Taalcursus Engels in het buitenland

Taalcursus Engels in het buitenland
4.9
1456
(1.456 beoordelingen)
4.9

Een taalcursus Engels in het buitenland is de beste manier om snel en effectief Engels te leren. Of je nu een maand op Malta verblijft of een jaar een cursus Engels in Amerika volgt – je keert met meer kennis en zelfvertrouwen huiswaarts. Engels leren in het buitenland doe je niet alleen, maar samen met internationale medestudenten. Investeer in je toekomst en ontdek wat EF voor jou kan betekenen.

EF Taalreizen

EF Taalreizen

10 - 18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: AmerikaEngelandMaltaCanadaIerlandAustraliëZuid-AfrikaSingaporeNieuw-Zeeland
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: AmerikaEngelandMaltaCanadaIerlandAustraliëZuid-AfrikaSingaporeNieuw-Zeeland
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: AmerikaEngelandMaltaCanadaIerlandAustraliëZuid-AfrikaSingaporeNieuw-Zeeland
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: AmerikaEngelandMaltaCanadaIerlandAustraliëZuid-AfrikaSingaporeNieuw-Zeeland
EF English Live

EF English Live

18 + jaar
Online
Volg live, door docenten begeleide lessen op elk moment, op elk niveau - op de 's werelds grootste online school.
Bestemming: Studeer online, waar ook ter wereld.
Hult EF Corporate Education

Hult EF Corporate Education

Face-to-face, online en in het buitenland
Wees voorbereid op de toekomstige manier van werken met onze innovatieve en resultaatgerichte programma's. Vertrouwd door duizenden bedrijven over de hele wereld.
Bestemming: Online trainingen of in-house trainingen ongeacht waar je gevestigd bent.

Taalcursus Engels in het buitenland

Gratis brochure

Waarom een taalcursus Engels in het buitenland?

Engels leren in het buitenland gaat vanzelf omdat je dag in, dag uit door de Engelse taal omringd bent. In de klas, in de metro en op straat - door een taalcursus Engels in het buitenland te volgen, word je samen met jouw studiegenoten ondergedompeld in een Engelstalige omgeving ... waar dat ook is op de wereld. Hieronder vind je een kort overzicht van de bestemmingen, typen cursussen Engels, en accommodatiemogelijkheden:

  • Keuze uit verschillende bestemmingen: Engeland, Amerika, Canada, Malta, Australië, Ierland, Nieuw-Zeeland, Singapore, Zuid-Afrika.
  • Een taalcursus Engels in het buitenland voor alle leeftijden: 13-18 jaar, 18-25 jaar, 25+ jaar.
  • Diverse typen cursus Engels in het buitenland: basis, algemeen, intensief, business, gericht op specifieke interesses en examenvoorbereiding.
  • Accommodatie en verblijf: gastgezin, studentenresidentie, appartement.
  • Duur: 1 week, 2 weken, 1 maand, 3 maanden, 6 maanden of 1 jaar ... jij beslist!
  • Prijs: de prijs van een taalcursus Engels buitenland varieert afhankelijk van wat je in de cursus Engels opneemt.

Volg een taalcursus Engels met de unieke EF Efekta™ leermethode

EF werkt al meer dan 50 jaar aan een betere wereld door middel van onderwijs. Vandaag de dag zijn we marktleider in internationaal onderwijs en verzorgen we taalcursussen, uitwisselingsprogramma’s en studies in het buitenland. Door continu te investeren in onderzoek naar de beste leermethode en te blijven vernieuwen, staat EF wereldwijd bekend om haar kwalitatieve programma's en hebben we miljoenen scholieren, studenten en volwassenen geholpen om hun dromen en doelen te verwezenlijken.

Alle docenten op onze EF-taalscholen zijn moedertaalsprekers, en daar zijn we erg trots op! Via onze geselecteerde vakdocenten, de meest up-to-date onderwijstechnologie en de interactie met de lokale bevolking ter plekke, bereikt elke deelnemer elke zes weken een hoger niveau van spelling, grammatica, spreek- en luistervaardigheid. Met ons innovatieve EF Efekta™ leersysteem stippel jij de koers uit om je persoonlijke leerdoelen te bereiken. Bekijk deze video voor een korte uitleg:

Als je je eigen taalvaardigheid wilt certificeren aan het einde van jouw cursus Engels, dan kun je kiezen om een internationaal erkend taalexamen (bijv. IELTS, TOEFL, Cambridge Certificate) in onze officiële testcentra te behalen.

Engels leren in het buitenland laat een onuitwisbare indruk achter

Waarschijnlijk maak je ontzettend veel nieuwe vrienden van over de hele wereld. Dat jij Engels wilt leren, is inmiddels wel duidelijk. De belangrijkste beslissing is waar je dat precies wilt doen. Waar wil jij een onvergetelijk avontuur beleven?

Welke bestemming jij ook kiest, een Engels leren in het buitenland laat een onuitwisbare indruk achter. Zoals ook blijkt uit het studentenverhaal van Gijs, die 3 maanden met EF in Nieuw-Zeeland verbleef en een Engels cursus buitenland volgde:

“Al met al was de Engelse taalcursus in het buitenland een geweldige ervaring, en ik had het voor geen goud willen missen. Ik heb vrienden voor het leven gemaakt, de mooiste landschappen gezien, en bovendien een waanzinnig avontuur beleefd. Dus twijfel niet, grijp de mogelijkheden die EF jou biedt met beide handen aan!”

Investeer in jouw toekomst en kies vandaag nog voor één van onze cursussen Engels en verbeter jouw taalvaardigheden in mum van tijd! Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze studiebegeleiders via 085 048 0900. Of download de gratis brochure en ontvang alle informatie over de taalcursus Engels.

Veelgestelde vragen

Vanaf welke leeftijd kan ik een cursus Engels in het buitenland volgen?

We bieden Engelse taalcursus aan voor alle leeftijden, niveaus en interesses, of je nu tot de groep beginners of gevorderden behoort. Met EF heb je de mogelijkheid om het programma te kiezen dat het beste bij jouw wensen, behoeften en leerdoelen past. Hieronder vind je Engelse taalcursussen voor elke leeftijdsgroep:

  • Engels leren in het buitenland voor scholieren (13-18 jaar)
  • Engels cursus buitenland voor studenten (18-25 jaar)
  • Taalcursus Engels buitenland voor volwassenen (25+ jaar)


Welk type cursus Engels past het beste bij mij?

EF's innovatieve lesmethode draait om snelle vooruitgang dankzij gepersonaliseerd Engels taalonderwijs. Door de combinatie van klassikale lessen, interactieve tools en culturele uitwisseling bereik je elke zes weken een hoger niveau van Engelse taalvaardigheden. Want: een EF Engels cursus buitenland is bewezen de meest effectieve leermethode.

Type taalcursus Intensiteit Omschrijving
EF Intensief Taalcursus Engels buitenland 32 lessen per week Leer zo snel mogelijk de formele en zakelijke kant van de Engelse taal voor leerdoelen die studie- of loopbaangerelateerd zijn
EF Algemene Cursus Engels buitenland 26 lessen per week Verkrijg uitstekend taalbegrip tijdens deze Engelse taalcursus, van lezen en schrijven tot spreken en begrijpen
EF Basis Cursus Engels 20 lessen per week Focus op communiceren in de Engelse taal en geniet van vrijetijdsbesteding op waanzinnige bestemmingen wereldwijd

Ontvang ik een certificaat als ik mijn cursus Engels in het buitenland afrond?

Bijna elke taalcursus Engels in het buitenland geeft jou een deelnamebewijs om aan te tonen dat je Engels hebt gestudeerd. Dit certificaat wordt helaas niet erkend door de meeste onderwijsinstellingen of werkgevers. Heb je toch een officieel certificaat nodig, dan zijn er diverse diploma's die jouw Engelse taalniveau vaststellen en bewijzen. Wij bieden gespecialiseerde examenvoorbereidingsklassen voor IELTS, TOEFL en Cambridge Certificate.

Waar kan ik een taalcursus Engels in het buitenland volgen?

De bestemmingen van onze taalcursussen Engels leren in het buitenland bieden jou de mogelijkheid om verschillende internationale mensen en culturen te leren kennen terwijl je je taalvaardigheden verbetert. Droom je ervan om door de straten van New York te lopen? In The Great Barrier Reef te scubaduiken? Op het strand van Malta te liggen? Dit alles is mogelijk tijdens een cursus Engels in het buitenland.

We bieden dan ook diverse bestemmingen Engels leren in het buitenland aan: Amerika, Engeland, Australië, Ierland, Malta, Zuid-Afrika, SIngapore en Nieuw-Zeeland. Mocht je toch niet naar Engels cursus buitenland kunnen, dan bieden we ook een cursus Engels aan die je thuis kunt volgen. Hoe dan ook, investeer in je toekomst. Begin vandaag nog en meld je aan voor een Engelse taalcursus.

Kan ik mijn cursus Engels aanvullen met extra keuzevakken?

Ja, bij EF heb je de mogelijkheid om jouw cursus Engels aan te passen aan jouw interessegebieden middels de zogeheten SPINs (Special Interest Lessons). Denk aan taalgerichte keuzevakken zoals examenvoorbereiding, kunst, cultuur en tradities, loopbaanontwikkeling, creatief schrijven en sector- en branchegerichte keuzevakken.

Wat zijn de voordelen van een taalcursus Engels in het buitenland?

Ambieer jij een carrière in de internationale handel, politiek, media, kunst of cultuursector? Dan is kennis van de Engelse taal onmisbaar. Tijdens onze cursus Engels leer je niet alleen de taalvaardigheden die nodig zijn om te communiceren als een native speaker, ook leer jij de gewoonten en gebruiken van het gastland om tactvol samen te werken met buitenlandse klanten en partners.

Eén van de nadelen van studeren in je thuisland is immers dat je weinig voor culturele uitdagingen staat. Door jezelf uit je comfortzone te halen en een Engelse taalcursus in het buitenland te volgen, verbreed je je horizon en word je initiatiefrijker en creatiever. Binnen een mum van tijd kom je met verschillende nationaliteiten en culturen in contact, wat je blik op de wereld doet veranderen. Deze competenties zijn bepalend voor je toekomstige studie of carrière.

Hoeveel kost Engels leren in het buitenland?

De kosten van een taalcursus Engels variëren sterk, afhankelijk van wat je in jouw taalcursus Engels opneemt. De duur (4 weken, 3 maanden, half jaar) en de intensiteit (20, 26 of 32 lessen per week) van een Engels cursus buitenland zijn bepalend voor het kostenplaatje. En laten we ook de bestemming niet vergeten. Een taalcursus Engels in Amerika is duurder dan Engels leren op Malta. Het land waar je verblijft heeft ook invloed op de hoogte van het benodigde zakgeld. Neem contact met ons op voor een gepersonaliseerde offerte.

Hoe wordt mijn Engelse taalniveau getest?

Het is essentieel dat je vanaf dag 1 op het juiste Engelse cursusniveau zit. We doen twee testrondes: eerst thuis met een online test, en dan weer op uw eerste dag in de Engelse taalschool om jouw plaatsing te bevestigen. Elke student komt naar ons toe met een uniek taalprofiel. Sommigen beheersen de grammatica, maar kunnen geen woord zeggen. Anderen kunnen wel spreken maar hebben nooit leren schrijven. Onze docenten Engels hebben jaren ervaring in Engelse les en didactiek. Ze zorgen ervoor dat jij in de juiste taalcursus Engels in het buitenland volgt.

Waarom Engels studeren met EF de juiste studiekeuze is?

Met EF’s aanbod van cursussen en programma’s kun je je studie Engels in het   buitenland aanpassen aan jouw academische of professionele doelen, ambities   en interesses. Wanneer jij Engels in het buitenland studeert, kun je ook   kiezen voor een aantal keuzevakken, stages of vrijwilligerswerk.

Wil jij meer weten over studeren in het Engels? Nieuwsgierig naar de   mogelijkheden? Waar wacht je nog op? Neem dan contact op met onze   studiebegeleiders via 085 048 0900, download de gratis brochure en ontvang   alle informatie over Engels studeren in het buitenland.