Onze programma's
Filter

Taalschool in Costa Rica

Word bruin en leer Spaans op onze taalschool in Costa Rica. Tijdens zowel lange als korte cursussen helpen onze geweldige docenten en technologieën je om comfortabeler Spaans te leren spreken. We hopen je snel te kunnen verwelkomen op onze taalschool in Costa Rica!

Kies een programma volgens leeftijd

Taalschool in Costa Rica

Het spreken van Spaans is zonder twijfel een ontzettend handige vaardigheid en er is geen betere plek om die onder de knie te krijgen dan op een taalschool in Costa Rica. De schitterende stranden en koloniale architectuur maken dit tot een idyllische locatie om Spaans te studeren. Dankzij de tropische temperaturen het hele jaar door kun je gaan wanneer je wilt en toch altijd het beste van Costa Rica meemaken. Het land heeft een fascinerende politieke situatie en door lokale kranten te lezen kun je alle ontwikkelingen op de voet volgen. De overheid heeft beloofd dat Costa Rica het eerste CO2-neutrale land ter wereld wordt. Op onze taalschool in Costa Rica kun je ontzettend veel leren over de Costa Ricaanse taal en cultuur.

Het hele jaar door plezier

Dankzij de overdosis aan mogelijke activiteiten en bezienswaardigheden vliegt de tijd op onze taalschool in Costa Rica. In het hele land kun je beschermde parken en natuurgebieden bezoeken om spinnen, luiaards en reuzenschildpadden van dichtbij te bekijken. Ook kun je het nationale vulkaanpark Poas bezoeken en daar naar de rand van de krater klimmen. De stranden van Costa Rica zijn natuurlijk uniek: je kunt er windsurfen, golfsurfen, zwemmen, duiken, snorkelen en relaxen op de witte zandstranden. Je zult verbaasd staan hoeveel plezier je hebt tijdens het leren op onze taalschool in Costa Rica.