Onze programma's
Filter

Uitwisseling in Ierland

Als je buiten de gebaande paden naar een uitwisseling op zoek bent, dan is EF's Uitwisseling Ierland programma hetgeen waar jij naar op zoek bent. Of je nou voor een paar weken in Ierland verblijft of besluit om voor een 1-jarig Uitwisseling Ierland programma te kiezen, je keert terug naar huis met een heleboel onvergetelijke herinneringen uit Ierland.

Programma's variëren van twee weken tot een schooljaar en kunnen toegespitst worden op elk leerniveau. Vraag de brochure aan en kom alles te weten over de mogelijkheden bij EF.

Kies een programma volgens leeftijd

Uitwisseling Ierland

Een uitwisseling Ierland is een onvergetelijke manier om dit land te leren kennen. We bieden uitwisselingen aan van elk mogelijke duur, van enkele weken tot een compleet jaar. Hoe lang je ook in Ierland wilt blijven, je zult je taalkennis vergroten en veel over de Ierse cultuur leren. Onze uitwisseling Ierland combineert het allerbeste klassikale onderwijs met veel mogelijkheden om je Engels te oefenen in het dagelijks leven. Onze ervaren docenten maken gebruik van productieve lesmethodes en de modernste technologie zodat je snel met vertrouwen Engels leert spreken. Er is geen betere manier om een taal te leren dan door je er volledig in onder te dompelen, en een uitwisseling Ierland zorgt ervoor dat je leeft en Engels spreekt zoals een local.

Waarom een uitwisseling in Ierland?

Tijdens een uitwisseling Ierland verblijf je in een schilderachtig en levendig land. Dublin is een bruisende stad, dat veel van zijn drukte te danken heeft aan de uitbundige studenten van Trinity College. De stad kent veel bezienswaardigheden zoals de Guinness-fabriek, Dublin Castle en het Dublin Writers Museum. Een uitwisseling Ierland biedt je ook de parels van het platteland, waaronder kastelen, Keltische ruïnes en de kliffen van Moher. Het allergrootste voordeel van een uitwisseling Ierland is waarschijnlijk de mogelijkheid om de vriendelijke, gastvrije Ieren te ontmoeten. Zij maken jouw verblijf in dit land onvergetelijk!

Kies een programma op een populaire bestemming