Taalcursus in Engeland

Wil jij je Engels verbeteren in Engeland? Uitstekend plan, want waar anders volg je het best een taalcursus Engels in het buitenland? Van het bruisende Londen tot de prachtig glooiende landschappen, er is genoeg te ontdekken in dit eigenwijze land. En als wereldleider in taalonderwijs kun je er zeker van zijn dat je na EF's taalcursus Engeland je Engels aanzienlijk hebt verbeterd.

Taalcursus in Engeland
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
bestemming: Engeland
Stad: LondenCambridgeOxfordBrightonManchesterBristolBournemouthEastbourne
EF Taalreizen

EF Taalreizen

13 - 18 jaar
2-24 weken
Zet jouw eerste stap naar zelfstandigheid met een taalcursus in het buitenland bij een erkende EF-taalschool.
bestemming: Engeland
Stad: LondenCambridgeOxfordBrightonManchesterBristolBournemouthEastbourne
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
bestemming: Engeland
Stad: LondenCambridgeOxfordBrightonManchesterBristolBournemouthEastbourne
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Volwassenen en professionals
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
bestemming: Engeland
Stad: LondenCambridgeOxfordBrightonManchesterBristolBournemouthEastbourne
EF Taalreizen

EF Taalreizen

13 - 16 jaar
2-6 weken
Groepsreizen
Je eerste buitenland avontuur? Kies voor een groepsreis met een Nederlands sprekende begeleider als steuntje in de rug!
bestemming: Engeland
Stad: LondenCambridgeOxfordBrightonManchesterBristolBournemouthEastbourne

Waarom een taalcursus Engels in Engeland volgen?

Waar kun je beter Engels leren dan op de plek waar de taal vandaan komt? Shakespeare, Chaucer en Isaac Newton hadden allemaal Engeland als thuisbasis. Tijdens een taalcursus Engels in Engeland leer je Engels in het land van beroemde schrijvers, denkers en politici. Dat Engels een prominente taal is in de literatuur, wetenschap, industrie, technologie en zakenwereld valt onmogelijk te ontkennen.

Om te slagen in de hedendaagse internationale wereld, doen zowel studenten als professionals hun voordeel met hun Engelse taalvaardigheden. Een taalcursus Engeland bezorgt je de vaardigheden die je nodig hebt om de taal met vertrouwen in academische, professionele en sociale omgevingen te spreken.

Hoe lang kun je het beste Engels leren in Engeland volgen?

Een taalreis Engeland is een beproefde methode om jouw Engels te verbeteren. Of je nu voor een aantal weken een taalcursus Engels in Engeland of besluit om een half jaar naar Londen, Oxford of Cambridge te vertrekken. Bij EF ga je elke 6 weken gegarandeerd een taalniveau omhoog. Hoelang je dus het beste naar de geboorteplaats van de Engelse taal wilt gaan, dat is aan jou, en afhankelijk van jouw tijdsplanning en budget.

Neemt niet weg dat een taalreis Engeland al eeuwenlang een enorme aantrekkingskracht heeft op studenten vanuit de hele wereld, die zich willen ontwikkelen aan de Engelse academische onderwijsinstellingen die soms wel de oudste ter wereld zijn. ONgeacht de duur van jouw taalcursus Engels in Engeland, haal jij dus het beste uit jouw culturele onderdompeling: door continue oefening en blootstelling aan dagelijks Engels, aangevuld met de allernieuwste technologie en innovatief taalonderwijs. Als gevolg daarvan zul je elke dag met wat meer vertrouwen Engels spreken.

Waarom kiezen voor een taalcursus Engels in Engeland met EF?

Tijdens een taalcursus Engels in Engeland van EF leer je de taal snel en effectief. Je kunt elke maand beginnen en hebt de keuze uit cursussen voor diverse niveau's, van verschillende lengtes, compleet aanpasbaar aan jouw leerdoelen, hobby's en interesses.We garanderen dan ook dat jij elke zes weken een hoger taalniveau behaalt. Maar waarom kiezen voor een taalcursus Engeland van EF, vraag je je af? Nou, om de volgende redenen:

  • Gepersonaliseerde taalcursus Engels in Engeland: Stel jouw ideale taalcursus samen, waar, wanneer en hoelang je maar wilt.
  • Gegarandeerd een hoger niveau: Elke zes weken dat jij een taalcursus Engels in Engeland volgt, ga jij gegarandeerd omhoog in Engelse lees-, spreek-, en luistervaardigheid.
  • Internationaal erkend: EF is een van de weinige internationale taalorganisaties die universitair geaccrediteerde taalcursussen Engels aanbiedt op diverse bestemmingen in Engeland.
  • Internationaal netwerk: Tijdens jouw taalcursus Engeland zijn honderden jongeren en volwassenen, scholieren en studenten van over de hele wereld, samen Engels aan het leren met jou.
  • Een complete ervaring: Je Engels verbeteren in Engeland is veel meer dan alleen op een hoge niveau Engels leren spreken. EF biedt jou een complete ervaring, inclusief activiteiten, excursies en persoonlijke begeleiding, van Londen tot Cambridge en Oxford.

Engels leren in Engeland gaat om meer dan taalvaardigheden

England is zo ontzettend veel meer dan de tabloids en roddels over het Britse koningshuis. Rijd tijdens jouw taalcursus Engeland zeker in een rode dubbeldekker door Londen, langs bezienswaardigheden als de Big Ben en Piccadilly Circus. Bezoek een theatervoorstelling op West End en oefen zo je Engelse begripsvaardigheden.

Engels leren in Engeland en tegelijkertijd het mysterie van Stonehenge ontrafelen en naar Shakespeare's geboorteplaats Stratford-upon-Avon afreizen? Dat kan wanneer je Engels leert met EF. Onze cursussen en programma's bestaan uit meer dan klassikale lessen. Een taalcursus Engels in Engeland biedt je de kans om jouw Engelse taalvaardigheden te oefenen terwijl jij de tradities en cultuur ontdekt, mensen uit alle hoeken van de wereld leert kennen en aan jouw zelfvertrouwen werkt.

Een taalreis Engeland is een mix van historie en moderniteit

England is een unieke mix van multiculturele grote steden en schitterend platteland. We bieden talenreizen aan in heel Engeland. Afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring kun je bijvoorbeeld kiezen voor Londen om een van Europa's meest kosmopolitische steden te leren kennen, of juist de architectonische charme van Oxford of Cambridge en hun wereldberoemde universiteiten leren kennen tijdens jouw taalreis engeland jeugd.

In Eastbourne of Torquay kun je van het strand genieten, en de meeste geschiedenis beleef je in Hastings. Waar jouw talenreis Engels je ook brengt, je ontdekt er een land met eeuwenoude tradities, een grote liefde voor voetbal en verrassend heerlijk eten.

Meer weten over een taalcursus Engeland?

Wil jij bijvoorbeeld meer informatie over de kosten van een taalcursus Engeland, over de accommodatiemogelijkheden, duur en intensiteit? Of een antwoord op de vraag wat het betekent om Engels te leren in Engeland? Neem dan contact op met één van onze studiebegeleiders via 085 048 0900 of download de gratis brochure en ontvang alle informatie over Engels leren in Engeland.