Onze programma's
Filter

Uitwisseling in Canada

Ontdek waarom er jaarlijks zoveel internationale studenten deelnemen aan EF's Uitwisseling Canada programma's. Deze wereldstad verwelkomt studenten van over de hele wereld. Of je nou alleen een vakantie doorbrengt in Canada of dat je voor ons langdurige Uitwisseling Canada programma gaat, we hebben genoeg opties waar je uit kunt kiezen.

Kies een programma volgens leeftijd

Uitwisseling Canada

Tijdens een uitwisseling Canada ontmoet je andere studenten vanuit de hele wereld en ontdek je dat er veel meer is in Canada dan alleen slecht weer en ijshockey. Oefen je Engels in Toronto en Vancouver met korte en lange studieprogramma's en maak gebruik van het unieke universitaire voorbereidingsprogramma. Zoek tevergeefs naar woorden als je de adembenemende Niagarawatervallen voor het eerst ziet. Kies voor een uitwisseling Canada en ontdek zelf waarom Canada wereldberoemd is om zijn vriendelijke bevolking, levendige mix van culturen en schitterende natuurschoon.

Ervaar de ruimte en afwisseling van Canada

Canada is het op twee na grootste land ter wereld. Het strekt zich uit van de koude Noord-Atlantische Oceaan in het oosten tot de blauwe Grote Oceaan in het westen. Een uitwisseling Canada toont je de enorme verscheidenheid van dit uitgestrekte land. Liefhebbers van stedelijke cultuur zullen genieten van het bruisende Toronto en het trendy Vancouver. Geschiedenisstudenten kunnen hun schoenzolen kapotlopen in het historische oude stadscentrum van Quebec, de geboorteplaats van de Franse cultuur in Noord-Amerika. Hou je meer van leegte en natuurschoon, neem dan de tijd om tijdens jouw uitwisseling Canada het Banff National Park te bezoeken of een glimp op te vangen van het noorderlicht in de donkere hemel.