Studeren in Italië

Studeren in Italië
4.7
969
(969 beoordelingen)
4.7

Kom studeren in Italië, waar het leven goed is en het eten nog beter is. Er is geen snellere manier om je Italiaans te verbeteren dan door een studie in Italië. Onze programma's in Rome zijn flexibel, je bepaalt zelf de duur en het specialisatie gebied, dus je kunt je eigen studieprogramma ontwerpen om af te stemmen op jouw doelen. Investeer in je toekomst en ontdek wat EF voor jou kan betekenen.

Studeren in Italië

Studeren in Italië

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Italië
Stad: Rome
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Italië
Stad: Rome
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Italië
Stad: Rome
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Italië
Stad: Rome
EF Taalreizen

EF Taalreizen

50 + jaar
2-24 weken
Neem wat tijd voor jezelf met onze taalcursussen in het buitenland, speciaal ontworpen voor volwassenen van 50+. Geniet van gevarieerde lessen en activiteiten die speciaal op jouw interesses zijn afgestemd.
Bestemming: Italië
Stad: Rome

Ontdek bestemmingen

Studeren in Italië

Italiaans is een taal die je met je hele lichaam spreekt: je benadrukt iets met je handen, intoneert met je ellebogen en wijst de weg met je schouders. Maar om de taal echt te leren, zul je moeten studeren in Italië zelf. Onze centraal gelegen school in Rome verwelkomt studenten vanuit de hele wereld voor korte of langere taalprogramma's. Onze lessen Italiaans zijn bedoeld om jou zo snel mogelijk te laten communiceren. Of je nu een leuke zomervakantie wilt hebben, jezelf voorbereidt voor een studie aan een Italiaanse universiteit of een baan in een Italiaans bedrijf nastreeft: door te studeren in Italië kun je al je doelen bereiken.

Alle wegen leiden naar Rome

Rome wordt vaak de wieg van de westerse wereld genoemd. Wie gaat studeren in Italië aan onze school in Rome neemt een duik in de eeuwenlange geschiedenis. Je wandelt langs de ruïnes van het Romeinse Forum en het indrukwekkende Colosseum, en bezoekt Vaticaanstad en de St. Pieter om de schatten van Michelangelo, Da Vinci en andere wereldberoemde artiesten met eigen ogen te zien. In het weekend kun je naar de kust om te zwemmen in de Middellandse Zee of de in lava verdronken overblijfselen van Pompeï bezichtigen. Wie overweegt te gaan studeren in Italië, kan dat op geen betere plek doen dan Rome.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.