ONZE SCHOLEN ZIJN OPEN! Bel ons voor de laatste beschikbaarheid

Taalcursus Spaans

Is het jouw droom om vloeiend Spaans te spreken? De effectieve manier om dit te bereiken is door een taalcursus Spaans te volgen. Dit kan via een zomercursus Spaans van twee weken tot een intensieve cursus Spaans van een heel jaar. Onze cursus Spaans wordt op locaties in Spanje en Costa Rica gegeven en bestaat uit Spaanse taallessen met onderwerpen als grammatica, uitspraak, maar ook muziek, cultuur en zakelijke onderwerpen. Ga de Spaanse taal leren in Spanje of Costa Rica!

Taalcursus Spaans
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
bestemming: SpanjeCosta Rica
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10 - 18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
bestemming: SpanjeCosta Rica
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
bestemming: SpanjeCosta Rica
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
bestemming: SpanjeCosta Rica

Ontdek onze programma's op een populaire bestemming

Waarom een taalcursus Spaans in het buitenland?

Er zijn zo ontzettend veel redenen voor een talencursus Spaans in het buitenland. Of je nu student bent of al werkt: Spaanse taalkennis is een ontzettend waardevolle toevoeging aan je CV. Een taalcursus Spaans in Spanje of Costa Rica vergroot die kennis en zorgt ervoor dat je de taal met vertrouwen en gemak gaat spreken. Jouw Spaans zal vanzelf verbeteren als je de taal elke dag zowel in als buiten het klaslokaal oefent.

Ook activiteiten en excursies maken deel uit van onze talencursus Spaans, zodat je je Spaans kunt oefenen in alledaagse situaties. Daarmee zul je sneller vloeiend worden in de taal. Volg bijvoorbeeld een een intensieve cursus Spaans met EF en leer binnen mum van tijd vloeiend Spaans spreken.

Cursus Spaans voor beginners en gevorderden

EF's innovatieve lesmethode draait om snelle vooruitgang dankzij gepersonaliseerd Spaans taalonderwijs. Door de combinatie van klassikale lessen, interactieve tools en culturele uitwisseling bereik je elke zes weken een hoger Spaans taalniveau. Want: Spaans leren in het buitenland is bewezen de meest effectieve leermethode.

  • EF Basiscursus Spaans | Focus op communiceren in de Spaanse taal en geniet van vrijetijdsbesteding in Spanje of Costa Rica.
  • EF Algemene cursus Spaans | Verkrijg uitstekend taalbegrip tijdens deze Spaanse taalcursus, van lezen en schrijven tot spreken en begrijpen.
  • EF Intensieve cursus Spaans | Leer zo snel mogelijk de formele Spaanse taal voor leerdoelen die studie- of loopbaangerelateerd zijn.

Daarnaast heb je de mogelijkheid om jouw cursus Spaans aan te passen aan jouw interessegebieden middels keuzevakken, de zogeheten SPINs (Special Interest Lessons). Denk aan taalgerichte keuzevakken zoals creatief schrijven, examenvoorbereiding, Spaanse kunst, cultuur en tradities, loopbaanontwikkeling en sector- en branchegerichte keuzevakken.

Daarnaast heb jij de mogelijkheid om een taalcertificaat te verdienen, zoals DELE. Weet je niet zeker op welk niveau uw taalvaardigheid op dit moment ligt? Doe onze gratis taaltest en kom erachter!

Wat zijn de voordelen van Spaans leren in het buitenland?

Wanneer je een cursus Spaans in het buitenland volgt, ligt de focus dag en nacht op de taal. Het dagelijkse contact garandeert een intensieve en effectieve leerervaring die jij in reguliere (online) cursussen niet zult krijgen. Wekelijkse startdata en verschillende looptijden geven jou de flexibiliteit om de cursus te integreren in jouw agenda. Bijvoorbeeld als je kiest voor een zomercursus Spaans in Spanje.

Of je nu Spaans wilt studeren op vakantie in een van onze taalcursussen of een langere onderbreking van de universiteit of je baan wilt plannen, je zult een spannende uitdaging aangaan in welk Spaanssprekend land dan ook. Door je onder te dompelen in de taal en cultuur krijg je veel zelfvertrouwen en kun je in verschillende situaties in het Spaans communiceren.

Het contact met de lokale bevolking is net zo belangrijk als het de Spaanse lessen en het verkennen van het land. Door middel van een cursus Spaans in het buitenland beleef je de cultuur in plaats van dat je erover leest uit een lesboek!

Op welke bestemmingen volg je een cursus Spaans?

Veel mensen denken bij het leren van Spaans aan zonnige stranden en het geluid van de zee. Onze cursussen Spaans combineren de droom van een vakantieparadijs met een uniek inzicht in de cultuur van het door jou gekozen cursusland. Leer de Spaanse woordenschat uit het dagelijks leven, maak kennis met de bewoners van uw tijdelijke nieuwe woning en probeer nieuwe hobby's uit. Durf uit je comfortzone te stappen in de wereld van onbegrensde mogelijkheden met een cursus Spaans!

Barcelona en Malaga: de feestelijke, muzikale namen van Spaanse steden zullen je motiveren om deze mooie taal te leren. Tijdens jouw talencursus Spaans kun je deze plekken bezoeken en de rijke en diverse cultuur van Spanje ontdekken.

Bekijk bijvoorbeeld de sierlijke bogen en vele details van de beroemde - en nog altijd in aanbouw zijnde - Sagrada Familia-kathedraal in Barcelona. Ren weg van de stierengevechten in Pamplona.

Taalcursus Spaans aan de andere kant van de wereld?

In Costa Rica is een taalcursus Spaans buitenland een ontdekkingsreis door een van de meest gevarieerde, gevoeligste ecosystemen ter wereld. Kijk goed om je heen of je papegaaien ziet tijdens jouw wandeling door de groene bossen. Beklim een vulkaan. Ga Spaans leren met EF en kies voor een zomercursus Spaans van enkele weken, een intensieve cursus Spaans van 52 weken of een spoedcursus Spaans op locatie.

Het heldere turquoise van de oceaan wordt door korrelige zandstranden gescheiden van de weelderige regenwouden, waarachter grijze vulkanische pieken imposant torenen. Tijdens je cursus Spaans in Costa Rica zul je landschappen vinden die je de adem benemen.

Neem deel aan het beroemde carnaval, verken de omgeving in het zadel van een paard of bewonder de prachtige kusten tijdens een catamarantocht. Excursies naar buurlanden en naar de ruisende Rio Celeste waterval zorgen ervoor dat je de levensstijl in dit Latijns-Amerikaanse land kunt opsnuiven in je cursus Spaans.

Praat met de vrolijke Costa Ricanen in de levendige strandbars op het strand, versterk uw vriendschap met andere taalreizigers tijdens gezamenlijke activiteiten zoals watersportcursussen of zip-lining en ontdek de unieke biodiversiteit van het land in de aangrenzende nationale parken. Jouw Spaanse taalcursus zal een onvergetelijke ervaring zijn!

Waarom een taalcursus Spaans volgen bij EF?

Bij EF hebben we meer dan 50 jaar ervaring met organiseren van Spaanse taalcursussen. Je kunt altijd rekenen op ons vriendelijke en betrokken team. Wij helpen jou een perfect, gepersonaliseerd programma samen te stellen.

Je kunt de boeking aan ons overlaten - wij organiseren de cursus, de accommodatie, de vluchten en transfers, evenals de ziektekosten- en reisverzekering. Als er een visum nodig is, dan begeleiden we jou door het proces heen, van aanvraag tot ontvangst.

Aan het begin van de taalcursus Spaans buitenland wordt jouw taalniveau Spaans vastgesteld, zodat je je leerdoelen in een optimaal leertempo kunt bereiken. Op deze manier heb je de tijd van je leven en keer je huiswaarts met nieuwe taalvaardigheden en ervaringen.

Ik wil een taalcursus Spaans buitenland volgen, wat nu?

Wacht niet langer en reserveer nu jouw slaapplek in Spanje of Costa Rica. Wil jij meer informatie over een Cursus Spaans? Over de duur en intensiteit van de reis, accommodatie of kosten van een cursus Spaans in het buitenland?

Neem dan contact op met één van onze studiebegeleiders via 085 048 0900 of download de gratis brochure en ontvang alle informatie over een cursus Spaans in het buitenland.