Programmagids
filter

Programma's in Ierland

Als jij je Engels in Ierland wilt verbeteren, ben je bij ons aan het juiste adres. Onze Engelse programma's in Ierland zijn divers - van korte vakantiecursussen tot het perfectioneren van je Engels tot en met langere trainingen met de focus op Engelse spreekvaardigheid. Engels leren in Ierland is een unieke gelegenheid voor iedereen die graag Engels wilt studeren.
programma(s) gevonden

Ierland

Leer Engels in Ierland en ontdek de Keltische magie van dit schitterende land. Ierland is klein genoeg om het hele land naast je studie in de weekenden te ontdekken en om naast de bruisende sfeer van Dublin ook de prachtige natuur te verkennen. Van Ierse dans en Keltische ruïnes tot schitterende uitzichten en vriendelijke locals: tijdens jouw cursus in Ierland zul je versteld staan van alle mooie aspecten van dit prachtige land. Wat je huidige niveau ook is en wat je na afloop van je taalcursus ook van plan bent, je zult gastvrij onthaald worden in Ierland.

Een taal vloeiend leren spreken

Kom je naar Ierland om Engels te leren tijdens een taalvakantie of zomerkamp, dan is dat misschien nog maar het begin van jouw Engelstalige onderwijs. Kies je voor een langer studieprogramma, of één dat zich richt op gevorderde studenten, dan word je misschien wel vloeiend in Engels. Een taal vloeiend leren spreken lukt je echter alleen als je jezelf continu blootstelt aan de taal en eraan gewend raakt om 24/7 op een hoog niveau Engels te praten. Dat kan echter alleen in een Engelstalig land, en dat is precies wat een cursus Engels in Ierland zo ontzettend nuttig maakt om de taal echt onder de knie te krijgen. Vloeiend Engels leren spreken is een flinke uitdaging, maar eentje die zeker binnen jouw bereik ligt als je toegewijd bent en hard werkt.

populaire bestemmingen