. Bestaat er iets beters?