Jaarlijks gaan er vele studenten vanuit Nederland studeren in Amerika. Waarom ga jij niet? Je leert vloeiend Engels spreken en je ervaart de Amerikaanse levensstijl. Of je nu een paar weken naar New York gaat of een jaar spendeert aan de Californische kust, studeren in Amerika is een onvergetelijke ervaring.

Lees meer over onze studieprogramma’s in Amerika, vraag een brochure aan en neem contact met ons op zodat wij je op weg kunnen helpen met het waarmaken van jouw ‘American Dream’!    

Kies een leeftijdscategorie

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden

Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.

bestemming: Amerika
Stad: New York, Los Angeles, Miami Beach, Honolulu, San Francisco, San Diego, Chicago, Boston, Santa Barbara, Seattle

EF Taalreizen

13 - 18 jaar
2-24 weken

Zet jouw eerste stap naar zelfstandigheid met een taalcursus in het buitenland bij een erkende EF-taalschool.

bestemming: Amerika
Stad: New York, Los Angeles, Miami Beach, Honolulu, San Francisco, San Diego, Chicago, Boston, Santa Barbara, Seattle, Washington D.C.

EF Taalreizen

18 + jaar
2-24 weken

Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 12 talen, 52 droombestemmingen en start elke maandag.

bestemming: Amerika
Stad: New York, Los Angeles, Miami Beach, Honolulu, San Francisco, Chicago, Boston, Santa Barbara, Seattle

EF Academy

14 - 19 jaar
Middelbaar schooldiploma in het buitenland

Behaal jouw middelbaar schooldiploma aan een EF Academy in Groot-Brittannië of Verenigde Staten.

bestemming: Amerika
Stad: $name, New York

EF High School Exchange Year

14 - 18 jaar
1 jarig

Ga op uitwisseling naar het buitenland als high school student op een lokale school en leer een andere cultuur kennen.

bestemming: Amerika
Stad: Bestemmingen in heel Amerika

Hult Internationale Business School

Bachelor, Master, MBA en Executive Onderwijs

Krijg een business degree bij Hult, een onafhankelijke prijswinnende business school met een campus op locaties over de hele wereld.

bestemming: Amerika
Stad: New York, San Francisco, Boston

1 jaar studeren in Amerika

Een goede manier om de VS te ontdekken is door te studeren in Amerika. EF biedt het hele jaar door programma's aan van verschillende lengtes, op 12 locaties. Er zit dus ongetwijfeld een geschikt studieprogramma voor jou bij. In onze kleine klassen krijg je de persoonlijke aandacht die je nodig hebt om de Engelse taal snel onder de knie te krijgen.

Onze cursussen omvatten zowel onderwijs als culturele activiteiten. Op deze manier leer je Amerika en haar bevolking echt kennen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat je tijdens de studie ook buiten het klaslokaal een onvergetelijke ervaring hebt en je niet alleen de taal studeert, maar ook de gewoontes van jouw gastland.

De Amerikaanse cultuur

De VS heeft heel veel te bieden en iedere staat heeft haar eigen unieke kenmerken. Door te studeren in Amerika met EF leer je medestudenten kennen vanuit de hele wereld. Samen met hen zul je de Amerikaanse cultuur ontdekken tijdens de lessen, activiteiten en excursies. Welke bestemming je in Amerika je ook kiest: je hebt genoeg vrije tijd om de omgeving te ontdekken. 

Studeren in Amerika met EF biedt je een unieke kans om het meest invloedrijke land ter wereld te leren kennen. Vraag een gratis brochure aan of schrijf je direct in voor een van onze studieprogramma's.

Ik wil studeren in Amerika, wat nu?

Wacht niet langer en reserveer nu jouw plaats om te studeren in Amerika. Wil jij meer informatie? Of wil jij weten wat studeren in Amerika kosten zijn?

Neem dan contact op met één van onze studiebegeleiders via 085 048 0900 of download de gratis brochure en ontvang alle informatie over Engels studeren in Amerika.