Onze programma's
Filter

Taalschool in China

EF School China. Onze school in China is de perfecte omgeving om jezelf onder te dompelen in deze oude taal of om je Chinees te verbeteren. Of je nou maar een paar weken de tijd hebt voor een taalcursus Chinees of dat je er klaar voor bent om voor een paar maanden in China te wonen, EF's School China is het juiste programma voor jou.

Kies een programma volgens leeftijd

School China

Een taalcursus volgen aan onze school China is de beste manier om Chinees te leren. We bieden cursussen aan op elk taalniveau, dus je kunt er beginnen met het leren van Chinees of juist voortborduren op je huidige taalkennis. Op onze school China starten het hele jaar door nieuwe cursussen, wat je de flexibiliteit geeft te kunnen beginnen wanneer jou dat uitkomt. Je kunt zelf kiezen hoe intensief je kunt studeren: 32 lessen per week om zoveel mogelijk onderwijs te krijgen, of 20 lessen per week zodat je meer vrije tijd hebt om de stad te ontdekken. Ongeacht hoeveel Chinees je al spreekt, zul je versteld staan hoeveel je leert in jouw periode aan onze school China.

Accommodatie in China kiezen

Wanneer je aan onze school China studeert, kun je in een gastverblijf of in een studentenresidentie wonen. Kies je voor een gastverblijf, dan heb je extra tijd om jouw Chinees te oefenen met native speakers. Ook leer je in jouw gastverblijf veel over de Chinese cultuur en zie je met eigen ogen hoe locals leven. Ga je voor de studentenresidentie, dan woon je dichtbij de school en heb je meer tijd om jouw klasgenoten te leren kennen. Vanuit de hele wereld komen studenten naar onze school China, dus in de residentie kun je veel internationale vrienden maken. Waar je ook voor kiest: je zult jouw Chinees verbeteren en een geweldige tijd hebben op onze school China.

Kies een programma op een populaire bestemming