Onze programma's
Filter

Taalreizen in Canada

Met EF's Taalreis Canada perfectioneer jij je Engels terwijl je een fascinerend en divers land verkent. We hebben sportactiviteiten, algemene Engelse cursussen en nog veel meer. Neem een kijkje hieronder en bepaal welk EF Taalreis Canada programma het beste bij jou past.

Kies een programma volgens leeftijd

Taalreis Canada

Wanneer je Engels leert tijdens een taalreis Canada, dan vergroot je je studie- en carrièremogelijkheden terwijl het leven in een andere cultuur jouw horizon verbreed. Of je nu studeert in het adembenemende landschap van British Columbia aan de Grote Oceaan of liever in de grootstedelijke sfeer van Toronto: jouw taalreis Canada brengt je naar een avontuur dat je brein uitdaagt en je ogen opent. Maak in je volgende vakantie daarom slim gebruik van je tijd, ga naar het buitenland om je Engelse vaardigheden te verbeteren en ervaar het leven in het buitenland tijdens een taalreis Canada.

Langdurige vooruitgang

Het leren van een nieuwe taal is altijd een uitdaging, maar als je naar het buitenland gaat en de taal leert waar die gesproken wordt, dan wordt het vanzelf een avontuur. Je leert niet alleen de vocabulaire en grammatica, maar neemt ook een duik in een nieuwe leefomgeving en zult je moeten aanpassen aan de lokale gewoonten en gebruiken. Een taalreis Canada zet jouw zintuigen op scherp, haalt je uit je comfort zone en zet je leven tijdelijk op z'n kop. De complete verandering van omgeving zorgt er ook voor dat je tijdens een taalreis Canada plotseling openstaat voor het Engels dat thuis nog zo lastig leek. In wat voor een sleur je ook zit, een taalreis Canada haalt je eruit en zorgt dat je snel weer veel vooruitgang boekt in het leren van de taal.

Kies een programma op een populaire bestemming