Onze programma's
Filter

Programma's in Japan

Het studeren van Japans in EF Japan is een verrassende ervaring. De Japanse taal is complex en verstrengeld met de etiquette van eer en respect die zo belangrijk is in het dagelijks leven. De Japanners zijn razend enthousiast om buitenlanders hun taal te leren. Kom naar Japan en ontdek wat de Japanse taal zo fascinerend maakt. Vraag een brochure aan, leer Japans in Japan en reis samen met EF naar het land van de rijzende zon.

Kies een programma volgens leeftijd

EFJapan

Japans gaan leren bij EF Japan is de enige manier om de taal echt goed te leren begrijpen. Wanneer je naar EF Japan komt, zul je begrijpen hoe de cultuur invloed heeft op de de manier waarop je Japans spreekt. Een ervaren leraar zal je uitleggen hoe het systeem van respect doorklinkt in de communicatie. In de les oefen je met het spreken van Japans zoals de Japanners dat doen. Ook krijg je vrije tijd om elke dag met native speakers te oefenen. Het toepassen van je Japanse vaardigheden in Japan is de beste manier om de taal met vertrouwen te leren spreken zoals een Japanner dat ook zou doen. Na het studeren van Japans in EF Japan kom je thuis met een beter begrip van hoe je de taal in het dagelijks leven moet toepassen. Verbreed je horizon met de programma’s van EF Education First in Japan. Beleef de tijd van je leven op meer dan 40 bestemmingen. Vertrek iedere maandag met EF!

De speciale kenmerken van het Japans

Wanneer je Japans studeert bij EF Japan leer je de eigenschappen die deze taal zo bijzonder maken. Japan heeft karakteristieke kenmerken, zoals het plaatsen van het werkwoord aan het einde van de zin, een groot aantal manieren om werkwoorden te vervoegen en verschillende niveaus van formaliteit. Door de finesses van het Japans in Japan te leren vergroot je je taalbegrip en dat is precies wat nodig is om indruk te maken op native speakers. Door de taal in het land zelf te leren, hoor je bovendien hoe de Japanners die zelf spreken. Zo krijg je snel alle passende kenmerken van de taal onder de knie. Je zult je snel realiseren dat het veel gemakkelijker het is om Japans in EF Japan te leren dan thuis.

Kies een programma op een populaire bestemming