Jaarlijks gaan er vele studenten vanuit Nederland studeren in Amerika. Waarom ga jij niet? Je leert vloeiend Engels spreken en je ervaart de Amerikaanse levensstijl. Of je nu een paar weken naar New York gaat of een jaar spendeert aan de Californische kust, studeren in Amerika is een onvergetelijke ervaring.

Kies een programma volgens leeftijd

De programma’s van EF

Een goede manier om de VS te ontdekken is door te studeren in Amerika. EF biedt het hele jaar door programma's aan van verschillende lengtes, op 12 locaties. Er zit dus ongetwijfeld een geschikt studieprogramma voor jou bij. In onze kleine klassen krijg je de persoonlijke aandacht die je nodig hebt om de Engelse taal snel onder de knie te krijgen. Onze cursussen omvatten zowel onderwijs als culturele activiteiten. Op deze manier leer je Amerika en haar bevolking echt kennen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat je tijdens de studie ook buiten het klaslokaal een onvergetelijke ervaring hebt en je niet alleen de taal studeert, maar ook de gewoontes van jouw gastland.

De Amerikaanse cultuur

De VS heeft heel veel te bieden en iedere staat heeft haar eigen unieke kenmerken. Door te studeren in Amerika met EF leer je medestudenten kennen vanuit de hele wereld. Samen met hen zul je de Amerikaanse cultuur ontdekken tijdens de lessen, activiteiten en excursies. Welke bestemming je in Amerika je ook kiest: je hebt genoeg vrije tijd om de omgeving te ontdekken. Studeren in Amerika met EF biedt je een unieke kans om het meest invloedrijke land ter wereld te leren kennen. Vraag een gratis brochure aan of schrijf je direct in voor een van onze studieprogramma's.