ONZE SCHOLEN ZIJN OPEN! Bel ons voor de laatste beschikbaarheid

Taalcursus Engels in het buitenland

Een taalcursus Engels in het buitenland is de beste manier om snel en effectief Engels te leren spreken en begrijpen. Of je nu een maand op Malta verblijft of een jaar lang een taalcursus in Australië volgt – je keert met meer taalkennis en zelfvertrouwen huiswaarts. Bij EF volg je een een Engelse cursus in het buitenland waarin je aan de hand van ons EF Efekta™ leersysteem jouw taalvaardigheden verbetert. En dit doe je niet alleen, maar samen met internationale studenten van alle leeftijden. We selecteren alleen de allerbeste locaties voor Engels leren in het buitenland en verzorgen jouw cursus Engels from A to Z.

Taalcursus Engels in het buitenland
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
bestemming: EngelandAmerikaCanadaMaltaAustraliëIerlandNieuw ZeelandSingaporeZuid-Afrika
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10 - 18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
bestemming: EngelandAmerikaCanadaMaltaAustraliëIerlandNieuw ZeelandSingaporeZuid-Afrika
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
bestemming: EngelandAmerikaCanadaMaltaAustraliëIerlandNieuw ZeelandSingaporeZuid-Afrika
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
bestemming: EngelandAmerikaCanadaMaltaAustraliëIerlandNieuw ZeelandSingaporeZuid-Afrika
EF Language Training

EF Language Training

voor bedrijven en overheden
Taaltraining gericht op het zakenleven en de overheid, met gegarandeerd resultaat.
bestemming: Online trainingen of in-house trainingen ongeacht waar je gevestigd bent.
EF English Live

EF English Live

Online
Volg live, door docenten begeleide lessen op elk moment, op elk niveau - op de 's werelds grootste online school.
bestemming: Studeer online, waar ook ter wereld.

Waarom een taalcursus Engels in het buitenland?

Engels leren in het buitenland gaat vanzelf omdat je dag in, dag uit door de Engelse taal omringd bent. In de klas, in de metro en op straat - door een taalcursus Engels in het buitenland te volgen, word je samen met jouw studiegenoten ondergedompeld in een Engelstalige omgeving ... waar dat ook is op de wereld. Hieronder vind je een kort overzicht van de bestemmingen, typen cursussen Engels, en accommodatiemogelijkheden:

 • Keuze uit verschillende bestemmingen: Engeland, Amerika, Canada, Malta, Australië, Ierland, Nieuw-Zeeland, Singapore, Zuid-Afrika.
 • Een taalcursus Engels in het buitenland voor alle leeftijden: 13-18 jaar, 18-25 jaar, 25+ jaar.
 • Diverse typen cursus Engels in het buitenland: basis, algemeen, intensief, business, gericht op specifieke interesses en examenvoorbereiding.
 • Accommodatie en verblijf: gastgezin, studentenresidentie, appartement.
 • Duur: 1 week, 2 weken, 1 maand, 3 maanden, 6 maanden of 1 jaar ... jij beslist!
 • Prijs: de prijs van een taalcursus Engels buitenland varieert afhankelijk van wat je in de cursus Engels opneemt.

Engelse cursus in het buitenland voor alle leeftijden, van scholieren tot volwassenen

We bieden Engelse taalcursus aan voor alle leeftijden, niveaus en interesses, of je nu tot de groep beginners of gevorderden behoort. Met EF heb je de mogelijkheid om het programma te kiezen dat het beste bij jouw wensen, behoeften en leerdoelen past. Hieronder vind je Engelse taalcursussen voor elke leeftijdsgroep:

 • Engels leren in het buitenland voor scholieren (13-18 jaar)
 • Engels cursus buitenland voor studenten (18-25 jaar)
 • Taalcursus Engels buitenland voor volwassenen (25+ jaar)

Als je eenmaal weet waar jij een Engelse taalcursus wilt volgen, dan helpen wij jou met alle voorbereidingen, van voor, tijdens tot na de cursus Engels buitenland. Van een 2-weekse taalcursus Engels in Cambridge tot een verblijf van 9 maanden in Nieuw-Zeeland, de keuze is aan jou!

Cursus Engels voor elk niveau, van beginners tot gevorderden

EF's innovatieve lesmethode draait om snelle vooruitgang dankzij gepersonaliseerd Engels taalonderwijs. Door de combinatie van klassikale lessen, interactieve tools en culturele uitwisseling bereik je elke zes weken een hoger niveau van Engelse taalvaardigheden. Want: een EF Engels cursus buitenland is bewezen de meest effectieve leermethode.

 • EF Basis Cursus Engels - Focus op communiceren in de Engelse taal en geniet van vrijetijdsbesteding op waanzinnige bestemmingen wereldwijd.
 • EF Algemeen Cursus Engels buitenland - Verkrijg uitstekend taalbegrip tijdens deze Engelse taalcursus, van lezen en schrijven tot spreken en begrijpen.
 • EF Intensief Taalcursus Engels buitenland - Leer zo snel mogelijk de formele en zakelijke kant van de Engelse taal voor leerdoelen die studie- of loopbaangerelateerd zijn.

Daarnaast heb je de mogelijkheid om jouw cursus Engels aan te passen aan jouw interessegebieden middels de zogeheten SPINs (Special Interest Lessons). Denk aan taalgerichte keuzevakken zoals examenvoorbereiding, kunst, cultuur en tradities, loopbaanontwikkeling, creatief schrijven en sector- en branchegerichte keuzevakken.

Waar kan ik een cursus Engels in het buitenland volgen?

De bestemmingen van onze taalcursussen Engels leren in het buitenland bieden jou de mogelijkheid om verschillende internationale mensen en culturen te leren kennen terwijl je je taalvaardigheden verbetert. Droom je ervan om door de straten van New York te lopen? In The Great Barrier Reef te scubaduiken? Op het strand van Malta te liggen? Dit alles is mogelijk tijdens een cursus Engels in het buitenland.

We bieden dan ook diverse bestemmingen Engels leren in het buitenland aan, van Engeland en Zuid-Afrika tot Nieuw-Zeeland. Mocht je toch niet naar Engels cursus buitenland kunnen, dan bieden we ook een cursus Engels aan die je thuis kunt volgen. Hoe dan ook, investeer in je toekomst. Begin vandaag nog en meld je aan voor een Engelse taalcursus.

Wat zijn de voordelen van een taalcursus Engels in het buitenland?

Ambieer jij een carrière in de internationale handel, politiek, media, kunst of cultuursector? Dan is kennis van de Engelse taal onmisbaar. Tijdens onze cursus Engels leer je niet alleen de taalvaardigheden die nodig zijn om te communiceren als een native speaker, ook leer jij de gewoonten en gebruiken van het gastland om tactvol samen te werken met buitenlandse klanten en partners.

Eén van de nadelen van studeren in je thuisland is immers dat je weinig voor culturele uitdagingen staat. Door jezelf uit je comfortzone te halen en een Engelse taalcursus in het buitenland te volgen, verbreed je je horizon en word je initiatiefrijker en creatiever.

Binnen een mum van tijd kom je met verschillende nationaliteiten en culturen in contact, wat je blik op de wereld doet veranderen. Deze competenties zijn bepalend voor je toekomstige studie of carrière.

Hoeveel kan een Engelse cursus in het buitenland kosten?

De kosten van een taalcursus Engels variëren sterk, afhankelijk van wat je in jouw taalcursus Engels opneemt:

 • Het aantal lessen dat je volgt tijdens jouw Engels cursus buitenland
 • De duur en intensiteit van de taalcursus Engels (20, 26 of 32 lessen per week)
 • De bestemming die jij kiest om de cursus Engels te volgen
 • En andere extra’s die in de prijs worden opgenomen:
  • Digitale media en lesmateriaal
  • EFSET-niveautest
  • Certificaat van EF Engelse cursus als je het programma hebt voltooid
  • Toegang tot EF Campus Connect
  • Gratis Wifi op school
  • EF Clubs, musea en excursies

Waarom kiezen voor een EF Taalcursus Engels?

EF werkt al meer dan 50 jaar aan een betere wereld door middel van onderwijs. Vandaag de dag zijn we marktleider in internationaal onderwijs en verzorgen we taalcursussen, uitwisselingsprogramma’s en studies in het buitenland. Door continu te investeren in onderzoek naar de beste leermethode en te blijven vernieuwen, staat EF wereldwijd bekend om haar kwalitatieve programma's en hebben we miljoenen scholieren, studenten en volwassenen geholpen om hun dromen en doelen te verwezenlijken.

Alle docenten op onze EF-taalscholen zijn moedertaalsprekers, en daar zijn we erg trots op! Via onze geselecteerde vakdocenten, de meest up-to-date onderwijstechnologie en de interactie met de lokale bevolking ter plekke, bereikt elke deelnemer elke zes weken een hoger niveau van spelling, grammatica, spreek- en luistervaardigheid. Met ons innovatieve EF Efekta™ leersysteem stippel jij de koers uit om je persoonlijke leerdoelen te bereiken.

Als je je eigen taalvaardigheid wilt certificeren aan het einde van jouw cursus Engels, dan kun je kiezen om een internationaal erkend taalexamen (bijv. IELTS, TOEFL, Cambridge Certificate) in onze officiële testcentra te behalen.

Engels leren in het buitenland is meer dan een reguliere cursus Engels

Waarschijnlijk maak je ontzettend veel nieuwe vrienden van over de hele wereld. Dat jij Engels wilt leren, is inmiddels wel duidelijk. De belangrijkste beslissing is waar je dat precies wilt doen. Waar wil jij een onvergetelijk avontuur beleven?

Welke bestemming jij ook kiest, een Engels leren in het buitenland laat een onuitwisbare indruk achter. Zoals ook blijkt uit het studentenverhaal van Gijs, die 3 maanden met EF in Nieuw-Zeeland verbleef en een Engels cursus buitenland volgde:

“Al met al was de Engelse taalcursus in het buitenland een geweldige ervaring, en ik had het voor geen goud willen missen. Ik heb vrienden voor het leven gemaakt, de mooiste landschappen gezien, en bovendien een waanzinnig avontuur beleefd. Dus twijfel niet, grijp de mogelijkheden die EF jou biedt met beide handen aan!”

Vragen over onze taalcursus Engels? Bel ons gerust!

Dit is het juiste moment op te investeren in je eigen toekomst. Kies vandaag nog voor één van onze cursussen Engels en verbeter jouw taalvaardigheden in mum van tijd! Wil jij meer weten over onze cursus Engels? Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze studiebegeleiders via 085 048 0900. Of download de gratis brochure en ontvang alle informatie over de taalcursus Engels.