Onze programma's
Filter

Universiteit in Toronto

Je inschrijven bij de universiteit in Toronto is ambitieus, maar met planning en toewijding, kun je deze droom werkelijkheid laten worden. Onze universitaire voorbereidingsprogramma's in Toronto begeleiden je door het toelatingsproces voor de universiteit in Toronto waar jij voor kiest en je wordt voorbereid op de toelatingseisen van die instelling.

Kies een programma volgens leeftijd

Universiteit in Toronto

Bereid je voor op de universiteit in Toronto en vergroot je kans op succes door jezelf aan te melden voor een voorbereidingsprogramma dat helemaal is aangepast aan jouw behoeften en individuele academische doelen. Afhankelijk van welk programma volgt en aan welke universiteit je wilt gaan studeren, kun je zelfs universitaire studiepunten verdienen of worden toegelaten tot een van onze partneruniversiteiten. Ben je nu scholier om heb je een tussenjaar, dan kun je je meteen aanmelden voor een voorbereidingscursus voor de universiteit in Toronto. Maar ook als je graag je master of doctoraat in het buitenland wilt halen bieden wij het geschikte programma aan.

Toronto voor studenten

Haal het meeste uit jouw tijd in de grootste en meest multiculturele stad van Noord-Amerika! Tijdens jouw voorbereiding op de universiteit in Toronto kun je in je vrije tijd van de omgeving genieten: zo kun je naar de Niagara-watervallen of leren kanoën op Lake Ontario. Blijf je liever in de stad, dan heb je ook altijd genoeg te doen, van pretparken en stranden tot musea en galerieën. Voor welk universitair programma in Toronto je ook kiest: de meeste onderdelen van je cursus zijn flexibel, zodat je een voorbereiding op de universiteit in Toronto kunt samenstellen dat voldoet aan jouw eisen en helpt om je doelen te bereiken.