Programmagids
filter

Chinees studeren

Chinees studeren in het buitenland is de snelste manier om de taal onder de knie te krijgen. Chinees kan uitdagend zijn maar wanneer je er volledig in ondergedompeld wordt, zul je merken dat je snel je weg vindt in de taal. Chinees studeren met EF betekent communiceren vanaf dag 1 zodat je de taal met vertrouwen zult leren spreken.
programma(s) gevonden

Chinees studeren

Wie kiest voor Chinees studeren in het buitenland leert de taal snel door een combinatie van op communicatie gefocuste lesmethoden en de echte Chinese omgeving waarin je je volledig onderdompelt. In plaats van luisteren naar een lange monoloog van de leraar oefen je in de klas actief jouw spreek- en luistervaardigheden. En tijdens het Chinees studeren in China kun je ook communiceren met native speakers om het pasgeleerde in de praktijk te brengen en veel nieuwe kanten van de taal ontdekken. Met je nieuwe taalvaardigheden kun je ook door het land reizen en leren alles te weten komen over het leven in dit fascinerende land. Ga je hier Chinees studeren, dan zul je een veel meer verrijkende ervaring hebben dan wanneer je China als toerist zou bezoeken.

Bereid je voor op succes

China is een van de meest dynamische landen ter wereld. Met Chinees studeren open je een wereld vol nieuwe mogelijkheden. Heb je interesse in de zakenwereld, dan kun je de kennis opdoen die je nodig hebt voor succes op de snelgroeiende Chinese markt. Tijdens het Chinees studeren kun je ook extra vakken volgen om je zakelijke vaardigheden te verbeteren en de Chinese cultuur beter te leren kennen. Chinese mensen zijn vaak benieuwd naar andere landen. Door de taal te leren kun je gemakkelijker nieuwe vrienden maken. Of je nu komt vanwege je ambitie in de internationale zakenwereld, om toegelaten te worden tot de universiteit of gewoon om een geweldige ervaring op te doen: Chinees studeren biedt het allemaal!

populaire bestemmingen