Taalcursus Spaans

Taalcursus Spaans
4.8
1180
(1.180 beoordelingen)
4.8

De meest effectieve manier om vloeiend Spaans te leren, is een taalcursus Spaans in het buitenland. Onze cursus Spaans wordt op locaties in Spanje en Costa Rica gegeven en bestaat uit taallessen met onderwerpen als grammatica, uitspraak, maar ook muziek, cultuur en zakelijke onderwerpen. Ga de Spaanse taal leren in Spanje of Costa Rica. Vraag vandaag nog een gratis brochure aan.

EF Taalreizen

EF Taalreizen

10 - 18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: SpanjeCosta Rica
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: SpanjeCosta Rica
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: SpanjeCosta Rica
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: SpanjeCosta Rica

Taalcursus Spaans

Gratis brochure

Ontdek onze programma's op een populaire bestemming

Waarom een taalcursus Spaans in het buitenland?

Er zijn zo ontzettend veel redenen voor een talencursus Spaans in het buitenland. Of je nu student bent of al werkt: Spaanse taalkennis is een ontzettend waardevolle toevoeging aan je CV. Een taalcursus Spaans in Spanje of Costa Rica vergroot die kennis en zorgt ervoor dat je de taal met vertrouwen en gemak gaat spreken. Jouw Spaans zal vanzelf verbeteren als je de taal elke dag zowel in als buiten het klaslokaal oefent.

Ook activiteiten en excursies maken deel uit van onze talencursus Spaans, zodat je je Spaans kunt oefenen in alledaagse situaties. Daarmee zul je sneller vloeiend worden in de taal. Volg bijvoorbeeld een een intensieve cursus Spaans met EF en leer binnen mum van tijd vloeiend Spaans spreken.

Volg een taalcursus Spaans aan de andere kant van de wereld

In Costa Rica is een taalcursus Spaans buitenland een ontdekkingsreis door een van de meest gevarieerde, gevoeligste ecosystemen ter wereld. Kijk goed om je heen of je papegaaien ziet tijdens jouw wandeling door de groene bossen. Beklim een vulkaan. Ga Spaans leren met EF en kies voor een zomercursus Spaans van enkele weken, een intensieve cursus Spaans van 52 weken of een spoedcursus Spaans op locatie.

Het heldere turquoise van de oceaan wordt door korrelige zandstranden gescheiden van de weelderige regenwouden, waarachter grijze vulkanische pieken imposant torenen. Tijdens je cursus Spaans in Costa Rica zul je landschappen vinden die je de adem benemen.

Neem deel aan het beroemde carnaval, verken de omgeving in het zadel van een paard of bewonder de prachtige kusten tijdens een catamarantocht. Excursies naar buurlanden en naar de ruisende Rio Celeste waterval zorgen ervoor dat je de levensstijl in dit Latijns-Amerikaanse land kunt opsnuiven in je cursus Spaans.

Praat met de vrolijke Costa Ricanen in de levendige strandbars op het strand, versterk uw vriendschap met andere taalreizigers tijdens gezamenlijke activiteiten zoals watersportcursussen of zip-lining en ontdek de unieke biodiversiteit van het land in de aangrenzende nationale parken. Jouw Spaanse taalcursus zal een onvergetelijke ervaring zijn!

Een taalcursus Spaans van EF is effectief en gepersonaliseerd

Bij EF hebben we meer dan 50 jaar ervaring met organiseren van Spaanse taalcursussen. Je kunt altijd rekenen op ons vriendelijke en betrokken team. Wij helpen jou een perfect, gepersonaliseerd programma samen te stellen.

Je kunt de boeking aan ons overlaten - wij organiseren de cursus, de accommodatie, de vluchten en transfers, evenals de ziektekosten- en reisverzekering. Als er een visum nodig is, dan begeleiden we jou door het proces heen, van aanvraag tot ontvangst.

Aan het begin van de taalcursus Spaans buitenland wordt jouw taalniveau Spaans vastgesteld, zodat je je leerdoelen in een optimaal leertempo kunt bereiken. Op deze manier heb je de tijd van je leven en keer je huiswaarts met nieuwe taalvaardigheden en ervaringen.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van Spaans leren in het buitenland?

Wanneer je een cursus Spaans in het buitenland volgt, ligt de focus dag en nacht op de taal. Het dagelijkse contact garandeert een intensieve en effectieve leerervaring die jij in reguliere (online) cursussen niet zult krijgen. Wekelijkse startdata en verschillende looptijden geven jou de flexibiliteit om de cursus te integreren in jouw agenda. Bijvoorbeeld als je kiest voor een zomercursus Spaans in Spanje.

Of je nu Spaans wilt studeren op vakantie in een van onze taalcursussen of een langere onderbreking van de universiteit of je baan wilt plannen, je zult een spannende uitdaging aangaan in welk Spaanssprekend land dan ook. Door je onder te dompelen in de taal en cultuur krijg je veel zelfvertrouwen en kun je in verschillende situaties in het Spaans communiceren.

Het contact met de lokale bevolking is net zo belangrijk als het de Spaanse lessen en het verkennen van het land. Door middel van een cursus Spaans in het buitenland beleef je de cultuur in plaats van dat je erover leest uit een lesboek!

Waar volg je een cursus Spaans?

Barcelona en Malaga: de feestelijke, muzikale namen van Spaanse steden zullen je motiveren om deze mooie taal te leren. Tijdens jouw talencursus Spaans kun je deze plekken bezoeken en de rijke en diverse cultuur van Spanje ontdekken.

Bekijk bijvoorbeeld de sierlijke bogen en vele details van de beroemde - en nog altijd in aanbouw zijnde - Sagrada Familia-kathedraal in Barcelona. Ren weg van de stierengevechten in Pamplona.

Wat voor type cursus Spaans wordt aangeboden?

EF's innovatieve lesmethode draait om snelle vooruitgang dankzij gepersonaliseerd Spaans taalonderwijs. Door de combinatie van klassikale lessen, interactieve tools en culturele uitwisseling bereik je elke zes weken een hoger Spaans taalniveau. Want: Spaans leren in het buitenland is bewezen de meest effectieve leermethode.

  • EF Basiscursus Spaans - Focus op communiceren in de Spaanse taal en geniet van vrijetijdsbesteding in Spanje of Costa Rica.
  • EF Algemene cursus Spaans - Verkrijg uitstekend taalbegrip tijdens deze Spaanse taalcursus, van lezen en schrijven tot spreken en begrijpen.
  • EF Intensieve cursus Spaans - Leer zo snel mogelijk de formele Spaanse taal voor leerdoelen die studie- of loopbaangerelateerd zijn.

Welke keuzevakken heeft een cursus Spaans?

Je hebt de mogelijkheid om jouw cursus Spaans aan te passen aan jouw interessegebieden middels keuzevakken, de zogeheten SPINs (Special Interest Lessons). Denk aan taalgerichte keuzevakken zoals creatief schrijven, examenvoorbereiding, Spaanse kunst, cultuur en tradities, loopbaanontwikkeling en sector- en branchegerichte keuzevakken.

Krijg ik een certificaat na het succesvol behalen van mijn taalcursus Spaans in het buitenland?

Ja, je krijgt een bewijs van deelname. Maar als je een officieel taalcertificaat wilt verdienen, zoals DELE, zul je je moeten aanmelden voor dit examen, wat je overigens bij EF kunt behalen.

Hoeveel kost een cursus Spaans in het buitenland?

De kosten van een cursus Spaans zijn afhankelijk van de duur, de bestemmingen en het type cursus dat jij besluit te doen. Wil jij meer informatie over een cursus Spaans? Over de duur en intensiteit van de reis, accommodatie of kosten van een cursus Spaans in het buitenland? Neem dan contact op met één van onze studiebegeleiders via 085 048 0900 of download de gratis brochure en ontvang alle informatie over een cursus Spaans in het buitenland.

Kun je een studie Spaans combineren met vrijwilligerswerk?

Wil je Spaans studeren in het buitenland en tegelijkertijd   vrijwilligerswerk doen, dan hebben we het perfecte programma voor je. Onze   school in Costa Rica plaatst studenten voor enkele weken tot meerdere maanden   in lokale milieugroepen. 

Je leert over de bedreigingen van het regenwoud in Costa Rica en wat er   gedaan wordt om milieuproblemen te voorkomen. Ook kun je veel Spaans oefenen   met andere vrijwilligers, bijna allemaal Costa Ricanen. Zo kun je tijdens het   Spaans studeren dus ook nog het verschil maken in de wereld!