Studeren in Canada

Studeren in Canada
4.7
881
(881 beoordelingen)
4.7

Ga studeren in Canada en ontdek de moderne steden, de passie voor sport en de geweldige landschappen. Canada is een geweldig land met een multiculturele samenleving en een levendige cultuur. Heb jij altijd al jouw Engels willen verbeteren en ben je toe aan wat avontuur? Ga dan Engels studeren in Canada. Investeer in jezelf en ontdek wat EF voor jou kan betekenen. Let's go!

Studeren in Canada

Studeren in Canada

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Canada
Stad: TorontoVancouver
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Canada
Stad: TorontoVancouver
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Canada
Stad: TorontoVancouver
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Canada
Stad: TorontoVancouver

Waarom studeren in Canada?

Het is makkelijk om te begrijpen waarom Canada zo'n enorme aantrekkingskracht heeft. Canada heeft schitterende natuur en eindeloos uitgestrekte landschappen, levendige steden en de glimmende wolkenkrabbers die zo karakteristiek zijn voor Noord-Amerika, maar ook een Europees geïnspireerde sociale zekerheid, een rustig levenstempo en culturele waarden.

De Canadezen beschouwen zichzelf een natie van immigranten en verwelkomen elk jaar tienduizenden nieuwe internationale studenten. Ga jij ook studeren in Canada, dan zul je snel ontdekken waarom Canada in veel onderzoeken het land met de hoogste levensstandaard wordt genoemd.

Waarom Engels studeren in Canada met EF de juiste keuze is

Vandaag de dag is het in bijna elke baan belangrijk dat je Engels kunt spreken, zeker voor degenen die graag een internationale carrière willen opbouwen. Engels staat in de top 3 meest gesproken talen wereldwijd. Dit bewijst hoe belangrijk het is om meer dan alleen je moedertaal te beheersen.

Als jij graag Engels wilt leren, raden we je zeker aan om dit in het buitenland te doen. Jouw Engels zal veel sneller verbeteren wanneer je ondergedompeld wordt in de taal en cultuur van het land waarin je verblijft. EF heeft haar eigen taalscholen waar je Engels kunt leren in negen verschillende landen.

Canada is één van de bestemmingen waar je met EF op taalreis kunt gaan om je Engels te verbeteren. Canada is een topbestemming om Engels te leren, omdat het een prachtig land is met veel natuur, een internationale atmosfeer en vriendelijke bevolking.

Veelgestelde vragen

Waar verblijf ik tijdens mijn studie in Canada?

Hoewel het ver weg is van huis, is er geen reden om heimwee te hebben terwijl je studeert in Canada. In jouw klas ontmoet je veel medestudenten en aangezien iedereen ver van huis is, maak je gemakkelijk nieuwe vrienden. Daar moet je je dus zeker geen zorgen om maken.

Kies je tijdens het studeren in Canada voor een gastgezin als accommodatie, dan zul je je snel thuis voelen aangezien de locals je alles vertellen over de buurt waarin ze wonen, graag je vragen beantwoorden en waarbij je je Engelse vaardigheden kunt oefenen.

Verder staan Canadezen bekend om hun vriendelijkheid. Je zult dan ook snel merken dat onze medewerkers in Toronto of Vancouver vriendelijk en gastvrij zijn en ervoor zorgen dat elke student het beste uit zichzelf haalt en zich thuis voelt in de studentenresidentie.

Waar kan ik studeren in Canada?

Je kunt met EF naar één van onze drie bestemmingen gaan: Toronto, Vancouver of Vancouver Island. Alle drie deze bestemmingen zijn supermooi, hebben een levendige sfeer en hebben enorm veel te bieden. Vancouver en Vancouver Island liggen dicht bij elkaar, maar hebben elk hun eigen identiteit.

Welke activiteiten kan ik doen terwijl ik Engels studeer in Canada?

Toronto

 • Natuur: Niagara Falls, Mono Cliffs Provincial Park, Elora Jorge Park en Toronto Zoo.
 • Architectuur: The CN Tower, Casa Loma, New City Hall en The Gooderham Building.
 • Musea: Royal Ontario Museums, Art Gallery of Ontario en Aga Khan Museum.
 • Leuke activiteiten: The Original Haunted Walk of Toronto, Canada’s Wonderland, Backyard Axe Throwing League, Hockey Hall of Fame en The Entertainment District.
 • Muziek, dans en kunst: Music Massey Hall and Roy Thomson Hall, The National Ballet of Canada, Elgin en Winter Garden Theaters.
 • Gastronomie: St. Laurence Market, The Bagel’s House, Quality Bakery en WVRST.

Vancouver

 • Natuur: Stanley Park, Capilano Suspension Bridge, UBC Rose Garden, Camosun Bog, Nymph Falls Nature Park, Destiny River en Grouse Mountain.
 • Architectuur: Evergreen Building, Vancouver Convention Centre West, Waterfall Building en The Pharmaceutical Sciences Building.
 • Musea: Vancouver Art Gallery, Museum of Vancouver, Vancouver Maritime Museum, Science World en Beaty Biodiversity Museum.
 • Leuke activiteiten: Find and Seek Escape Room, FlyOver Canada, The Comedy Mix, Victoria Island, Granville Island, Yaletown en snowtubing in Sea to Sky Gondola.
 • Muziek, dans en kunst: Stanley Theatre, Vancity Theatre, Theatre Under the Stars, Kitsilano Showboat en Fresh Air Cinema.
 • Gastronomie: Lucy’s Eastside Diner, Bao Down, Basil Pasta Bar, Meat & Bread en  Cafe Deux Soleils.

Wat is de beste periode om te studeren in Canada?

De best bij jou passende periode om naar Canada te gaan, hangt vooral af van jouw voorkeur in verband met de seizoenen. Ben jij een zomerpersoon? Dan kun je best tussen mei en september gaan.

Ben jij een winterpersoon? Dan kun je beter tussen oktober en april gaan. Als je zin hebt om een extreem klimaat te ervaren, dan zijn de wintermaanden in Canada ideaal voor jou. Tijdens die maanden wordt het kouder dan -5 graden in Vancouver en -25 graden in Toronto... Vergeet dan zeker niet om je dikste en warmste winterkleren mee te nemen!

Hoeveel kan studeren in Canada kosten?

Het is moeilijk om een eenduidig antwoord te geven op deze vraag. De kosten hangen af van diverse aspecten.

Als je al precies weet in welke stad je graag wilt studeren, welke accommodatie jouw voorkeur heeft, en welke cursus je wilt doen, dan is het mogelijk om jou een gerichte en vrijblijvende prijsopgave toe te sturen. Natuurlijk adviseren onze collega’s jou hier graag in.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.