Taalcursus

Een taalcursus in het buitenland is een periode van culturele uitwisseling en ervaring in een ander land, om op de snelste en meest efficiënte manier je taalvaardigheden te verbeteren of een nieuwe taal te leren. Door taalreizen in het buitenland word je kennis vergroot en creëer je nieuwe kansen voor jezelf.

Taalcursus
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
bestemming: EngelandAmerikaCanadaMaltaAustraliëIerlandNieuw-ZeelandSingaporeZuid-AfrikaSpanjeCosta RicaFrankrijkItaliëDuitslandChinaJapanKorea
EF Taalreizen

EF Taalreizen

13 - 18 jaar
2-24 weken
Zet jouw eerste stap naar zelfstandigheid met een taalcursus in het buitenland bij een erkende EF-taalschool.
bestemming: EngelandAmerikaCanadaMaltaAustraliëIerlandNieuw-ZeelandSingaporeZuid-AfrikaSpanjeCosta RicaFrankrijkItaliëDuitslandChinaJapanKorea
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
bestemming: EngelandAmerikaCanadaMaltaAustraliëIerlandNieuw-ZeelandSingaporeZuid-AfrikaSpanjeCosta RicaFrankrijkItaliëDuitslandChinaJapanKorea
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Volwassenen en professionals
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
bestemming: EngelandAmerikaCanadaMaltaAustraliëIerlandNieuw-ZeelandSingaporeZuid-AfrikaSpanjeCosta RicaMexicoPortugalFrankrijkItaliëDuitslandChinaJapanKoreaUnited Arab EmiratesRusland
EF Taalreizen

EF Taalreizen

13 - 16 jaar
2-6 weken
Groepsreizen
Je eerste buitenland avontuur? Kies voor een groepsreis met een Nederlands sprekende begeleider als steuntje in de rug!
bestemming: EngelandAmerikaCanadaMaltaAustraliëIerlandNieuw-ZeelandSingaporeZuid-AfrikaSpanjeCosta RicaFrankrijkItaliëDuitslandChinaJapanKorea
EF English Live

EF English Live

Online
Volg live, door docenten begeleide lessen op elk moment, op elk niveau - op de 's werelds grootste online school.
bestemming: Studeer online, waar ook ter wereld.
EF Language Training

EF Language Training

voor bedrijven en overheden
Taaltraining gericht op het zakenleven en de overheid, met gegarandeerd resultaat.
bestemming: Online trainingen of in-house trainingen ongeacht waar je gevestigd bent.

In het kort, wat biedt een taalcursus van EF?

  • Populaire bestemmingen (landen): Engeland, Verenigde Staten, Malta, Australië, Spanje, Frankrijk, Duitsland.
  • Alle taalcursussen: Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Chinees / Mandarijn, Koreaans.
  • Leeftijden voor een taalcursus: 13-18 jaar, 18-25 jaar, 25+ jaar.
  • Soorten taalcursusssen: onder andere algemeen, intensief, business, gericht op specifieke interesses en examenvoorbereiding.
  • Verblijf: homestay, studentenresidentie, appartement.
  • Duur van een taalcursus: 2 weken, 1 maand, 3 maanden, 6 maanden of 1 jaar ... jij beslist!
  • Taalcursus prijs: de prijs van een taalcursus varieert volgens de opties van de student; klik hier voor een gepersonaliseerde offerte.

Een op maat gemaakte taalcursus in het buitenland

Een taalcursus in het buitenland is de perfecte manier om zo snel mogelijk een taal onder de knie te krijgen. Bij EF kun je een talencursus in het buitenland volgen waarin je aan de hand van onze eigen lesmethode de taal leert samen met internationale EF-studenten van alle leeftijden. EF biedt wereldwijd taalcursussen aan in de talen Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Duits, Chinees/Mandarijn, Japans en Koreaans.

Onze taalcursussen in het buitenland zijn er in verschillende lengtes en je kunt zelf de intensiteit bepalen. Je zult ingedeeld worden bij studenten met hetzelfde taalniveau, zodat je op je eigen de tempo de taal leert spreken. Daarnaast kun je bij EF rekenen op een uitgebreid cultureel programma, zodat je naast de taal ook de cultuur van je gastland leert kennen. Verder regelt EF je accommodatie tijdens je taalreis. Je kunt bijvoorbeeld kiezen om in een gastgezin of in een residentie te verblijven. Onze adviseurs helpen je bij het maken van de juiste keuzes, zodat het programma perfect op jouw wensen aansluit.

EF Taalcursussen voor alle leeftijden, niveau's en interesses

We bieden taalcursussen aan voor alle doelen en budgetten. Met EF heb je de mogelijkheid om het programma te kiezen dat het beste past bij je eigen schema, leeftijd en individuele behoeften. Vooral populair zijn onze taalcursussen voor de volgende leeftijdsgroepen:

In de geglobaliseerde wereld van vandaag zijn taalvaardigheden en interculturele skills de sleutel tot internationaal succes, zowel persoonlijk als professioneel.

Het ontdekken van nieuwe plaatsen, jezelf onderdompelen in vreemde culturen en nieuwe vrienden maken over de hele wereld zijn bewezen factoren voor succes op lange termijn - zowel professioneel als privé. Maar hoe leer je het best een nieuwe taal? Heel eenvoudig - door een taalcursus in het buitenland!

Waarom een taalcursus in het buitenland?

In plaats van honderden woordjes te moeten leren en alleen in de klas een nieuwe taal te studeren, biedt een talencursus je een unieke onderdompeling in de taal. Het is vanzelfsprekend dat je het snelste een nieuwe taal leert waar deze gesproken wordt. Je bent dan de hele dag omringd door de nieuwe taal en wordt praktisch gedwongen om je nieuw verworven kennis in de praktijk toe te passen.

De resultaten zijn dus duidelijk zichtbaar na zeer korte tijd! Maar dat is zeker niet het enige voordeel van een taalcursus in het buitenland. Je krijgt tegelijkertijd een intensieve onderdompeling in het gastland en zijn tradities en gebruiken. Zo ontwikkel je ook een begrip voor vreemde culturen en verzamel je die waardevolle interculturele competenties.

Volg een taalcursus in een fascinerend land of topstad

Of je nu Engels wilt leren in de metropool Londen of je eigen taalvaardigheid op San Diego Beach wilt opfrissen, EF biedt alle deelnemers een brede selectie van wereldwijde taalcursusbestemmingen. EF heeft nu meer dan 50 geaccrediteerde taalscholen in 16 landen. De populairste bestemmingen zijn echter verreweg:

Volledige begeleiding tijdens jouw taalcursus

We zijn er trots dat we de grootste aanbieder van taalcursussen zijn in de wereld. We brengen onze studenten naar 50 bestemmingen over de hele wereld en op elk continent. Of je nu op zoek bent naar een traditionele taalcursus in Londen of een meer speciale cursus in Zuid-Afrika, bij EF kan je alles vinden.

Maar wat ons echt uniek maakt, is dat we onze deelnemers aan taalcursussen niet alleen op reis sturen en dan verdwijnen. Wij zijn een van de weinige providers die alle deelnemers bij elke stap van de reis begeleiden, van planning tot terugkeer. Over de hele wereld en terug: met EF is elke taalreis gegarandeerd een groot succes!

Een EF Taalcursus staat voor individualiteit en vrijheid

Niet iedereen leert op hetzelfde tempo en niet elke deelnemer heeft dezelfde behoeften. Wij erkennen dit bij EF en hebben daarom besloten taalcursussen op maat aan te bieden. Onze cursussen - variërend van 2 tot 52 weken - starten elke maand en worden aangeboden in zes talen en drie intensiteiten.

Zodat jij jouw taalcursus buitenland helemaal kunt afstemmen op jouw individuele behoeften en leerdoelen. Of het nu gaat om het promoten van je eigen carrière, het voorbereiden op een internationaal taalexamen of het verwerven van culturele vaardigheden, EF biedt de juiste keuzevakken voor wie dan ook. Bereid jouw taalexamen voor en ontvang een internationaal erkend certificaat voor Engels (Cambridge, IELTS, TOEFL, TOEIC), Spaans (DELE), Frans (DELF, DALF), Duits (TestDaF, TELC) en andere taalcertificaten en -examens.

Een taal leren in het buitenland betekent 'work hard, play hard'

Het geheime ingrediënt voor een succesvolle taalcursus is de mix van lessen en vrije tijd. Bij EF combineren we beide voor optimaal leersucces. Dus, in al onze taalcursussen in het buitenland staan er altijd tal van recreatieve activiteiten en begeleide excursies op het programma.

Deze structuur geeft je niet alleen de unieke mogelijkheid om je taalvaardigheden zo snel mogelijk te verbeteren, maar ook genoeg vrije tijd om te genieten van je verblijf in het buitenland en om zoveel mogelijk van de stad en het gastland te leren kennen. Dat is wat een taal leren in het buitenland betekent, work hard and play hard. Een taalcursus kan plaatsvinden tijdens je vakantie voor enkele weken of je kan enkele maanden vertrekken tot er zelfs een tussenjaar van maken.Onze ervaren consultants helpen je zeer graag bij het vinden van een taalcursus die geschikt is voor jouw leeftijd, niveau en doelen!

Waarom een taalcursus volgen met EF?

EF werkt al meer dan 50 jaar aan een betere wereld door middel van onderwijs. Vandaag de dag is EF Taalreizen de grootste onderwijsinstelling die helpt met nieuwe talen te leren, maar ook om zelfvertrouwen en culturele kennis op te doen. Tot op heden hebben we bij EF al meer dan 16 miljoen mensen succesvol geholpen om een vreemde taal in het buitenland te leren! Alle leraren van EF-talenscholen zijn moedertaalsprekers - en daar zijn we erg trots op!

Via onze geselecteerde vakdocenten, de meest up-to-date taaltechnologie en de interactie met de lokale bevolking ter plekke, bereikt elke deelnemer aan een taalcursus elke zes weken een hoger niveau. Met ons innovatieve EF Efekta-leersysteem stemmen deelnemers ook de koers af op hun eigen doelen. Als je je eigen taalvaardigheid wilt certificeren aan het einde van je taalstudie, kan je dat doen door een internationaal erkend taalexamen te doen in onze officiële testcentra.

Ik wil een taalcursus in het buitenland doen, wat nu?

Wacht niet langer en reserveer nu jouw plaats voor een taalcursus in het buitenland. Wil jij meer weten over over de duur en intensiteit van een taalcursus, de leermethodiek of totale kosten? Neem dan contact op met één van onze studiebegeleiders via 085 048 0900 of download de gratis brochure en ontvang alle informatie over een taalcursus buitenland van EF.