Taalcursus

Taalcursus Spaans

Taalcursus Spaans
4.8
1180
(1.180 beoordelingen)
4.8

Wil je vloeiend Spaans leren? Kies dan voor een Taalcursus Spaans in het buitenland met EF. Spaans leren in het buitenland is niet alleen effectief, maar ook ontzettend leuk. Door de optimale balans tussen vrije tijd en ontspanning en het gebruik van de taal in alle mogelijke situaties wordt jouw cursus Spaans een complete ervaring! Start vandaag nog met Spaans leren in Spanje of Costa Rica. Vraag nu je gratis brochure aan.

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: SpanjeCosta Rica
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: SpanjeCosta Rica
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: SpanjeCosta Rica
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: SpanjeCosta Rica
EF Taalreizen

EF Taalreizen

50+ jaar
2-24 weken
Neem wat tijd voor jezelf met onze taalcursussen in het buitenland, speciaal ontworpen voor volwassenen van 50+. Geniet van gevarieerde lessen en activiteiten die speciaal op jouw interesses zijn afgestemd.
Bestemming: SpanjeCosta Rica

Waarom een taalcursus Spaans in het buitenland?

Er zijn zo ontzettend veel redenen voor een cursus Spaans in het buitenland. Of je nu student bent of al werkt: Spaanse taalkennis is een ontzettend waardevolle toevoeging aan je CV. Een taalcursus Spaans in Spanje of Costa Rica vergroot die kennis en zorgt ervoor dat je de taal met vertrouwen en gemak gaat spreken. Jouw Spaans zal vanzelf verbeteren als je de taal elke dag zowel binnen als buiten het klaslokaal oefent. Spaans leren in het buitenland is de beste manier om de taal snel onder de knie te krijgen. Leer iedere dag beter Spaans spreken terwijl je je op een zonnige locatie bevindt én veel nieuwe vrienden maakt. Wat wil je nog meer?

Ook activiteiten en excursies maken deel uit van onze cursus Spaans, zodat je kunt blijven oefenen in alledaagse situaties. Daarmee zul je sneller vloeiend worden in de taal. Volg bijvoorbeeld een intensieve cursus Spaans met EF en leer binnen een mum van tijd vloeiend Spaans spreken.

Volg een taalcursus Spaans aan de andere kant van de wereld

In Costa Rica is een taalcursus Spaans buitenland een ontdekkingsreis door een van de meest gevarieerde, gevoeligste ecosystemen ter wereld. Kijk goed om je heen of je papegaaien ziet tijdens jouw wandeling door de groene bossen. Beklim een vulkaan. Ga Spaans studeren in het buitenland met EF en kies voor een zomercursus Spaans van enkele weken, een intensieve cursus Spaans van 52 weken of een spoedcursus Spaans op locatie.

Het heldere turquoise van de oceaan wordt door korrelige zandstranden gescheiden van de weelderige regenwouden, waarachter grijze vulkanische pieken imposant torenen. Tijdens je cursus Spaans in Costa Rica zul je landschappen vinden die je de adem benemen.

Neem deel aan het beroemde carnaval, verken de omgeving te paard of bewonder de prachtige kusten tijdens een catamarantocht. Excursies naar buurlanden en naar de ruisende Rio Celeste waterval zorgen ervoor dat je de levensstijl in dit Latijns-Amerikaanse land kunt opsnuiven tijdens je cursus Spaans.

Praat met de vrolijke Costa Ricanen in de levendige strandbars op het strand, versterk je vriendschap met andere taalreizigers tijdens gezamenlijke activiteiten zoals watersportcursussen of zip-lining en ontdek de unieke biodiversiteit van het land in de aangrenzende nationale parken. Jouw Spaanse taalcursus zal een onvergetelijke ervaring zijn!

Of vertrek naar het heerlijke Spanje voor jouw cursus Spaans

Blijf je liever wat dichter bij huis, dan kun je ook bij EF in Spanje terecht. Onze geweldig gelegen taalscholen in Barcelona en Malaga hebben alles om van jouw cursus Spaans in het buitenland de ervaring van je leven te maken!

Barcelona, één van de grootste steden van Spanje, is de thuisbasis van adembenemende gotische architectuur, het Picasso Museum en prachtige stranden om te zonnen en te zwemmen. Deze kuststad is een populaire toeristische bestemming, vol met fantastische openluchtmarkten, restaurants, winkels, musea en kerken: de ideale plek om Spaans te studeren.

Of geniet van alle voordelen van het leven aan de Middellandse Zeekust als je Spaans leert in Malaga, waar de zon altijd schijnt en het leven zich in een langzamer tempo voltrekt. Malaga heeft een verscheidenheid aan prachtige stranden en geweldige architectuur die wachten om door jou ontdekt te worden!

Een taalcursus Spaans van EF is effectief en gepersonaliseerd

Bij EF hebben we meer dan 50 jaar ervaring met het organiseren van Spaanse taalcursussen. Je kunt altijd rekenen op ons vriendelijke en betrokken team. Wij helpen jou een perfect, gepersonaliseerd programma samen te stellen.

Je kunt de boeking aan ons overlaten - wij organiseren de cursus, de accommodatie, de vluchten en transfers, evenals de ziektekosten- en reisverzekering. Als er een visum nodig is, dan begeleiden we jou door het proces heen, van aanvraag tot ontvangst.

Aan het begin van de taalcursus Spaans in buitenland wordt jouw taalniveau vastgesteld, zodat je je leerdoelen in een optimaal leertempo kunt bereiken. Op deze manier heb je de tijd van je leven en keer je huiswaarts met nieuwe taalvaardigheden en ervaringen.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van Spaans leren in het buitenland?

Wanneer je een cursus Spaans in het buitenland volgt, ligt de focus dag en nacht op de taal. Het dagelijkse contact garandeert een intensieve en effectieve leerervaring die jij in reguliere (online) cursussen niet zult krijgen. Wekelijkse startdata en verschillende looptijden geven jou de flexibiliteit om de cursus te integreren in jouw agenda. Bijvoorbeeld als je kiest voor een zomercursus Spaans in Spanje.

Of je nu Spaans wilt studeren op vakantie door een van onze taalcursussen te volgen of een langere onderbreking van de universiteit of je baan wilt plannen, je zult een spannende uitdaging aangaan in welk Spaanssprekend land dan ook. Door je onder te dompelen in de taal en cultuur krijg je veel zelfvertrouwen en kun je in verschillende situaties in het Spaans communiceren.

Het contact met de lokale bevolking is net zo belangrijk als de Spaanse lessen en het verkennen van het land. Door middel van een cursus Spaans in het buitenland beleef je de cultuur in plaats van dat je erover leest uit een lesboek!

Waar kan ik een cursus Spaans volgen?

Barcelona en Malaga: de feestelijke, muzikale namen van Spaanse steden zullen je motiveren om deze mooie taal te leren. Tijdens jouw talencursus Spaans kun je deze plekken bezoeken en de rijke en diverse cultuur van Spanje ontdekken.

Bekijk bijvoorbeeld de sierlijke bogen en vele details van de beroemde - en nog altijd in aanbouw zijnde - Sagrada Familia-kathedraal in Barcelona. Of ren weg van de stierengevechten in Pamplona.

Wil je wat verder reizen voor je cursus Spaans, vertrek dan naar Costa Rica. Op deze prachtige, exotische bestemming is er na de lessen genoeg te ontdekken. Je zult naast het verbeteren van je Spaanse taalvaardigheden dus ook onvergetelijke avonturen beleven tijdens het Spaans studeren in het buitenland!

Wat voor type cursus Spaans wordt aangeboden?

EF's innovatieve lesmethode draait om snelle vooruitgang dankzij gepersonaliseerd Spaans taalonderwijs. Door de combinatie van klassikale lessen, interactieve tools en culturele uitwisseling bereik je elke zes weken een hoger Spaans taalniveau. Want: Spaans leren in het buitenland is bewezen de meest effectieve leermethode.

  • EF Basiscursus Spaans - Focus op communiceren in de Spaanse taal en geniet van vrijetijdsbesteding in Spanje of Costa Rica.
  • EF Algemene cursus Spaans - Verkrijg uitstekend taalbegrip tijdens deze Spaanse taalcursus, van lezen en schrijven tot spreken en begrijpen.
  • EF Intensieve cursus Spaans - Leer zo snel mogelijk de formele Spaanse taal voor leerdoelen die studie- of loopbaangerelateerd zijn.

Welke keuzevakken heeft een cursus Spaans?

Je hebt de mogelijkheid om jouw cursus Spaans aan te passen aan jouw interessegebieden met keuzevakken, de zogeheten SPINs (Special Interest Lessons). Denk aan taalgerichte keuzevakken zoals creatief schrijven, examenvoorbereiding, Spaanse kunst, cultuur en tradities, loopbaanontwikkeling en sector- en branchegerichte keuzevakken.

Krijg ik een certificaat na het succesvol behalen van mijn taalcursus Spaans in het buitenland?

Ja, je krijgt een bewijs van deelname. Maar als je een officieel taalcertificaat wilt verdienen, zoals DELE, zul je je moeten aanmelden voor dit examen, wat je overigens bij EF kunt behalen.

Hoeveel kost een cursus Spaans in het buitenland?

De kosten van een cursus Spaans zijn afhankelijk van de duur, de bestemming en het type cursus dat jij besluit te doen. Wil jij meer informatie over een cursus Spaans? Over de duur en intensiteit van de reis, accommodatie of kosten van een cursus Spaans in het buitenland? Neem dan contact op met één van onze studiebegeleiders via 085 048 0900 of download de gratis brochure en ontvang alle informatie.

Kun je een studie Spaans combineren met vrijwilligerswerk?

Wil je Spaans studeren in het buitenland en tegelijkertijd vrijwilligerswerk doen, dan hebben we het perfecte programma voor je. Onze school in Costa Rica plaatst studenten voor enkele weken tot meerdere maanden in lokale milieugroepen.

Je leert over de bedreigingen van het regenwoud in Costa Rica en wat er gedaan wordt om milieuproblemen te voorkomen. Ook kun je veel Spaans oefenen met andere vrijwilligers, bijna allemaal Costa Ricanen. Zo kun je tijdens het Spaans studeren in het buitenland dus ook nog het verschil maken in de wereld!

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.