Taalcursus

Taalcursus Engels in het buitenland

Taalcursus Engels in het buitenland
4.9
1456
(1.456 beoordelingen)
4.9

Een taalcursus Engels in het buitenland is de beste manier om snel en effectief Engels te leren. Of je nu een jaar een cursus Engels in Amerika volgt of een maand op Malta verblijft – je keert met meer kennis en zelfvertrouwen huiswaarts. Engels leren in het buitenland doe je niet alleen, maar samen met internationale medestudenten. Investeer in je toekomst en ontdek wat EF voor jou kan betekenen.

Taalcursus Engels in het buitenland

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: AmerikaEngelandMaltaCanadaIerlandAustraliëZuid-AfrikaSingaporeNieuw-Zeeland
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: AmerikaEngelandMaltaCanadaIerlandAustraliëZuid-AfrikaSingaporeNieuw-Zeeland
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: AmerikaEngelandMaltaCanadaIerlandAustraliëZuid-AfrikaSingaporeNieuw-Zeeland
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: AmerikaEngelandMaltaCanadaIerlandAustraliëZuid-AfrikaSingaporeNieuw-Zeeland
EF Taalreizen

EF Taalreizen

50+ jaar
2-24 weken
Neem wat tijd voor jezelf met onze taalcursussen in het buitenland, speciaal ontworpen voor volwassenen van 50+. Geniet van gevarieerde lessen en activiteiten die speciaal op jouw interesses zijn afgestemd.
Bestemming: AmerikaEngelandMaltaZuid-AfrikaSingapore
EF English Live

EF English Live

18+ jaar
Online
Volg live, door docenten begeleide lessen op elk moment, op elk niveau - op de 's werelds grootste online school.
Bestemming: Studeer online, waar ook ter wereld.
Hult EF Corporate Education

Hult EF Corporate Education

Face-to-face, online en in het buitenland
Wees voorbereid op de toekomstige manier van werken met onze innovatieve en resultaatgerichte programma's. Vertrouwd door duizenden bedrijven over de hele wereld.
Bestemming: Online trainingen of in-house trainingen ongeacht waar je gevestigd bent.

Waarom een taalcursus Engels in het buitenland?

Engels leren in het buitenland gaat vanzelf omdat je dag in, dag uit door de Engelse taal omringd bent. In de klas, in de metro en op straat - door naar het buitenland te gaan, word je samen met jouw studiegenoten ondergedompeld in een Engelstalige omgeving ... waar dat ook is op de wereld.

Het maakt niet uit welke leeftijd je hebt – voor elke leeftijdsgroep is er een geschikte cursus Engels die aansluit bij jouw persoonlijke leerdoelen. Volg als scholier een taalcursus Engels tijdens de vakantie, gebruik als student je semester in het buitenland voor een taalreis Engels, verbeter als volwassene je CV of doe als senior taalvaardigheden op om een nieuwe uitdaging aan te gaan: EF maakt het mogelijk.

Hieronder vind je een kort overzicht van de bestemmingen, cursustypes, en accommodatiemogelijkheden:

  • Keuze uit verschillende bestemmingen: Engeland, Amerika, Canada, Malta, Australië, Ierland, Nieuw-Zeeland, Singapore, Zuid-Afrika.
  • Een taalcursus Engels in het buitenland voor alle leeftijden: 13-18 jaar, 18-25 jaar, 25+ jaar.
  • Diverse cursustypes: basis, algemeen, intensief, business, gericht op specifieke interesses en examenvoorbereiding.
  • Accommodatie en verblijf: gastgezin, studentenresidentie, appartement.
  • Duur: 1 week, 2 weken, 1 maand, 3 maanden, 6 maanden of 1 jaar ... jij beslist!
  • Prijs: de prijs van een cursus Engels in het buitenland varieert afhankelijk van wat je in de cursus opneemt.

Volg een taalcursus Engels met de unieke EF leermethode

EF werkt al meer dan 50 jaar aan een betere wereld door middel van onderwijs. Vandaag de dag zijn we marktleider in internationaal onderwijs en verzorgen we taalcursussen, uitwisselingsprogramma’s en studies in het buitenland. Door continu te investeren in onderzoek naar de beste leermethode en te blijven vernieuwen, staat EF wereldwijd bekend om haar kwalitatieve programma's en hebben we miljoenen scholieren, studenten en volwassenen geholpen om hun dromen en doelen te verwezenlijken.

Alle docenten op onze EF-taalscholen zijn moedertaalsprekers, en daar zijn we erg trots op! Via onze geselecteerde vakdocenten, de meest up-to-date onderwijstechnologie en de interactie met de lokale bevolking ter plekke, bereikt elke deelnemer elke zes weken een hoger niveau van spelling, grammatica, spreek- en luistervaardigheid.

Als je je taalvaardigheid wilt certificeren aan het einde van jouw cursus Engels, dan kun je kiezen om een internationaal erkend taalexamen te behalen (bijv. IELTS, TOEFL, Cambridge Certificate) in onze officiële testcentra.

Eindeloos leerplezier, zowel binnen als buiten de les!

Nergens anders kun je vakantie, cultuur en taal zo goed combineren als bij EF. Een cursus Engels in het buitenland is de perfecte oplossing om snel je Engels te verbeteren. Je wordt de hele dag omringd door de taal!

De kracht van onze cursussen zit in het feit dat je door blijft leren buiten de lessen. En dan wordt het écht leuk! Afhankelijk van de cursuslocatie kun je kiezen uit een hele reeks activiteiten, met voor elk wat wils. Of je nu liever naar het strand of de bergen gaat, in Europa verblijft of naar meer exotische bestemmingen reist: je kunt overal Engels leren!

Wil je meer leren over de geschiedenis van je gastland tijdens een stadstour en indrukwekkende bezienswaardigheden bewonderen, of ga je liever wandelen in de ongerepte natuur? Misschien ontdek je je passie voor surfen tijdens een surfcursus aan het strand, geniet je van de adrenalinekick van bungeejumpen of bezoek je een wereldberoemd toneelstuk dat al jaren bovenaan je bucketlist staat? Tijdens een taalcursus Engels in het buitenland verveel je je nooit.

Of het nu tijdens het diner in een restaurant is, in gesprek met je gastgezin of met de andere taalstudenten, tijdens excursies of tijdens taallessen: De taal zal je dagelijks leven domineren. Zo zul je al na korte tijd merken dat je snel vooruitgang boekt en dat je makkelijker Engels kan spreken.

Engels leren in het buitenland laat een onuitwisbare indruk achter

Welke bestemming jij ook kiest, een Engels leren in het buitenland laat een onuitwisbare indruk achter. Zoals ook blijkt uit het studentenverhaal van Gijs, die 3 maanden met EF in Nieuw-Zeeland verbleef en een cursus Engels volgde:

“Al met al was de Engelse taalcursus in het buitenland een geweldige ervaring, en ik had het voor geen goud willen missen. Ik heb vrienden voor het leven gemaakt, de mooiste landschappen gezien, en bovendien een waanzinnig avontuur beleefd. Dus twijfel niet, grijp de mogelijkheden die EF jou biedt met beide handen aan!”

Investeer in jouw toekomst, kies vandaag nog voor één van onze cursussen Engels en verbeter jouw taalvaardigheden in mum van tijd! Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze studiebegeleiders via 085 048 0900. Of download de gratis brochure en ontvang alle informatie over de taalcursus Engels.

Veelgestelde vragen

Waarom is Engels studeren met EF de juiste studiekeuze?

Met EF’s aanbod van cursussen en programma’s kun je je studie Engels in het buitenland aanpassen aan jouw academische of professionele doelen, ambities en interesses. Wanneer jij Engels in het buitenland studeert, kun je ook kiezen voor een aantal keuzevakken, stages of vrijwilligerswerk.

Hoeveel kost Engels leren in het buitenland?

De kosten van een taalcursus Engels variëren sterk, afhankelijk van wat je in het cursusprogramma opneemt. De duur (4 weken, 3 maanden, half jaar) en de intensiteit (20, 26 of 32 lessen per week) van een cursus zijn bepalend voor het kostenplaatje. En laten we ook de bestemming niet vergeten. Een taalcursus Engels in Amerika is duurder dan Engels leren op Malta. Het land waar je verblijft heeft ook invloed op de hoogte van het benodigde zakgeld. Neem contact met ons op voor een gepersonaliseerde offerte.

Wat zijn de voordelen van een taalcursus Engels in het buitenland?

Ambieer jij een carrière in de internationale handel, politiek, media, kunst of cultuursector? Dan is kennis van de Engelse taal onmisbaar. Tijdens onze cursus Engels leer je niet alleen de taalvaardigheden die nodig zijn om te communiceren als een native speaker, ook leer jij de gewoonten en gebruiken van het gastland om tactvol samen te werken met buitenlandse klanten en partners.

Eén van de nadelen van studeren in je thuisland is immers dat je niet vaak voor culturele uitdagingen staat. Door jezelf uit je comfortzone te halen en een Engelse taalcursus in het buitenland te volgen, verbreed je je horizon en word je initiatiefrijker en creatiever. Binnen een mum van tijd kom je met verschillende nationaliteiten en culturen in contact, wat je blik op de wereld doet veranderen. Deze competenties zijn bepalend voor je toekomstige studie of carrière.

Kan ik mijn cursus Engels aanvullen met extra keuzevakken?

Ja, bij EF heb je de mogelijkheid om jouw cursus Engels aan te passen aan jouw interessegebieden middels de zogeheten SPINs (Special Interest Lessons). Denk aan taalgerichte keuzevakken zoals examenvoorbereiding, kunst, cultuur en tradities, loopbaanontwikkeling, creatief schrijven en sector- en branchegerichte keuzevakken.

Ontvang ik een certificaat als ik mijn cursus Engels in het buitenland afrond?

Bijna elke taalcursus in het buitenland geeft jou een deelnamebewijs om aan te tonen dat je Engels hebt gestudeerd. Dit certificaat wordt helaas niet erkend door de meeste onderwijsinstellingen of werkgevers. Heb je toch een officieel certificaat nodig, dan zijn er diverse diploma's die jouw Engelse taalniveau vaststellen en bewijzen. Wij bieden gespecialiseerde examenvoorbereidingsklassen voor IELTS, TOEFL en Cambridge Certificate.

Welk type cursus Engels past het beste bij mij?

EF's innovatieve lesmethode draait om snelle vooruitgang dankzij gepersonaliseerd Engels taalonderwijs. Door de combinatie van klassikale lessen, interactieve tools en culturele uitwisseling bereik je elke zes weken een hoger niveau van Engelse taalvaardigheden. Want: Engels leren in het buitenland met EF is bewezen de meest effectieve leermethode.

Type taalcursus Intensiteit Omschrijving
EF Intensieve Cursus 32 lessen per week Leer zo snel mogelijk de formele en zakelijke kant van de Engelse taal voor leerdoelen die studie- of loopbaangerelateerd zijn
EF Algemene Cursus 26 lessen per week Verkrijg uitstekend taalbegrip tijdens deze Engelse taalcursus, van lezen en schrijven tot spreken en begrijpen
EF Basis Cursus 20 lessen per week Focus op communiceren in de Engelse taal en geniet van vrijetijdsbesteding op waanzinnige bestemmingen wereldwijd

Hoe wordt mijn Engelse taalniveau getest?

Het is essentieel dat je vanaf dag 1 op het juiste Engelse cursusniveau zit. We doen twee testrondes: eerst thuis met een online test, en dan weer op je eerste dag in de Engelse taalschool om jouw plaatsing te bevestigen. Elke student komt naar ons toe met een uniek taalprofiel. Sommigen beheersen de grammatica, maar kunnen geen woord zeggen. Anderen kunnen wel spreken maar hebben nooit leren schrijven. Onze docenten hebben jaren ervaring in Engelse les en didactiek. Ze zorgen ervoor dat jij de juiste taalcursus Engels in het buitenland volgt.

Vanaf welke leeftijd kan ik een cursus Engels in het buitenland volgen?

Wij bieden Engelse taalcursussen aan voor alle leeftijden, niveaus en interesses, of je nu tot de groep beginners of gevorderden behoort. Met EF heb je de mogelijkheid om het programma te kiezen dat het beste bij jouw wensen, behoeften en leerdoelen past. Hieronder vind je Engelse taalcursussen voor elke leeftijdsgroep:

  • Engels leren in het buitenland voor scholieren (13-18 jaar)
  • Engels cursus buitenland voor studenten (18-25 jaar)
  • Taalcursus Engels buitenland voor volwassenen (25+ jaar)Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.