Alle EF Programma's

Snel een taal leren kan je het best met de programma's van EF. Bovendien zijn de EF programma's flexibel, jij kiest zelf hoe intensief je leert, waar je gaat studeren, hoe lang je gaat leren en wanneer je start. Van een korte taalreis tot en met een jaar durende academische uitwisseling, er is voor ieder wat wils! Beleef een taal met EF en vraag je brochure aan of neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden met EF.

Kies een programma volgens leeftijd

Investeer in je toekomst

Je aanmelden voor een van onze EF programma's kan aanvoelen alsof je in het diepe springt. Een taal uit een boek leren, op het internet of in wekelijkse lessen is natuurlijk ook nuttig, maar je leert pas echt duidelijk en vol vertrouwen een taal spreken tijdens een van onze taalreizen. Door in een ander land en in een andere cultuur te studeren, zul je je taalkennis continu moeten toepassen in allerlei alledaagse situaties. Tijdens onze uitwisseling programma's ben je omringd door alle bezienswaardigheden en geluiden van jouw bestemming, waardoor je het veel makkelijker zult vinden om de taal onder de knie te krijgen dan wanneer je in jouw thuisland zou blijven.

Flexibel leren

Door een van onze EF programma's in het buitenland te volgen, verbreed je je horizon en krijg je waarschijnlijk veel nieuwe mogelijkheden in je toekomstige studie en loopbaan. Van taalkampen en zomerscholen tot opleidingen die een jaar lang duren, of je nu een beginner bent of de taal al een beetje spreekt: er zijn altijd EF programma's die perfect bij je passen. Het klinkt misschien als een cliché, maar onze EF programma's zijn de ideale manier om een taal te leren en zijn bovendien de kans van je leven om studeren en reizen te combineren.