Alle EF programma's

Taalschool

Taalschool
4.9
1972
(1.972 beoordelingen)
4.9

Wil jij naar een taalschool in het buitenland? EF beheert meer dan 50 taalscholen wereldwijd en biedt talloze studies in het buitenland aan. Een jaar naar de VS? Of liever Spaans leren tijdens een uitwisseling middelbare school? Bij EF hebben we voor ieder wat wils, ongeacht jouw leeftijd, niveau of interesses. Vraag vandaag nog een gratis brochure aan.

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: AmerikaEngelandMaltaSpanjeCanadaFrankrijkIerlandKoreaAustraliëJapanDuitslandItaliëCosta RicaZuid-AfrikaSingaporeNieuw-Zeeland
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: AmerikaEngelandMaltaSpanjeCanadaFrankrijkIerlandKoreaAustraliëJapanDuitslandItaliëCosta RicaZuid-AfrikaSingaporeNieuw-Zeeland
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: AmerikaEngelandMaltaSpanjeCanadaFrankrijkIerlandKoreaAustraliëJapanDuitslandItaliëCosta RicaZuid-AfrikaSingaporeNieuw-Zeeland
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: AmerikaEngelandMaltaSpanjeCanadaFrankrijkIerlandKoreaAustraliëJapanDuitslandItaliëCosta RicaZuid-AfrikaSingaporeNieuw-Zeeland
EF Taalreizen

EF Taalreizen

50+ jaar
2-24 weken
Neem wat tijd voor jezelf met onze taalcursussen in het buitenland, speciaal ontworpen voor volwassenen van 50+. Geniet van gevarieerde lessen en activiteiten die speciaal op jouw interesses zijn afgestemd.
Bestemming: AmerikaEngelandMaltaSpanjeFrankrijkKoreaDuitslandItaliëCosta RicaZuid-AfrikaSingapore
EF English Live

EF English Live

18+ jaar
Online
Volg live, door docenten begeleide lessen op elk moment, op elk niveau - op de 's werelds grootste online school.
Bestemming: Studeer online, waar ook ter wereld.
Hult EF Corporate Education

Hult EF Corporate Education

Face-to-face, online en in het buitenland
Wees voorbereid op de toekomstige manier van werken met onze innovatieve en resultaatgerichte programma's. Vertrouwd door duizenden bedrijven over de hele wereld.
Bestemming: Online trainingen of in-house trainingen ongeacht waar je gevestigd bent.

Waarom kiezen voor een taalschool van EF?

Een nieuwe taal leren is meer dan een nieuwe manier ontdekken om jezelf uit te drukken – het is een nieuwe manier om de wereld te ontdekken. Taal en cultuur zijn namelijk onlosmakelijk met elkaar verbonden. Er is geen beter klaslokaal dan het land waar de taal dag in, dag uit wordt gesproken.

De juiste taalschool kiezen is dan ook een belangrijke stap om jouw taalvaardigheden snel en gemakkelijk te verbeteren. Welke taal je ook wilt leren, naar welke bestemming je ook vertrekt, met onze decennialange ervaring kun je blindelings vertrouwen op de taalscholen, taalcursussen en taalreizen van EF.

Omdat we de nadruk leggen op communicatievaardigheden verbeteren, voel je je eerder vertrouwd met de taal. En hoewel alle activiteiten, excursies en vrije tijd zorgen voor een onvergetelijke tijd op de taalschool, zijn de taallessen onmisbaar voor jouw leerproces.

Hoe zien de lessen op een taalschool eruit?

Tijdens jouw verblijf op één van onze talenscholen leggen we de nadruk op jouw communicatievaardigheden. Doordat het leerproces wordt versneld, voel je je eerder vertrouwd met de taal.

Op onze taalschool werken en leren we in kleine klassen, zodat de docent jou de individuele aandacht kunt geven die je nodig hebt om je eigen leerdoelen te behalen. De klaslokalen zijn uitgerust met de nieuwste technologieen om jouw taalbegrip zo effectief mogelijk te vergroten.

Ben jij een briljante leerling of student? Dan kun je besluiten om extra taallessen te volgen op onze taal school, of je kiest voor meer excursies, vrije tijd of andere extracurriculaire activiteiten. Waar je ook voor kiest: je zult versteld staan hoeveel je leert op onze talenschool.

Op welke bestemmingen kun je naar een talenschool?

Verbeter je taalvaardigheden en werk aan jouw woordenschat op talenscholen in Engeland, Amerika of Spanje. Welke bestemming je ook kiest, er ligt een ongekend avontuur op je te wachten op een taalschool van EF.

Ga bijvoorbeeld naar metropool Londen en beleef hoe het is om in een wereldstad te wonen. Ben je meer op zoek naar een ontspannen sfeer, kies dan voor Malta.

Wil jij liever in een unversiteitsstad verblijven? Dan kun je kiezen voor Oxford, Cambridge of Boston. Op onze taalscholen ontmoet je gemakkelijk nieuwe vrienden en leef je samen op een campus die van alle gemakken is voorzien.

We hebben taalscholen op o.a. de volgende bestemmingen:

Gedurende een taalschool word je compleet onderdompeld in de taal en cultuur door onze interactieve leermethode. Ook zorgen we voor intensieve begeleiding in het buitenland, zowel in de lessen als buitenschools. Er zijn talloze activiteiten om flexibel aan deel te nemen, van sport en spel tot excursies.

Wacht niet langer en reserveer nu een plaats op één van onze taalscholen. Wil jij meer weten een taalschool in het buitenland? Neem dan contact op met onze studiebegeleiders via 085 048 0900 of download de gratis brochure en ontvang alle informatie over talenscholen van EF.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.