Onze programma's
Filter

Studeren in Italië

Kom studeren in Italië, waar het leven goed is en het eten nog beter is. Er is geen snellere manier om uw Italiaans te verbeteren dan door te gaan studeren in het buitenland. Onze programma's in Rome zijn flexibel, je bepaalt zelf de duur en specialisatie gebied, dus je kunt je eigen studieprogramma ontwerpen om af te stemmen op jouw doelen. We zullen je alle begeleiding geven die je nodig hebt tijdens je studie in Italië.

Kies een programma volgens leeftijd

Studeren in Italië

Italiaans is een taal die je met je hele lichaam spreekt: je benadrukt iets met je handen, intoneert met je ellebogen en wijst de weg met je schouders. Maar om de taal echt te studeren, zul je moeten studeren in Italië zelf. Onze centraal gelegen school in Rome verwelkomt studenten vanuit de hele wereld voor korte of langere taalprogramma's. Onze lessen Italiaans zijn bedoeld om jou zo snel mogelijk te laten communiceren. Of je nu een leuke zomervakantie wilt hebben, jezelf voorbereidt voor een studie aan een Italiaanse universiteit of een baan in een Italiaans bedrijf nastreeft: door te studeren in Italië kun je al je doelen bereiken.

Alle wegen leiden naar Rome

Rome wordt vaak de wieg van de westerse wereld genoemd. Wie gaat studeren in Italië aan onze school in Rome neemt een duik in de eeuwenlange geschiedenis. Je wandelt langs de ruïnes van het Romeinse Forum en het indrukwekkende Colosseum, en bezoekt Vaticaanstad en de St. Pieter om de schatten van Michelangelo, Da Vinci en andere wereldberoemde artiesten met eigen ogen te zien. In het weekend kun je naar de kust om te zwemmen in de Middellandse Zee of de in lava verdronken overblijfselen van Pompeï bezichtigen. Wie overweegt te gaan studeren in Italië, kan dat op geen betere plek doen dan Rome.

Kies een programma op een populaire bestemming