Onze programma's
Filter

Spaans studeren

Kom Spaans studeren en leer Spaans op de manier waarop het wordt gesproken in het dagelijkse leven. Met het EF studieprogramma Spaans in Spanje en Costa Rica zal je vanaf dag 1 leren om je Spaans toe te passen in de praktijk. Kom in het buitenland Spaans studeren en leer als een "native speaker" Spaans spreken. Vraag een brochure aan en ontdek hoe je Spaans kan studeren in Costa Rica of Spanje met EF.

je reis, accommodatie en nog veel meer. Lees hieronder meer over onze taalcursussen in het buitenland, vraag een brochure aan of neem contact met ons op zodat we je kunnen helpen om de taalcursus samen te stellen die het beste bij je past.

Kies een programma volgens leeftijd

Spaans studeren

Wie kiest voor Spaans studeren in het buitenland, belandt in een internationale omgeving waarin je jouw nieuwe taalkennis in veel verschillende situaties kunt gebruiken: in de klas, op sociaal gebied en in het dagelijks leven. Of je nu enkele weken of maandenlang kunt blijven: Spaans leren kan altijd, want we hebben altijd het geschikte programma voor je. Zolang jij ons vertelt wat je met je Spaanse taalcursus kunt bereiken, kunnen wij je altijd een programma op maat aanbieden. Ervaren reizigers kunnen zelfs een jaar lang Spaans studeren op onze verschillende scholen in Spanje en Latijns-Amerika, zodat je de verschillende dialecten en accenten ervaart die je kunt tegenkomen in de Spaanstalige wereld.

Studeer Spaans in het buitenland en word vrijwilliger

Wil je Spaans studeren in het buitenland en tegelijkertijd vrijwilligerswerk doen, dan hebben we het perfecte programma voor je. Onze school in Costa Rica plaatst studenten voor enkele weken tot meerdere maanden in lokale milieugroepen. Je leert over de bedreigingen van het regenwoud in Costa Rica en wat er gedaan wordt om milieuproblemen te voorkomen. Ook kun je veel Spaans oefenen met andere vrijwilligers, bijna allemaal Costa Ricanen. Zo kun je tijdens het Spaans studeren dus ook nog het verschil maken in de wereld!

Kies een programma op een populaire bestemming