EF Internationaal High School Camp

Voeg deze optie toe: €1695,-

Camp is een unieke kans om meer te leren over andere culturen en vrienden te maken van over de hele wereld.

EF Internationaal High School Camp geeft je het vertrouwen dat je nodig hebt om een succesvolle start van je uitwisselingsjaar te maken. Met studenten uit meer dan 13 verschillende landen die net als jij een uitwisselingsjaar gaan doen, is het Camp dé kans om andere culturen te leren kennen, vrienden te maken, deel te nemen aan sportevenementen en leuke activiteiten voordat je aan het avontuur van je leven begint.

Dompel jezelf onder in de Britse cultuur en ervaar Britse tradities.

Bij EF Camp ervaar je de Britse cultuur uit eerste hand. Verken Winchester - de oude hoofdstad van Engeland - tijdens een wandeltocht, geniet van de ongelooflijke achtbanen van Thorpe Park en bezoek Brighton, een prachtige badplaats met zijn onafhankelijke, unieke winkels en vintage marktjes. Het activiteitenprogramma geeft je ook de mogelijkheid om samen te werken tijdens een avondje Britse cultuurquiz en om vragen te stellen tijdens de Ambassador Night.

Bereid je voor op het dagelijkse leven in het Verenigd Koninkrijk -- leer de vaardigheden die je zullen helpen tijdens jouw jaar.

Heb je je ooit afgevraagd hoe het is om in het Verenigd Koninkrijk te wonen? Leer meer over de Britse levensstijl, oefen elke dag je Engels - inclusief typische Britse uitdrukkingen! - en krijg inzicht in hoe jouw Britse high school ervaring eruit ziet. Woon praktische lessen en leuke naschoolse activiteiten bij die je zullen helpen bij het bouwen van de gereedschapskist die je tijdens je jaar in het VK gaat gebruiken.

Voeg kamp toe aan je exchange jaar

Neem contact op met je uitwisselingsadviseur.

Maandag - Vrijdag: 08:30 - 20:00

Zaterdag: 09:00 - 17:00

De Boelelaan 7

1083 HJ Amsterdam

085 048 0904

[email protected]