Uitwisseling in Canada

Uitwisseling in Canada
4.9
911
(911 beoordelingen)
4.9

Ontdek waarom er jaarlijks zoveel internationale studenten deelnemen aan de uitwisselingsprogramma's in Canada. Dit land verwelkomt studenten van over de hele wereld. Of je nou alleen een vakantie doorbrengt in Canada of voor een langdurige uitwisseling in Canada gaat, we hebben genoeg opties voor je. Bekijk alle mogelijkheden en ontdek of jouw droom werkelijkheid wordt met EF.

EF Taalreizen

EF Taalreizen

10 - 18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Canada
Stad: TorontoVancouver
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Canada
Stad: TorontoVancouver
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Canada
Stad: TorontoVancouver
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Canada
Stad: TorontoVancouver

Uitwisseling in Canada

Gratis brochure

Oefen je Engels tijdens uitwisseling Canada

Tijdens een uitwisseling Canada ontmoet je andere studenten vanuit de hele wereld en ontdek je dat er veel meer is in Canada dan alleen slecht weer en ijshockey. Oefen je Engels in Toronto en Vancouver met korte en lange studieprogramma's en maak gebruik van het unieke universitaire voorbereidingsprogramma. Zoek tevergeefs naar woorden als je de adembenemende Niagarawatervallen voor het eerst ziet. Kies voor een uitwisseling Canada en ontdek zelf waarom Canada wereldberoemd is om zijn vriendelijke bevolking, levendige mix van culturen en schitterende natuurschoon.

Ervaar het natuurschoon in Canada

Canada is het op twee na grootste land ter wereld. Het strekt zich uit van de koude Noord-Atlantische Oceaan in het oosten tot de blauwe Grote Oceaan in het westen. Een uitwisseling Canada toont je de enorme verscheidenheid van dit uitgestrekte land. Liefhebbers van stedelijke cultuur zullen genieten van het bruisende Toronto en het trendy Vancouver. Geschiedenisstudenten kunnen hun schoenzolen kapotlopen in het historische oude stadscentrum van Quebec, de geboorteplaats van de Franse cultuur in Noord-Amerika. Hou je meer van leegte en natuurschoon, neem dan de tijd om tijdens jouw uitwisseling Canada het Banff National Park te bezoeken of een glimp op te vangen van het noorderlicht in de donkere hemel.