Onze programma's
Filter

Taalreizen in China

EF Talenreis China. Ga mee op een talenreis in China en ga Chinees sprekend terug naar huis. Elk EF Talenreis China is anders. Van een 2 weken durende verblijf in Beijing tot een met een professionele stage van 9 maanden, onze programma's zijn volledig op maat te maken, zodat we je een talenreis kunnen aanbieden die volledig is afgestemd op jouw doelen. Het maakt niet uit voor waarvoor je kiest,

Kies een programma volgens leeftijd

Talenreis China

Een talenreis China is hét ticket voor jongen die met eigen ogen willen zien waar China zo bekend om staat. De republiek is continu in het nieuws. Je kunt dit land alleen goed begrijpen door er een tijdje zelf te zijn en de taal te leren. Op een talenreis China doe je beide. We bieden zowel korte als langere programma's aan in Shanghai en Beijing. Sommige cursussen zijn te combineren met stages of internationale diploma's die jouw taalniveau bewijzen. Wat voor talenreis China je ook kiest, je bent gegarandeerd in goede handen. Wij hebben al tientallen jaren ervaring in het lesgeven van Mandarijn in China.

Bezoek China veilig

China is zo'n groot, ingewikkeld land, dat het in eerste instantie wat overweldigend kan zijn. Een talenreis China is een veilige manier om het land te leren kennen. Als je je talenreis China bij ons boekt, leggen we je alles uit over je visum, accommodatiemogelijkheden en cursussen. Je kunt ons alles vragen wat je wilt weten: wij hebben alle antwoorden. Eenmaal in China helpen onze lokale medewerkers je thuis te voelen en bij het invullen van een aantal formulieren. We organiseren activiteiten zodat je belangrijke bezienswaardigheden en andere regio's van China kunt ontdekken. En als je daar klaar voor bent, dan heb je genoeg vrije tijd om in je eentje op pad te gaan. Je talenreis China laat je het land beleven zonder risico's.

Kies een programma op een populaire bestemming