Onze programma's
Filter

Studeren in Canada

Ga studeren in Canada en ontdek haar moderne steden, haar passie voor sport en de geweldige landschappen. Canada is een geweldig land met een multiculturele samenleving en een levendige cultuur. Heb je altijd al je Engels willen verbeteren en ben je toe aan wat avontuur? Ga dan met EF studeren in Canada! EF organiseert al sinds 1965 studie- en taalprogramma's in het buitenland

Kies een programma volgens leeftijd

Studeren in Canada

Het is gemakkelijk om te begrijpen waarom Canada zo'n enorme aantrekkingskracht heeft. Canada heeft schitterende natuur en eindeloos uitgestrekte landschappen, levendige steden en glimmende wolkenkrabbers die zo karakteristiek zijn voor Noord-Amerika, maar ook een Europees-achtige sociale zekerheid, een relaxt levenstempo en culturele waarden. De Canadezen beschouwen zichzelf een natie van immigranten en verwelkomen elk jaar tienduizenden nieuwe internationale studenten. Ga jij ook studeren in Canada, dan zul je snel ontdekken waarom Canada in veel onderzoeken het land met de hoogste levensstandaard wordt genoemd.

Jezelf thuis gaan voelen

Hoewel het ver weg is van huis, is er geen reden voor heimwee tijdens het studeren in Canada. In je klas ontmoet je veel medestudenten en aangezien iedereen ver van huis is, maak je gemakkelijk nieuwe vrienden. Kies je tijdens het studeren in Canada voor een gastverblijf als accommodatie, dan zul je je snel thuis voelen aangezien de locals in kwestie je alles vertellen over de buurt waarin ze wonen, graag je vragen beantwoorden en je bij hen veel je Engelse vaardigheden kunt oefenen. Je zult ook snel merken dat onze medewerkers in Toronto of Vancouver ongewoon gastvrij zijn en ervoor zorgen dat elke student het beste uit zichzelf haalt en zich thuis voelt in zijn tijdelijke thuis.

Kies een programma op een populaire bestemming