Onze programma's
Filter

Studeren in Brighton

Combineer Engelse lessen met de mogelijkheid Groot-Brittannië te ontdekken door te studeren in Brighton. Onze studieprogramma's in Brighton kunnen aangepast worden aan jouw eigen behoeften en planning, zodat je tijdens het studeren in Brighton het maximale uit je ervaring kunt halen.

Kies een programma volgens leeftijd

Studeren in Brighton

Het is altijd het juiste moment om te studeren in Brighton. Hoewel de meeste bezoekers hier 's zomers komen vanwege het strand, kun je bij EF uit startdata kiezen die het hele jaar door vallen. Of je nu zin hebt in een korte taalvakantie of een heel academisch jaar wilt studeren in Brighton, er is altijd een cursus die bij je planning past. Vind de juiste balans van lessen en vrije tijd om je doelen te behalen. Hoe meer lessen per week, hoe meer je leert. Met wat meer vrije tijd kun je langer van Brighton of andere steden genieten. Welk programma je ook kiest, tijdens het studeren in Brighton gaat je Engels gaat altijd snel vooruit.

Het studentenleven van Brighton

Tijdens het studeren in Brighton zul je genieten van het lokale studentenleven. Met een kosmopolitische sfeer en fijne stranden is stad net een klein Londen aan zee. Naast het studeren in Brighton kun je mee met onze excursies en ook na de lessen een geweldige tijd hebben. We organiseren rondleidingen door de stad, beachvolleybaltoernooien, karaokeavonden en avonden met live muziek. Ook brengen studenten een bezoek aan bijvoorbeeld Stonehenge, Portsmouth en natuurlijk Londen. Je activiteitencoördinator kan je vertellen wat de beste winkels en visrestaurants van Brighton zijn en wanneer er beroemde dj's draaien. Kom daarom studeren in Brighton en ontdek er het geweldige studentenleven!