Programma's in Ierland

Programma's in Ierland
4.8
705
(705 beoordelingen)
4.8

Als jij je Engels in Ierland wilt verbeteren, ben je bij ons aan het juiste adres. Van korte vakantiecursussen tot het perfectioneren van je Engels tot en met langere trainingen met de focus op Engelse spreekvaardigheid, wij bieden het aan. Vraag een brochure aan en ontdek alle mogelijkheden om Engels in Ierland te leren.

EF Taalreizen

EF Taalreizen

10 - 18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Ierland
Stad: Dublin
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Ierland
Stad: Dublin
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Ierland
Stad: Dublin
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Ierland
Stad: Dublin
EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

14 - 18 jaar
Semester of studiejaar
Lokale High School
Ga op uitwisseling naar het buitenland als high school student op een lokale school en leer een andere cultuur kennen.
Bestemming: Ierland

Programma's in Ierland

Gratis brochure

Ontdek onze programma's op een populaire bestemming

EF Ierland

Leer Engels bij EF Ierland en ontdek de Keltische magie van dit schitterende land. Ierland is klein genoeg om het hele land naast je studie in de weekenden te ontdekken en om naast de bruisende sfeer van Dublin ook de prachtige natuur te verkennen. Van Ierse dans en Keltische ruïnes tot schitterende uitzichten en vriendelijke locals: tijdens jouw cursus in Ierland zul je versteld staan van alle mooie aspecten van dit prachtige land. Wat je huidige niveau ook is en wat je na afloop van je taalcursus ook van plan bent, je zult gastvrij onthaald worden in Ierland. Verbreed je horizon met de programma’s van EF Education First in Ierland. Beleef de tijd van je leven op meer dan 50 bestemmingen. Vertrek iedere maandag met EF!

Een taal vloeiend leren spreken

Kom je naar Ierland om Engels te leren tijdens een taalvakantie of zomerkamp, dan is dat misschien nog maar het begin van jouw Engelstalige onderwijs. Kies je voor een langer studieprogramma, of één dat zich richt op gevorderde studenten, dan word je misschien wel vloeiend in Engels. Een taal vloeiend leren spreken lukt je echter alleen als je jezelf continu blootstelt aan de taal en eraan gewend raakt om 24/7 op een hoog niveau Engels te praten. Dat kan echter alleen in een Engelstalig land, en dat is precies wat een cursus Engels in EF Ierland zo ontzettend nuttig maakt om de taal echt onder de knie te krijgen. Vloeiend Engels leren spreken is een flinke uitdaging, maar eentje die zeker binnen jouw bereik ligt als je toegewijd bent en hard werkt.