Wie zijn wij

Bij Education First geloven wij dat de wereld beter is als mensen elkaar proberen te begrijpen. EF heeft sinds 1965 miljoenen mensen geholpen om nieuwe plekken te zoeken, nieuwe culturen te ontdekken en nieuwe dingen over de wereld en over zichzelf te leren.

De wereld openen door educatie

Onze ervaringsgerichte cursussen - gericht op taal, reizen, culturele uitwisseling en wetenschap - helpen dromen om te zetten in kansen voor mensen van alle leeftijden en nationaliteiten.

Meer weten over onze programma's? Bezoek ons programma's hier.

Academische studie

Middelbaar, universitair en post-academisch onderwijs

EF biedt onderwijsprogramma's aan op middelbaar, universitair en post-academisch niveau. Onze studenten studeren af in een voorkeurspositie wat betreft toelating tot 's werelds beste universiteiten. We zijn daarnaast ook gelinkt aan Hult International Busienss School, bekend door de hoog gewaardeerde MBA en bachelorstudies.

Educatieve reizen

Verander de wereld in jouw klaslokaal

EF verzorgt professionele tours langs 's werelds bekende bezienswaardigheden en omgevingen. De inhoud van de tour kan aangepast worden op het onderwijsniveau van de docent of student: basisonderwijs, voortgezet onderwijs of universiteit. We stellen ook avontuurlijke en actieve vakanties samen voor klanten van alle leeftijden in Noord-Amerika.

Leer een taal

Spreek met de wereld in 10+ talen

Een EF-taalcursus kan je helpen om jezelf verstaanbaar te maken, in het Engels of in andere veel gesproken (wereld)talen. We bezitten volledig geaccrediteerde scholen in de meest populaire steden in de wereld, evenals English Live - 's werelds grootste Engelse online school.

Culturele uitwisseling

Ervaar het leven als een lokale bewoner

Onze uitwisselingsprogramma's bieden jongvolwassenen de kans om Amerika te leren kennen als echte lokale bewoners, en niet zozeer als toeristen. Gastgezinnen bieden daarnaast een veilige leefomgeving aan in een typisch Amerikaanse buurt voor middelbare scholieren die een jaar in het buitenland willen studeren.

Wereldwijd bereik

Met personeel en locaties verspreid in verschillende tijdszones over de hele wereld, betekent dat er altijd iemand aanwezig is en dat EF nooit slaapt..

1965

Opgericht in Zweden

100+

Landen/regio's

646

Kantoren en scholen

Een geschiedenis van primeurs in de industrie

Bertil Hult bracht in 1965 een groep Zweedse studenten naar Brighton in Engeland. Het idee was simpel: studenten leren Engels, terwijl ze op vakantie zijn. Meer dan 50 jaar later hebben miljoenen mensen via EF soortgelijke kansen voor zichzelf gecreëerd.

 1. 1965
  Bertil Hult bedenkt het concept van Engelse taalreizen
 2. 1970’s
  De door de overheid aangedreven deregulatie van de luchtvaart maakt massatoerisme mogelijk. EF opent in veel nieuwe markten verschillende programma's, zoals culturele uitwisseling voor middelbare scholieren.
 3. 1980’s
  EF organiseert educatieve tours in de VS en biedt voor het eerst educatieve diensten aan voor de Olympische Spelen tijdens de Zomerspelen in 1988 in Seoel.
 4. 1990's
  Het internet is voor iedereen beschikbaar en EF start met de grootste online talenschool ter wereld.
 5. 2000's
  EF start met programma's voor het hogere onderwijs en internationale kostscholen.
 6. 2010's
  EF en de Universiteit van Cambridge werken samen aan een onderzoek naar taalonderwijs. EF en de VN werken daarnaast samen om een gezamenlijk wereldwijd zomerschoolprogramma te creëren.
 7. 2020's
  EF richt zich op de toekomst door in sneltreinvaart innovatieve projecten te lanceren op het gebied van hybride onderwijs en door zich tegelijkertijd te committeren aan een CO2-neutrale leefomgeving.
 8. 2023
  We zijn trots om de officiële leverancier te zijn van taaltrainingdiensten voor Rugby World Cup France 2023.

EF Impact

Bij EF proberen we de wereld ten goede te veranderen. Onze programma's stellen vooroordelen ter discussie, stimuleren empathie en zorgen wereldwijd voor inzichten.

Werken bij EF

Als reizen over de wereld, je eigen weg banen en impact maken het soort carrière is dat je wilt, dan ben jij de persoon die we zoeken.

Een carrière bij EF combineert de mogelijkheden binnen grote organisaties met de instelling en energie van een klein bedrijf. We zoeken denkers en doeners - creatieve, samenwerkende en gemotiveerde mensen die enthousiast zijn over onderwijs, communicatie en reizen.

Hoogtepunten

Updates over EF van over de hele wereld

Vind onze kantoren

Neem contact op met één van onze kantoren, lokaal of werelwijd, en ontdek hoe ver EF jou kan brengen!