Studeren in Amerika

Jaarlijks vertrekken honderden jongeren uit Nederland naar Amerika. Waarom? Om te studeren in Amerika. Kies ook om te studeren in de VS en investeer in jouw academische en professionele toekomst. Of je nu een paar weken naar New York gaat of een jaar spendeert aan de Californische kust: studeren in Amerika is een onvergetelijke ervaring. Vertrek naar één van onze 12 Amerikaanse bestemmingen, verbeter je Engelse taalvaardigheden, bouw een internationaal netwerk op en ervaar de Amerikaanse cultuur van dichtbij. Maak jouw American Dream werkelijkheid met EF!

Studeren in Amerika
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
bestemming: Amerika
Stad: New YorkLos AngelesMiami BeachHonoluluSan FranciscoSan DiegoBostonSanta BarbaraSeattle
EF Academy

EF Academy

14 - 19 jaar
Middelbaar schooldiploma in het buitenland
Behaal jouw middelbaar schooldiploma aan een EF Academy in Groot-Brittannië of Verenigde Staten.
bestemming: Amerika
Stad: New YorkLos Angeles
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10 - 18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
bestemming: Amerika
Stad: New YorkLos AngelesMiami BeachHonoluluSan FranciscoBostonSanta BarbaraSeattle
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
bestemming: Amerika
Stad: New YorkLos AngelesMiami BeachHonoluluSan FranciscoBostonSanta BarbaraSeattle
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Volwassenen en professionals
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
bestemming: Amerika
Stad: New YorkLos AngelesMiami BeachHonoluluSan FranciscoSan DiegoBostonSanta BarbaraSeattle
EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

14 - 18 jaar
1 jarig
Ga op uitwisseling naar het buitenland als high school student op een lokale school en leer een andere cultuur kennen.
bestemming: Amerika
Stad: Bestemmingen in heel Amerika
Hult Internationale Business School

Hult Internationale Business School

Bachelor, Master, MBA en Executive Onderwijs
Krijg een business degree bij Hult, een onafhankelijke prijswinnende business school met een campus op locaties over de hele wereld.
bestemming: Amerika
Stad: New YorkSan FranciscoBoston

Waarom 1 jaar studeren in Amerika?

De VS is één van de meest populaire bestemmingen om te studeren in het buitenland. Als je besluit om een jaar in Amerika te studeren, heb je de mogelijkheid om huiswaarts te keren met een certificaat, universitaire studiepunten of een gegarandeerde studieplaats aan een Amerikaanse college of universiteit.

Sommige studies in Amerika worden ook gecombineerd met vrijwilligerswerk of cursussen ter voorbereiding op examens. Als je niet genoeg tijd hebt voor uitgebreide studie in Amerika, dan bieden we ook individuele programma's van kortere duur, voor verschillende leeftijdsgroepen.

Een goede manier om de VS echt te ontdekken is door een jaar lang te studeren in Amerika. EF biedt dan ook programma's aan van verschillende lengtes en diverse locaties. Er zit dus ongetwijfeld een geschikt taalcursus Engels buitenland voor jou bij. In onze kleine klassen krijg je de persoonlijke aandacht die je nodig hebt om de Engelse taal snel onder de knie te krijgen. Onze cursussen omvatten zowel onderwijs als culturele activiteiten. Op deze manier leer je Amerika en haar bevolking echt kennen.

Wij vinden het namelijk belangrijk dat je tijdens de studie ook buiten het klaslokaal een onvergetelijke ervaring hebt en je niet alleen de taal studeert, maar ook de gewoontes van jouw gastland.

Beleef de Amerikaanse cultuur en levensstijl van dichtbij

De Verenigde Staten hebben veel te bieden en iedere staat heeft haar eigen unieke kenmerken. Door te studeren in Amerika met EF leer je medestudenten kennen vanuit de hele wereld. Samen met hen zul je de Amerikaanse cultuur ontdekken tijdens de lessen, activiteiten en excursies.

Welke stad of staat je in Amerika je ook kiest: je hebt genoeg vrije tijd om de Amerikaanse cultuur en levensstijl te ontdekken. Studeren in Amerika met EF biedt je een unieke kans om het meest invloedrijke land ter wereld te leren kennen.

Bezoek de nationale parken in Amerika, van Yosemite in California tot de Grand Canyon in Arizona, of kies voor New York, Chicago, Los Angeles, San Francisco of Las Vegas als jij meer een stadsmens bent. Of je nu een party animal bent of houdt van moderne kunst, in Amerika zijn de mogelijkheden eindeloos. Elke stad of staat heeft zijn eigen karakter, sfeer en bezienswaardigheden. Wil je een eerste indruk krijgen van alle EF bestemmingen in Amerika? Bekijk dan eens deze video:

De Amerikaanse cultuur heeft al decennialang een enorme invloed op onze westerse manier van leven. We kijken naar The Big Bang Theory op de televisie, bezoeken de bioscoop voor een blockbuster uit Hollywood, luisteren de muziek van Beyoncé, bestellen een hamburger bij een Amerikaanse fastfoodketen en gebruiken dagelijks de apps van Netflix, Google en Facebook. Kortom, studeren in de VS laat jou de Amerikaanse cultuur en levensstijl van dichtbij ervaren.

Waar kun je Engels studeren in Amerika?

Amerika behoort tot ’s werelds grootste landen. Het is bijna onmogelijk om alle staten in een jaar of half jaar te bezoeken. De tijd dat jij studeert in USA geeft echter wel de mogelijkheid om een stad grondig te leren kennen. Of je nu voor Miami of New York kiest – bij EF hebben we een optie die het beste bij jou past.

Alle EF-taalscholen in Amerika zijn ultramodern en liggen centraal, zodat jij de stad snel en makkelijk kunt leren kennen en ontdekken. Kies uit 12 verschillende taalscholen in Amerika. De meest populaire bestemmingen zijn:

Keuzestress? In welke stad jij ook terecht komt, studeren in Amerika met EF staat garant voor een onvergetelijk avontuur. Studeer aan een Amerikaanse universiteit, leer nieuwe mensen kennen en last but not least ontdek de Amerikaanse cultuur en levensstijl.

Veelgestelde vragen over studeren in Amerika

Duizenden studenten en scholieren dromen ervan om in Amerika te studeren. Echter, de strenge visumvoorwaarden en toelatingseisen maken studeren in Amerika niet voor iedereen mogelijk. Bij EF hebben we meer dan 50 jaar ervaring met studeren in de Verenigde Staten. We helpen je met de visumaanvraag en al het papierwerk voor jouw verblijf in Amerika.

Ook begeleiden we jou om te voldoen aan de toelatingseisen van onze Amerikaanse partneruniversiteiten of colleges. Wil jij de stap wagen om in Amerika te studeren? Maar heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze studieadviseurs op 085 048 0900 of bekijk de antwoorden op de veelgestelde vragen over studeren in USA.

Wat zijn de voorwaarden om te studeren in Amerika?

De voorwaarden om te studeren in de VS variëren, afhankelijk van de universiteit die jij kiest. In algemene zin omvatten de voorwaarden een middelbaarschooldiploma, goede (gecertificeerde) Engelse taalvaardigheden, een geldig visum en een ziektekostenverzekering voor de gehele studieperiode in Amerika.

Hoeveel kan studeren in Amerika kosten?

Een studie in Amerika wordt altijd betaald door de particulier. Afhankelijk de universiteit, locatie en opleiding liggen de jaarlijkse kosten voor internationale studenten tussen $12.000 en $30.000 (US).

Hoe krijg ik een studiebeurs om te studeren in Amerika?

De kosten om te studeren in Amerika kunnen hoog oplopen. Er is echter een mogelijkheid om jouw studie in de VS te financieren. Als jij uitmuntende school- of studieresultaten hebt behaald, of bijvoorbeeld uitblinkt in een sport als voetbal of basketbal, dan word jij wellicht toegelaten tot een Amerikaanse universiteit op basis van een zogeheten Scholarship.

Wil jij slechts een aantal maanden naar Amerika? Dan kun je je aanmelden voor de EF Taalreizen Studiebeurs. Deze studiebeurs heeft een waarde van €10.000 en bestaat uit een taalcursus en stageprogramma op een Amerikaanse bestemming naar keuze, o.a. New York, Los Angeles, Miami.

Heb ik een visum nodig om te studeren in Amerika?

Met een geldig paspoort, een retourticket en een elektronische toegangsvergunning (ESTA) kun jij maximaal 90 dagen zonder visum in Amerika verblijven. Wil jij langere tijd verblijven in USA, dan heb je een J-Visa (voor uitwisselingsprogramma’s) of een F-Visa (voor universitaire studie of taalcursus) nodig. Onze studieadviseurs helpen je graag bij de aanvraag van een geldig Amerikaans visum.

Welk niveau Engels heb ik nodig om te studeren in de VS?

Om in Amerika te studeren heb je, naast referenties, goede Engelse taalvaardigheden nodig, minimaal C1-niveau. Amerikaanse universiteiten vragen meestal om een gestandaardiseerde test te behalen, zoals IELTS of TOEFL. EF biedt verschillende mogelijkheden ter voorbereiding op jouw studie in Amerika, door voorbereidende cursussen of een IELTS- en TOEFL-taaltest te voltooien op onze erkende EF-taalscholen.

Wat zijn de populairste universiteiten om te studeren in Amerika?

Er zijn talloze universiteiten van statuur in Amerika, denk aan Harvard, Yale, Stanford of MIT. Steden als Boston, New York en San Francisco zijn dan ook immens populair bij studenten die in Amerika willen studeren.

Engels studeren in Amerika voor internationale carrière

Ambieer jij een internationale carrière in de financiële wereld, politiek of culturele sector? Uit onderzoek blijkt dat mensen die in het buitenland hebben gestudeerd meer kans maken op een baan of functie bij een internationaal bedrijf of organisatie.

Werkgevers selecteren het liefst kandidaten die zelfstandig en onafhankelijk zijn, die een uitdaging aan durven gaan en weten wat ze willen. Als jij besluit om te studeren in Amerika, dan maak je jezelf tot de perfecte kandidaat. Want jij weet hoe het is om in het buitenland te leven, wonen en werken. Studeren in Amerika is de sleutel tot jouw internationaal succes!

Een overzicht van de mogelijkheden om in Amerika te studeren met EF:

 • Bereid je voor om te studeren aan een gerenommeerde Amerikaanse universiteit zoals Harvard, Yale of MIT en volg de voorbereidingscursussen van EF
 • Volg een internationale stage of doe vrijwilligerswerk in Amerika
 • Verkrijg bekende taalcertificaten: TOEFL-, TOEIC-, IELTS- of Cambridge-examen
 • Studeer Engels in Amerika door een taalcursus te volgen, afgestemd op jouw branche, sector of specialisatie
 • Versterk je CV en volg optionele vakken in jouw interessegebied, zoals internationale betrekkingen, mode & design, hotel & toerisme, media & kunst of zakelijk Engels
 • Behaal een bachelor-, master- of MBA-diploma aan Hult International Business School in Boston of San Francisco

Volg een MBA of bachelor in Amerika bij Hult International Business School

Hult International Business School is gevestigd in Boston en San Francisco en biedt diverse cursussen aan om te studeren in Amerika. Onze business school leidt ambitieuze internationale studenten op.

Kies bijvoorbeeld een bachelor in bedrijfskunde of uit verschillende masterprogramma's, zoals een MBA. Als je niet precies weet wat je wilt studeren dan kun je ook voorbereidende cursussen, zoals EF Pathwayprogramma's, volgen. Er zijn dus talloze opties als jij besluit om te studeren in de Verenigde Staten. Onze ervaren studiebegeleiders helpen jou de juiste koers uit te stippelen en het desbetreffende programma aan te passen aan jouw niveau, interesses en leerdoelen.

Waarom studeren in Amerika met EF?

Leer de Engelse taal snel en effectief op onze geaccrediteerde campussen en colleges in Amerika. Als jij wilt studeren in Amerika dan kun jij kiezen uit enkele studies Engels voor diverse niveau's, van verschillende lengtes, die elke maandag beginnen en aan jouw doelen en interesses zijn aangepast.

Studeren in Amerika terwijl je de Amerikaanse cultuur en samenleving ontdekt met nieuwe vrienden uit alle hoeken van de wereld? Dan ben je bij EF aan het juiste adres. Met meer dan 50 jaar ervaring zijn we marktleider op het gebied van taalcursussen, taalreizen en studies in het buitenland, waaronder in Amerika. Een overzicht van onze garanties en accreditaties:

 • Gepersonaliseerde cursus: Studeer in Amerika en stel jouw ideale cursus samen, waar, wanneer en hoe je maar wilt.
 • Gegarandeerde vooruitgang: Elke zes weken dat jij een studie in Amerika volgt, ga jij gegarandeerd een niveau omhoog in Engelse lees-, spreek-, en luistervaardigheid.
 • Internationaal netwerk: Honderden klasgenoten van over de hele wereld studeren in Amerika, samen met jou!
 • Internationaal erkend: EF is een van de weinige taalscholen die universitair geaccrediteerde cursussen aanbieden in Amerika.
 • Een complete ervaring: Studeren in Amerika is meer dan alleen de Engelse taal leren. EF biedt jou een complete ervaring, inclusief activiteiten, excursies en persoonlijke begeleiding.

Ik wil studeren in Amerika, wat nu?

Wacht niet langer en reserveer nu jouw plaats om te studeren in Amerika. Wil jij meer informatie? Of wil jij weten wat studeren in Amerika kosten zijn?

Neem dan contact op met één van onze studiebegeleiders via 085 048 0900 of download de gratis brochure en ontvang alle informatie over Engels studeren in Amerika.

Veelgestelde vragen

Waar kun je Engels studeren in Amerika?

Amerika behoort tot ’s werelds grootste landen. Het is bijna onmogelijk om alle staten in een jaar of half jaar te bezoeken. De tijd dat jij studeert in Amerika geeft echter wel de mogelijkheid om een stad grondig te leren kennen. Of je nu voor Miami of New York kiest – bij EF hebben we een optie die het beste bij jou past.

Alle EF-taalscholen in Amerika zijn ultramodern en liggen centraal, zodat jij de stad snel en makkelijk kunt leren kennen en ontdekken. Kies uit 12 verschillende taalscholen in Amerika. De meest populaire bestemmingen zijn: New York, Boston, Los Angeles en Miami.

Wat zijn de voorwaarden om te studeren in Amerika?

De voorwaarden om te studeren in de VS variëren, afhankelijk van de universiteit die jij kiest. In algemene zin omvatten de voorwaarden een middelbaarschooldiploma, goede (gecertificeerde) Engelse taalvaardigheden, een geldig visum en een ziektekostenverzekering voor de gehele studieperiode in Amerika.

Hoe krijg ik een studiebeurs om te studeren in Amerika?

De kosten om te studeren in Amerika kunnen hoog oplopen. Er zijn echter mogelijkheden om jouw studie in de VS (deels) te financieren. Diverse Amerikaanse universiteiten bieden namelijk studiebeurzen aan voor studenten die uitmuntende school- of studieresultaten behalen (merit-based scholarship), of excelleren in sporten als voetbal of basketbal (sport scholarship).

Heb ik een visum nodig om te studeren in Amerika?

Met een geldig paspoort, een retourticket en een elektronische toegangsvergunning (ESTA) kun jij maximaal 90 dagen zonder visum in Amerika verblijven. Wil jij langere tijd verblijven in Amerika, dan heb je een J-Visa (voor uitwisselingsprogramma’s) of een F-Visa (voor universitair studieprogramma) nodig. Onze studieadviseurs helpen je graag bij de aanvraag van een geldig Amerikaans visum.

Welk niveau Engels heb ik nodig om te studeren in de VS?

Om in Amerika te studeren heb je, naast referenties, goede Engelse taalvaardigheden nodig, minimaal C1-niveau. Amerikaanse universiteiten vragen meestal om een gestandaardiseerde test te behalen, zoals IELTS of TOEFL. EF biedt verschillende mogelijkheden ter voorbereiding op jouw studie in Amerika, door voorbereidende cursussen of een IELTS- en TOEFL-taaltest te voltooien op onze erkende EF-taalscholen.

Wat zijn de studiemogelijkheden in Amerika?

 • Bereid je voor om te studeren aan een gerenommeerde Amerikaanse universiteit zoals Harvard, Yale of MIT en volg de voorbereidingscursussen van EF.
 • Volg een internationale stage of doe vrijwilligerswerk in Amerika.
 • Verkrijg bekende taalcertificaten: TOEFL-, TOEIC-, IELTS- of Cambridge-examen.
 • Studeer Engels in Amerika door een taalcursus te volgen, afgestemd op jouw branche, sector of specialisatie.
 • Versterk je CV en volg optionele vakken in jouw interessegebied, zoals internationale betrekkingen, mode & design, hotel & toerisme, media & kunst of zakelijk Engels.
 • Behaal een bachelor-, master- of MBA-diploma aan Hult International Business School in Boston of San Francisco.

Hoeveel kan studeren in Amerika kosten?

Een studie in Amerika wordt altijd betaald door de particulier. Afhankelijk de universiteit, locatie en opleiding liggen de jaarlijkse kosten voor internationale studenten tussen $12.000 en $30.000 (US).

Is studeren in Amerika de juiste keuze voor mijn toekomstige carrière?

Ambieer jij een internationale carrière in de financiële wereld, politiek of culturele sector? Uit onderzoek blijkt dat mensen die in het buitenland hebben gestudeerd meer kans maken op een baan of functie bij een internationaal bedrijf of organisatie.

Werkgevers selecteren het liefst kandidaten die zelfstandig en onafhankelijk zijn, die een uitdaging aan durven gaan en weten wat ze willen. Als jij besluit om te studeren in Amerika, dan maak je jezelf tot de perfecte kandidaat. Want jij weet hoe het is om in het buitenland te leven, wonen en werken. Studeren in Amerika is de sleutel tot jouw internationaal succes!

Wat zijn de populairste universiteiten om te studeren in Amerika?

Er zijn talloze universiteiten van statuur in Amerika, denk aan Harvard, Yale, Stanford of MIT. Steden als Boston, New York en San Francisco zijn dan ook immens populair bij studenten die in Amerika willen studeren.