Taalcursussen in het buitenland

voor studenten en volwassenen

EF

Frankrijk

Schrijf je in voor EF’s talencursus in Frankrijk en ervaar de rijke cultuur en gevarieerde landschappen van het meest bezochte land ter wereld.

Alles wat men zegt over romantiek en Frankrijk is waar. De schitterende Eiffeltoren domineert de skyline van Parijs. De stranden van Nice volgen een kustlijn met glinsterende, azuurblauwe wateren. Overal om je heen vullen kleine bakkerijen de ochtendlucht met de geur van vers gebakken brood. Koppels wandelen hand in hand langs de oevers van de Seine. En de Fransen zijn altijd onberispelijk gekleed.

De diversiteit van het landschap in Frankrijk varieert van zonovergoten stranden aan de Middellandse Zee tot met sneeuw bedekte Alpen, maar iedere stad, groot of klein, heeft talloze terrasjes en pittoreske keienstraatjes. Toch is het niet het opmerkelijke natuurschoon, maar de cultuur die bezoekers het fascinerendste vinden. Geniet van een espresso in een café in de wijk Marais en zie hoe de Parijzenaars voorbij wandelen alsof het elke dag een modeshow is. Kijk vanaf de Promenade des Anglais hoe grote jachten in de haven van Nice komen aanleggen. Volg bij EF een taalcursus in Frankrijk en ontdek hoe leuk het is om in vloeiend Frans een glaasje wijn te bestellen.

Leer Frans spreken in Frankrijk en kom studeren aan onze taalschool in Parijs of Nice.

lees meer Verberg
Prijsopgave

Gratis brochure

Ontvang een gratis offerte