Schrijf je in voor onze september intake en start je avontuur vandaag!
EF Pre-Master's
EF Pre-Master's

EF Pre-Master's

Gegarandeerd plaatsing bij een top-ranked Master's program.
30/32 Lessen / week
(van elk 40 minuten)
  • Duur:
    6 maanden / 9 maanden / 11 maanden
  • Start datum:
    Januari / april / juni / september
Beschrijving:
De EF Pre-Master- en Pre-MBA programma's zijn ideaal voor studenten die Engels of Duits niet als moedertaal hebben, maar toch een master of MBA willen behalen aan een internationale universiteit in de UK, US, Canda, Australië of Duitsland. Deze programma's bieden alle vereiste taaltechnische, academische en vakspecifieke vaardigheden voor een masterstudie of MBA in het buitenland.

Op maat gemaakt programma
Studeer voor 6, 9 of 11 maanden en kies uit academische vakken als International Business, Marketing, Rechten, Kunst en Ontwerpen en veel meer. Tijdens dit programma krijg je de nodige taal-, research- en studievaardigheden die nodig zijn om te slagen in een veeleisende omgeveing. Speciale modules gecombineerd met voorbereidingen op de IELTS, TOEFL, GMAT en GRE examens helpen je om jou klaar te stomen op je vervolgstudie.

EF Learning Guarantee
EF's Leergarantie
Je gaat elke zes weken* een cursusniveau omhoog als je alle lessen bijwoont en alle oefeningen maakt, en je kan sneller vooruit gaan, afhankelijk van je voortgang. Onze methode garandeerd dat je maximale vooruitgang boekt - anders studeer je gratis totdat het je lukt. *Dit kan variëren voor andere talen dan Engels