Taalcursus

Een taalcursus in het buitenland is een periode van culturele uitwisseling en ervaring in een ander land, om op de snelste en meest efficiënte manier je taalvaardigheden te verbeteren of een nieuwe taal te leren. Door taalreizen in het buitenland word je kennis vergroot en creëer je nieuwe kansen voor jezelf. Investeer in je toekomst en ontdek wat EF voor jou kan betekenen.

Taalcursus

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
bestemming: EngelandAmerikaCanadaMaltaAustraliëIerlandNieuw-ZeelandSingaporeZuid-AfrikaSpanjeCosta RicaFrankrijkItaliëDuitslandJapanKoreaU.A.E.

EF Taalreizen

10 - 18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
bestemming: EngelandAmerikaCanadaMaltaAustraliëIerlandNieuw-ZeelandSingaporeZuid-AfrikaSpanjeCosta RicaFrankrijkItaliëDuitslandJapanKorea

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
bestemming: EngelandAmerikaCanadaMaltaAustraliëIerlandNieuw-ZeelandSingaporeZuid-AfrikaSpanjeCosta RicaFrankrijkItaliëDuitslandJapanKoreaU.A.E.

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
bestemming: EngelandAmerikaCanadaMaltaAustraliëIerlandNieuw-ZeelandSingaporeZuid-AfrikaSpanjeCosta RicaFrankrijkItaliëDuitslandChinaJapanKorea

EF English Live

18 + jaar
Online
Volg live, door docenten begeleide lessen op elk moment, op elk niveau - op de 's werelds grootste online school.
bestemming: Studeer online, waar ook ter wereld.

Hult EF Corporate Education

Face-to-face, online en in het buitenland
Wees voorbereid op de toekomstige manier van werken met onze innovatieve en resultaatgerichte programma's. Vertrouwd door duizenden bedrijven over de hele wereld.
bestemming: Online trainingen of in-house trainingen ongeacht waar je gevestigd bent.

Waarom een taalcursus in het buitenland?

Een taal leren in het buitenland gaat vanzelf omdat je 24/7 door de taal en cultuur omringd wordt. In de klas, in de bus en op straat - door een taalcursus in het buitenland te volgen, word je samen met jouw studiegenoten ondergedompeld in een nieuwe, nog vreemde omgeving ... waar dat ook is op de wereld. 

Hieronder vind je een kort overzicht van de bestemmingen, typen cursussen, en accommodatiemogelijkheden:

  • Populaire bestemmingen (landen): Engeland, Amerika, Malta, Australië, Spanje, Frankrijk, Duitsland.
  • Aangeboden taalcursussen: Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Chinees / Mandarijn, Koreaans.
  • Leeftijden voor een taalcursus: 13-18 jaar, 18-25 jaar, 25+ jaar.
  • Soorten taalcursusssen: onder andere algemeen, intensief, business, gericht op specifieke interesses en examenvoorbereiding.
  • Verblijf: homestay, studentenresidentie, appartement.
  • Duur van een taalcursus: 2 weken, 1 maand, 3 maanden, 6 maanden of 1 jaar ... jij beslist!
  • Taalcursus prijs: de prijs van een taalcursus varieert volgens de opties van de student; klik hier voor een gepersonaliseerde offerte.

Gegarandeerd elke zes weken een hoger taalniveau met EF Efekta™ leermethode

EF werkt al meer dan 50 jaar aan een betere wereld door middel van onderwijs. Vandaag de dag is EF Taalreizen de grootste onderwijsinstelling die helpt met nieuwe talen te leren, maar ook om zelfvertrouwen en culturele kennis op te doen. Tot op heden hebben we bij EF al meer dan 16 miljoen mensen succesvol geholpen om een vreemde taal in het buitenland te leren! Alle leraren van EF-talenscholen zijn moedertaalsprekers - en daar zijn we erg trots op!

Via onze geselecteerde vakdocenten, de meest up-to-date taaltechnologie en de interactie met de bevolking ter plekke, bereikt elke deelnemer aan een taalcursus elke zes weken een hoger niveau. Met ons innovatieve EF Efekta-leersysteem stemmen deelnemers ook de koers af op hun eigen doelen. Als je je eigen taalvaardigheid wilt certificeren aan het einde van je taalstudie, kan je dat doen door een internationaal erkend taalexamen te doen in onze officiële testcentra.

EF Taalcursus staat voor vrijheid en individualiteit

Niet iedereen leert op hetzelfde tempo en niet elke deelnemer heeft dezelfde behoeften. Wij erkennen dit bij EF en hebben daarom besloten taalcursussen op maat aan te bieden. Onze taalcursussen in het buitenland zijn er in verschillende lengtes en je kunt zelf de intensiteit bepalen. Je zult ingedeeld worden bij studenten met hetzelfde taalniveau, zodat je op je eigen de tempo de taal leert spreken.

Daarbij kun je bij EF rekenen op een uitgebreid cultureel programma, zodat je naast de taal ook de cultuur van je gastland leert kennen. Verder regelt EF je verblijf en accomodatie. Je kunt bijvoorbeeld kiezen om in een gastgezin of in een residentie te verblijven.

Onze adviseurs helpen je bij het maken van de juiste keuzes, zodat jouw taalcursus buitenland afgestemd is op jouw individuele behoeften en leerdoelen. Of het nu gaat om het promoten van je eigen carrière, het voorbereiden op een internationaal taalexamen of het verwerven van culturele vaardigheden, EF biedt de juiste keuzevakken voor wie dan ook.

Veelgestelde vragen

Waar kan ik een taalcursus in het buitenland volgen?

Of je nu een taal wilt leren in de metropool Londen of je eigen taalvaardigheid op Miami Beach wilt opfrissen, EF heeft meer dan 50 geaccrediteerde taalscholen in 16 landen wereldwijd. De populairste bestemmingen zijn echter verreweg: Engeland, Amerika, Malta, Spanje, Frankrijk en Korea.

Ontvang ik een certificaat als ik mijn taalcursus afrond?

Als bewijs van deelname aan de taalcursus krijg je een officieel diploma of certificaat, mits je de gehele cursuscyclus (vaak 6 tot 8 weken) succesvol hebt afrond. Er is echter een effectievere manier om je taalniveau te bewijzen, en dat is met een officieel internationaal diploma.

Bereid jouw taalexamen voor en ontvang een internationaal erkend certificaat voor Engels (Cambridge, IELTS, TOEFL, TOEIC), Spaans (DELE), Frans (DELF, DALF), Duits (TestDaF, TELC) en andere taalcertificaten en -examens.

Hoeveel kost een taalcursus in het buitenland?

De kosten van een taalcursus in het buitenland variëren sterk, afhankelijk van wat je in de cursus opneemt. De duur (4 weken, 3 maanden, half jaar) en de intensiteit (20, 26 of 32 lessen per week) zijn bepalend voor het kostenplaatje. En laten we ook de bestemming niet vergeten. Een taalcursus in Nieuw-Zeeland is duurder dan Engels leren in Oxford. Het land waar je verblijft heeft ook invloed op de hoogte van het zakgeld dat je nodig hebt.

Welk type taalcursus past het beste bij mij?

Type taalcursus Intensiteit Omschrijving
EF Intensieve taalcursus 32 lessen per week Leer zo snel mogelijk de formele en informele kant van de gekozen taal voor leerdoelen die studie- of loopbaangerelateerd zijn
EF Algemene taalcursus 26 lessen per week Verkrijg uitstekend taalbegrip tijdens deze taalcursus, van lezen en schrijven tot spreken en begrijpen
EF Basis taalcursus 20 lessen per week Focus op communiceren in de gekozen taal en geniet van vrijetijdsbesteding op waanzinnige bestemmingen wereldwijd

Hoeveel vrije tijd heb ik naast mijn taalcursus in het buitenland?

De mix van lessen en vrijetijdbesteding is wat onze taalcursussen in het buitenland zo succesvol maakt. Tijdens al onze cursussen staan er altijd tal van recreatieve activiteiten en excursies op het programma. Deze structuur geeft je niet alleen de mogelijkheid om je taalvaardigheden zo snel mogelijk te verbeteren, maar ook genoeg tijd om te genieten van je verblijf in het buitenland en om zoveel mogelijk van de stad en het gastland te leren kennen. Want dat is wat een taal leren in het buitenland met EF betekent: work hard and play hard.

Voor welke leeftijden worden taalcursussen aangeboden?

We bieden taalcursussen aan voor 13-18 jaar, 18-25 jaar en 25+ jaar. Vooral populair zijn onze taalcursussen voor de volgende leeftijdsgroepen:

Wat zijn de voordelen van een taalcursus in het buitenland?

In plaats van honderden woordjes te moeten leren en alleen in de klas een nieuwe taal te studeren, biedt een talencursus je een unieke onderdompeling in de taal. Het is vanzelfsprekend dat je het snelste een nieuwe taal leert waar deze gesproken wordt. Je bent dan de hele dag omringd door de nieuwe taal en wordt praktisch gedwongen om je nieuw verworven kennis in de praktijk toe te passen.

De resultaten zijn dus duidelijk zichtbaar na zeer korte tijd! Maar dat is zeker niet het enige voordeel van een taalcursus in het buitenland. Je krijgt tegelijkertijd een intensieve onderdompeling in het gastland en zijn tradities en gebruiken. Zo ontwikkel je ook een begrip voor vreemde culturen en verzamel je die waardevolle interculturele competenties.

Hoe meld ik me aan voor een taalcursus in het buitenland?

Wacht niet langer en reserveer nu jouw plaats voor een taalcursus in het buitenland. Wil jij meer weten over over de duur en intensiteit van een taalcursus, de leermethodiek of totale kosten? Neem dan contact op met één van onze studiebegeleiders via 085 048 0900 of download de gratis brochure en ontvang alle informatie over een taalcursus buitenland van EF.