Onze programma's
Filter

Zomerschool Italiaans

Als je een zomer in het buitenland wilt doorbrengen, is er geen betere keuze dan Italië. Met perfect zomerweer en een geweldige locatie is onze zomerschool Italiaans een creatieve en nuttige manier om je vakantie te besteden. Op onze zomerschool Italiaans kun je cursussen volgen voor zowel complete beginners als gemiddelde en gevorderde studenten.

Kies een programma volgens leeftijd

Zomerschool Italiaans

Leer Italiaans en bleef een geweldige vakantie in het buitenland op onze zomerschool Italiaans. Ongeacht je leeftijd en huidige Italiaanse taalniveau is er altijd een cursus die aansluit bij jouw behoeften en helpt om je je doelen te laten bereiken. Naast het vergroten van je taalkennis is het ons doel om jouw periode op zomerschool Italiaans ook een interessante culturele ervaring te maken, dus we geven je veel mogelijkheden om Italië te ontdekken. Met een mix van geplande activiteiten en vrije tijd kun je relaxen, rondreizen, aan sightseeing doen en socializen met je internationale medestudenten, wat zorgt voor een ideale balans in jouw taalvakantie.

Meer dan een standaardtaalcursus

Op onze zomerschool Italiaans hebben we een eigen activiteitenkantoor dat je op de hoogte houdt van wat er te doen is in de omgeving en je helpt om jou het maximale uit jouw tijd in Italië te halen. In je vrije tijd is er altijd veel te doen, van het bezoeken van beroemde bezienswaardigheden tot simpelweg relaxen op een terras om alle aanblikken en geluiden van Italië op je te laten inwerken. Het geweldige aan studeren op een zomerschool Italiaans is dat het kan aanvoelen als een vakantie: denk aan het schitterende weer, het toerisme en het socializen, hoewel je natuurlijk tegelijkertijd je Italiaans verbetert. Dompel jezelf onder in een volledig Italiaanse omgeving en ontdek hoe leuk een taalvakantie kan zijn!

Kies een programma op een populaire bestemming