Programmagids
filter

Taalreizen in Londen

EF Talenreis Londen. Dit is de meest betrouwbare manier om je Engels te verbeteren. Bezoek niet alleen de bekende bezienswaardigheden maar ook de prachtige groene parken midden in de drukte van deze Europese hoofdstad terwijl je dagelijks de gelegenheid krijgt om je Engels te oefenen. EF's Talenreis Londen legt de focus op communicatie zodat je er zeker van bent dat je terug naar huis gaat als een zelfverzekerdere Engelse spreker.
programma(s) gevonden

Talenreis Londen

Als je graag echt vloeiend Engels wilt spreken, dan is er geen betere mogelijkheid dan een talenreis Londen. In zo'n drukke, levendige stad ontdek je de complexiteit van het Britse dagelijks leven dat achter de stereotypen schuilt. Tijdens onze talenreis Londen verblijf je als onervaren reiziger met een groep studenten uit je eigen land, of bij een internationale groep met studenten vanuit de hele wereld zodat jullie samen Engels kunt oefenen. Of je nu twee weken, twee maanden of nog langer blijft: er is altijd een talenreis Londen die je helpt bij het bereiken van je doelen.

Kan ik me op een bepaald doel richten?

Een van de voordelen van een talenreis Londen is dat er veel verschillende cursussen zijn waaruit je kunt kiezen. Al onze cursussen helpen je bij het verbeteren van je Engels en vergroten jouw zelfvertrouwen in het spreken van de taal, maar als je een specifiek doel hebt kun je een talenreis boeken die jou daar op de meest effectieve manier voor traint. We bieden een talenreis Londen aan voor studenten van alle leeftijden en taalniveaus. Of je nu op zoek bent naar een werkgerelateerd programma, een academische, intensieve cursus, of juist wat meer tijd om te stad te bezichtigen: wij helpen je bij het samenstellen van een studieprogramma dat het beste aansluit bij al jouw studiebehoeften.