Onze programma's
Filter

Programma's in Beijing

Het studeren van Chinees in Beijing is een geweldige manier om jezelf onder te dompelen in de cultuur en geschiedenis van China terwijl je jouw Chinese taalvaardigheden naar een hoger niveau tilt. Kom en leer Chinees in Beijing in kleine klassen met ervaren docenten. Het hart van het historische China vormt de achtergrond van jouw taalprogramma. Vraag een brochure aan om alle mogelijkheden om Chinees in Beijing te studeren te ontdekken.

Kies een programma volgens leeftijd

EF Beijing

Leer Chinees bij EF Beijing en beleef de dynamische hoofdstad van een van de oudste beschavingen ter wereld. Bezoek het Zomerpaleis bij het schattige Kunming-meer of ontdek de traditionele kunst of cultuur van het Nationaal Museum van China. Proef van de lokale Taoïsme-religie door de Tempel van de Hemel bezoeken. Een andere grote bezienswaardigheid zijn de tombes van het Ming-keizerrijk, met daarin de graven van dertien keizers van het Ming-keizerrijk. En dat is slechts een handvol van alles wat de stad te bieden heeft. De mogelijkheden zijn eindeloos wanneer je Chinees leert in Beijing. Verbreed je horizon met de programma’s van EF Education First in Beijing. Beleef de tijd van je leven op meer dan 40 bestemmingen. Vertrek iedere maandag met EF!

Leef zelfstandig of in een gastverblijf

Wie Chinees studeert bij EF Beijing kan in een studentenresidentie of in een lokaal gastverblijf logeren. In een residentie woon je op een praktische locatie in downtown Beijing. Het is de meest onafhankelijke accommodatie, waardoor je je eigen plan kunt trekken om de stad te ontdekken, kunt rondreizen en je eigen maaltijden kunt bereiden. Woon je liever in een familieachtige sfeer, dan kun je voor een gastverblijf kiezen. Daar heb je je eigen kamer bij locals thuis en deel je de maaltijden met ze: een geweldige manier om je taalvaardigheden te oefenen en het Chinese gezinsleven te ontdekken. Wanneer je kiest voor een EF taalprogramma Chinees in Beijing zijn beide accommodaties beschikbaar.