Taalcursus

Taalcursus in Canada

Taalcursus in Canada
4.9
993
(993 beoordelingen)
4.9

Canada's vriendelijke en open houding maakt een taalcursus in Canada een geweldige plek om Engels te leren. Duizenden studenten komen jaarlijks voor een cursus Engels in Canada naar dit prachtige land, want Canada maakt het erg plezierig en makkelijk om taallessen te volgen. Meer weten over een taalreis Canada? Hieronder vind je alle informatie die je zoekt.

Taalcursus in Canada

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Canada
Stad: TorontoVancouver
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Canada
Stad: TorontoVancouver
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Canada
Stad: TorontoVancouver
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Canada
Stad: TorontoVancouver

Waarom een taalcursus Canada?

Tijdens een taalcursus in Canada ontdek je een ongelooflijk diverse cultuur, of je nu in Toronto of Vancouver Engels leert. Welke stad je ook kiest: Toronto en Vancouver zijn allebei fantastische locaties voor een taalcursus in Canada. Een cursus Engels in Canada biedt ongekende mogelijkheden voor jouw toekomst, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Kortom, waar wacht je nog op?

Wat betekent een taalreis Canada voor jouw carrièremogelijkheden?

Wanneer je Engels leert tijdens een taalreis Canada, dan vergroot je je studie- en carrièremogelijkheden terwijl het leven in een andere cultuur jouw horizon verbreed.

Of je nu studeert in het adembenemende landschap van British Columbia aan de Grote Oceaan of liever in de grootstedelijke sfeer van Toronto: jouw taalreis Canada brengt je naar een avontuur dat je brein uitdaagt en je ogen opent. Maak in je volgende vakantie daarom slim gebruik van je tijd, ga naar het buitenland om je Engelse vaardigheden te verbeteren en ervaar het leven in het buitenland tijdens een taalreis Canada.

Gastgezin of studentenresidentie tijdens jouw cursus Engels in Canada?

Je kunt je thuis voelen in Canada door ervoor te kiezen om in een gastverblijf te wonen, maar ook door tijdens jouw Engelse cursus juist in een studentenresidentie te verblijven. Als je een onervaren reiziger bent, biedt een gastverblijf je een prettig vangnet, waarin je een typische Canadese huiselijke omgeving ervaart en 24/7 je Engels oefent. Ben je liever wat zelfstandiger, of bijvoorbeeld extraverter?

Dan hebben we verschillende residenties en appartementen tot onze beschikking waarin je andere internationale studenten kunt ontmoeten die ook een taalcursus in Canada volgen. Welke accommodatie je ook kiest, je hebt altijd de flexibiliteit die je nodig hebt voor een Engelse taalcursus in Canada.

Een taalreis Canada stimuleert culturele uitwisseling

Het leren van een nieuwe taal is altijd een uitdaging, maar als je naar het buitenland gaat en de taal leert waar die gesproken wordt, dan wordt het vanzelf een avontuur. Je leert niet alleen de vocabulaire en grammatica, maar neemt ook een duik in een nieuwe leefomgeving en zult je moeten aanpassen aan de lokale gewoonten en gebruiken.

Een taalreis Canada zet jouw zintuigen op scherp, haalt je uit je comfort zone en zet je leven tijdelijk op z'n kop. De complete verandering van omgeving zorgt er ook voor dat je tijdens een taalreis Canada plotseling openstaat voor het Engels dat thuis nog zo lastig leek. In wat voor een sleur je ook zit, een taalreis Canada haalt je eruit en zorgt dat je snel weer veel vooruitgang boekt in het leren van de taal.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.