ONZE SCHOLEN ZIJN OPEN! Bel ons voor de laatste beschikbaarheid

Studeren in het buitenland

Studeren in het buitenland is zowel op professioneel als academisch vlak van onschatbare waarde. Wanneer je een studie in het buitenland volgt, ontmoet je internationale studenten en leer je een nieuwe taal en cultuur kennen. Kies voor een taalreis, high school jaar, universitaire voorbereiding of een volledige opleiding. Investeer in je toekomst en ontdek wat EF voor jou kan betekenen.

Studeren in het buitenland

EF ACADEMY – International Boarding Schools

13 - 19 jaar
1-5 jaar
High School - diploma buitenland
Behaal een internationaal erkend diploma en krijg toegang tot een top universiteit.
bestemming: EngelandAmerika

Hult Internationale Business School

Bachelor, Master, MBA en Executive Onderwijs
Krijg een business degree bij Hult, een onafhankelijke prijswinnende business school met een campus op locaties over de hele wereld.
bestemming: EngelandAmerikaChinaU.A.E.

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
bestemming: EngelandAmerikaCanadaMaltaAustraliëIerlandNieuw ZeelandSingaporeZuid-AfrikaSpanjeCosta RicaFrankrijkItaliëDuitslandChinaJapanKoreaU.A.E.

EF Taalreizen

10 - 18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
bestemming: EngelandAmerikaCanadaMaltaAustraliëIerlandNieuw ZeelandSingaporeZuid-AfrikaSpanjeCosta RicaFrankrijkItaliëDuitslandChinaJapanKorea

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
bestemming: EngelandAmerikaCanadaMaltaAustraliëIerlandNieuw ZeelandSingaporeZuid-AfrikaSpanjeCosta RicaFrankrijkItaliëDuitslandChinaJapanKoreaU.A.E.

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
bestemming: EngelandAmerikaCanadaMaltaAustraliëIerlandNieuw ZeelandSingaporeZuid-AfrikaSpanjeCosta RicaFrankrijkItaliëDuitslandChinaJapanKorea

EF High School Exchange Year

14 - 18 jaar
1 jarig
Ga op uitwisseling naar het buitenland als high school student op een lokale school en leer een andere cultuur kennen.
bestemming: EngelandAmerikaIerland

Studeren in het buitenland is de start van jouw toekomst

Of je nu wilt verder studeren in het buitenland, een volledige opleiding wilt starten of een nieuwe taal wilt leren op onze taalschool: een studie in het buitenland is de start van jouw toekomst, dé start van jouw levenslange reis als wereldburger.

Maak de juiste studiekeuze en bekijk wat jij kunt doen als je besluit om met EF de wereld te ontdekken:

 • Verbeter je taalvaardigheden tijdens je studie in het buitenland
 • Bereid je voor op universitaire studies in het buitenland
 • Internationale stage-, werk- of vrijwilligerservaring tijdens je studie in het buitenland
 • Verkrijg bekende taalcertificaten: TOEFL, TOEIC, IELTS of Cambridge-examen
 • Ga studeren in het buitenland ter voorbereiding op master's degree of MBA
 • Volg sector- en branchegerichte cursussen in het Engels tijdens je studie in het buitenland
 • Personaliseer en kies optionele cursusonderwerpen in jouw interessegebied

In het buitenland studeren voor alle leeftijden en opleidingniveau's

EF biedt voor elk niveau, leeftijd en budget verschillende mogelijkheden aan om te studeren in het buitenland. Stel met onze studieadviseurs een gepersonaliseerd studieprogramma samen dat compleet op jouw leerdoelen, wensen en ambities afgestemd is. Of je nu klaar met de middelbare school bent, net je mbo-opleiding hebt afgerond of nog moet beginnen aan een universitaire studie - bij EF ben je aan het juiste adres. Onderstaand vind je onze studieprogramma's per opleidingsniveau:

Studeren in buitenland voor scholieren

 • studeren in het buitenland na vmbo
 • studeren in het buitenland na havo
 • studeren in het buitenland na vwo
 • studeren in het buitenland mbo

Studeren in buitenland voor studenten

Naar het buitenland zonder diploma, terwijl je nog op de middelbare school zit? Dat is ook mogelijk. EF biedt ook een high school jaar in Amerika en Engeland aan voor scholieren die nog leerplichtig zijn, maar niet kunnen wachten om alvast in het buitenland te studeren.

Waarom studeren in het buitenland met EF de juiste studiekeuze is

Waarom studeren in het buitenland met EF, vraag je je af? Onze buitenlandse studies worden in 10 talen aangeboden, op meer dan 50 locaties ter wereld. Je kunt letterlijk en figuurlijk alle kanten op, van een taalcursus in Korea, een uitwisselingsprogramma in Spanje tot studeren in Amerika.

Alle taalscholen en partneruniversiteiten beschikken over de modernste faciliteiten en de docenten ter plaatse zijn stuk voor stuk hoogopgeleiden die je zullen helpen je leerdoelen waar te maken. Met ruim 50 jaar ervaring in internationaal onderwijs weten we wat nodig is om jou zo succesvol en efficiënt mogelijk een studie te laten volgen. Een kort overzicht van waarom jij in het buitenland moet studeren met EF:

 • 50+ jaar ervaring: EF is actief sinds 1965 en is wereldwijd marktleider in het aanbieden van studies in het buitenland.
 • Meer dan 50 bestemmingen: Bij EF kun je kiezen uit meer dan 50 bestemmingen. Iedere school staat op een absolute A-locatie.
 • Innovatieve Efekta™ leermethode: EF maakt gebruik van een innovatieve leermethode, Efekta™, die samen met Cambridge University ontwikkeld is zodat jij de taal zo snel en effectief mogelijk onder de knie krijgt.
 • Wereldwijd erkend: EF is wereldwijd erkend door gerenommeerde onderwijsinstituten zoals The British Council, ACCET en Cambridge University.
 • Persoonlijke begeleiding en advies: Bij EF kun je rekenen op persoonlijke begeleiding, zowel voor, tijdens, als na jouw studie in het buitenland. Zo kun je bijvoorbeeld tot 6 maanden na jouw buitenlandse studie gratis gebruikmaken van online taaltrainingen.
 • Eigen scholen en docenten: In tegenstelling tot veel andere organisaties heeft EF al haar scholen in eigen beheer en krijg je les van onze eigen EF-docenten. Zo ben je zeker van de kwaliteit van jouw studie.

EF biedt een 'complete' studie-ervaring: naast jouw studie participeer je ook in een activiteitenprogramma dat zich focust op culturele uitwisseling en sportbeoefening. Deze gezamelijke activiteiten en excursies in het gastland zijn net zo belangrijk als de tijd die jij spendeert in de collegezaal en bibliotheek. Juist omdat je daardoor naast de lokale taal ook de plaatselijke cultuur leert kennen (en je medestudenten). Studeren in het buitenland met EF maakt van jouw studie in het buitenland een absolute levenservaring. Twijfel niet en ga met ons mee naar het buitenland!

Waar wacht je nog op? Word een EF-student in het buitenland!

Wacht niet langer en reserveer nu jouw plaats om te studeren in het buitenland. Wil je meer informatie? Of ben je op zoek naar inspiratie? Hieronder vind je een lijst van handige blogs en artikelen over een opleiding of studie in het buitenland.

Wil jij meer weten over de studiekosten? Of heb jij behoefte aan hulp, advies of begeleiding over type studieprogramma, bestemming of accommodatie? Neem dan vrijblijvend contact op met onze studiebegeleiders via 085 048 0900 of download de gratis brochure en ontvang alle informatie over