Taalschool

Wil jij naar school in het buitenland? EF heeft meer dan 40 eigen taalscholen en biedt talloze studieprogramma’s aan in het buitenland. Wil je een jaar de Amerikaanse cultuur meemaken? Of liever Spaans leren in Spanje, of Engels in Australië? Dit kan allemaal met EF. Wij zijn trots op de uitzonderlijke kwaliteit van onze lesmethodes en docenten

Kies een programma volgens leeftijd

Talenschool

Het kiezen van de juiste talenschool is een belangrijke stap om snel vooruitgang te kunnen boeken in een vreemde taal. Aan een talenschool van EF heb je profijt van onze decennialange ervaring in het lesgeven aan internationale studenten. Dankzij ons zelf ontwikkelde curriculum zul je de taal sneller onder de knie krijgen. Door onze nadruk op communicatievaardigheden zul je de taal eerder met vertrouwen kunnen spreken, en in onze kleine klassen kan de docent aandacht geven aan jouw persoonlijke behoeften. We verzekeren dat je tevreden zult zijn over jouw vooruitgang op onze talenschool.

Hoe zien de lessen eruit?

Hoewel je door alle activiteiten, excursies en vrije tijd ontzettend veel plezier zult hebben in jouw periode aan onze talenschool, zijn de lessen de absolute kern van jouw leerproces. Op onze talenschool wordt gewerkt in kleine klassen, zodat de leraar je de individuele aandacht kan geven die je nodig hebt om je eigen uitdagingen aan te gaan. De klaslokalen bevatten de nieuwste technologie om jouw taalbegrip snel te vergroten. Je kunt besluiten extra veel lessen te volgen om sneller de taal onder de knie te krijgen, of juist voor meer vrije tijd en flexibiliteit kiezen. Waar je ook voor kiest: je zult versteld staan hoeveel je leert op onze talenschool.