Taalreizen

Ben je van plan om een nieuwe taal te leren? Meld je aan voor één van de vele taalreizen van EF. Een taalreis is de leukste en meest effectieve manier om een vreemde taal te leren spreken. EF is al ruim 50 jaar expert op het gebied van taalreizen en heeft 50 bestemmingen wereldwijd. Dus er zit ongetwijfeld een geschikte taalreis voor jou tussen. Van een 2-weekse cursus Engels in Cambridge tot 9 maanden Spaans leren in Barcelona, de keuze is aan jou!

Een op maat gemaakte taalreis

EF biedt wereldwijd taalreizen aan in de talen Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Duits, Mandarijn en Japans. Onze taalreizen zijn er in verschillende lengtes en je kunt zelf de intensiteit bepalen. Je zult ingedeeld worden bij studenten met hetzelfde taalniveau, zodat je op je eigen de tempo de taal leert spreken. Daarnaast kun je bij EF rekenen op een uitgebreid cultureel programma, zodat je naast de taal ook de cultuur van je gastland leert kennen. Verder regelt EF je accommodatie tijdens je taalreis. Je kunt bijvoorbeeld kiezen om in een gastgezin of in een residentie te verblijven. Onze adviseurs helpen je bij het maken van de juiste keuzes, zodat het programma perfect op jouw wensen aansluit.
 

EF-taalreizen voor alle leeftijden, interesses en budgetten

We bieden verschillende taalreizen aan voor alle doelen en budgetten. Met EF heb je de mogelijkheid om het programma te kiezen dat het beste past bij je eigen schema, leeftijd en individuele behoeften. Vooral populair zijn onze taalreizen voor de volgende leeftijdsgroepen:

Je kan alle informative vinden over je voorkeursprogramma op de productpagina’s. Het enige dat jij moet doen is kiezen waar d

Kies een programma volgens leeftijd

Taalreizen met EF staat voor individualiteit

Niet iedereen leert op hetzelfde tempo en niet elke deelnemer heeft dezelfde behoeften. Wij erkennen dit bij EF en hebben daarom besloten taalcursussen op maat aan te bieden. Onze cursussen - variërend van 2 tot 52 weken - starten elke maand en worden aangeboden in zes talen en drie intensiteiten; je kan je taalreis dus helemaal afstemmen op jouw individuele behoeften en doelen. Of het nu gaat om het promoten van je eigen carrière, het voorbereiden op een internationaal taalexamen of het verwerven van culturele vaardigheden, EF biedt de juiste keuzevak voor iedereen.
 

EF Talenscholen: dat maakt ons anders!

Alle leraren van EF-talenscholen zijn moedertaalsprekers - en daar zijn we erg trots op! Via onze geselecteerde vakdocenten, de meest up to date taaltechnologie en de interactie met de lokale bevolking ter plekke, bereikt elke deelnemer aan een taalreis elke zes weken een hoger niveau. Met ons innovatieve EF EFEKTA leersysteem stemmen deelnemers ook de koers af op hun eigen doelen. Als je je eigen taalvaardigheid wilt certificeren aan het einde van je taalstudie, kan je dat doen door een internationaal erkend taalexamen te doen (bijv. IELTS, TOEFL, Cambridge Certificate) in onze officiële testcentra.
 

Verbeter je taalvaardigheid met EF-taalreizen

De geheime saus van taalreizen is de mix van lessen en vrije tijd. Bij EF combineren we beide voor optimaal leersucces. Dus, in al onze taalreizen staan er altijd tal van recreatieve activiteiten en begeleide excursies op het programma. Deze structuur geeft je niet alleen de unieke mogelijkheid om je eigen Engelse vaardigheden zo snel mogelijk te verbeteren, maar ook genoeg vrije tijd om te genieten van je verblijf in het buitenland en om zoveel mogelijk van de stad en het gastland te leren kennen. Taalreizen kunnen plaatsvinden tijdens je vakantie voor enkele weken of je kan enkele maanden vertrekken tot zelfs een tussenjaar er van maken. Onze ervaren consultants helpen je zeer graag bij het vinden van een taalreis die geschikt is voor jouw leeftijd, niveau en doelen!

Waarom kiezen voor EF voor een taalreis?

Al meer dan 50 jaar werkt EF aan een betere wereld door middel van onderwijs. Vandaag de dag is EF Taalreizen de grootste onderwijsinstelling die helpt met nieuwe talen te leren, maar ook om zelfvertrouwen en culturele kennis op te doen. Tot op heden hebben we bij EF al meer dan 16 miljoen mensen succesvol geholpen om een ​​vreemde taal in het buitenland te leren!
 

Taalreizen Videos

Wil je enkele video's bekijken om zo al de sfeer op te snuiven? Check dan de volgende links:

Zin om op taalreis te gaan?

Om meteen aan de slag te gaan kan je hier een informatiebrochure aanvragen, of bel gewoon ons ervaren customer care team op 020 574 5400, zij helpen je graag verder met de planning van je taalreis in het buitenland!