Til je Spaans naar een hoger niveau met een taalcursus Spanje. We hebben een cursus Spaans in Spanje voor alle niveau's met de mogelijkheid om uit extra keuzevakken te kiezen, zoals professionele stages, examenvoorbereidingen of vrijwilligerswerk. Spaans leren in Spanje doe je gepersonaliseerd en wanneer jij dat wil, op jouw bestemming naar keuze: Barcelona, Malaga of Madrid.

Kies een leeftijdscategorie

EF Taalreizen

13 - 17 jaar
2-52 weken

Zet jouw eerste stap naar zelfstandigheid met een taalcursus in het buitenland bij een erkende EF-taalschool.

bestemming: Spanje
Stad: Barcelona, Malaga, Madrid

EF Taalreizen

18 + jaar
2-52 weken

Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 12 talen, 52 droombestemmingen en start elke maandag.

bestemming: Spanje
Stad: Barcelona, Malaga, Madrid

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden

Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.

bestemming: Spanje
Stad: Barcelona, Malaga, Madrid

EF Taalreizen

13 - 15 jaar
2-6 weken
Groepsreizen

Je eerste buitenland avontuur? Kies voor een groepsreis met een Nederlands sprekende begeleider als steuntje in de rug!

bestemming: Spanje
Stad: Barcelona, Malaga, Madrid

Waarom Spaans leren in Spanje?

In plaats van honderden woordjes te moeten leren via een app of lessen te volgen zonder medestudenten, biedt een taalcursus Spanje jou een unieke onderdompeling in de Spaanse taal. Het is vanzelfsprekend dat je het snelste een nieuwe taal leert waar deze gesproken wordt. Je bent dan de hele dag omringd door de nieuwe taal en wordt praktisch gedwongen om je nieuw verworven kennis in de praktijk toe te passen.

De resultaten zijn dus duidelijk zichtbaar na zeer korte tijd! Maar dat is zeker niet het enige voordeel van Spaans leren in Spanje. Je krijgt tegelijkertijd een intensieve onderdompeling in Spanje en zijn tradities en gebruiken. Zo ontwikkel je ook een begrip voor de Spaanse cultuur en verzamel je waardevolle interculturele competenties.

Spaans leren in Spanje, waar de taal ontstaan is

Spanje is de ideale locatie voor een cursus Spaans, omdat het de plek is waar de taal is ontstaan. Door de taal buiten het klaslokaal evenveel te gebruiken als daarbinnen, kun je jezelf volledig onderdompelen het Spaans. Je kunt de taal in je thuisland dan ook niet ervaren zoals je dat tijdens jouw taalcursus Spanje zult doen.

In het land zelf zul je horen hoe mensen de taal gebruiken in hun dagelijks leven. Dit vergroot jouw capaciteiten om Spaans te spreken en begrijpen. We bieden Spaanse taalcursussen voor scholieren, studenten en volwassenen aan op verschillende bestemmingen in heel Spanje, zodat je leert over de eigen cultuur van een bepaalde regio. Na afloop kom je thuis met meer Spaanse taalvaardigheden en meer kennis over de plek waar de taal vandaan komt.

 • Barcelona - Spaans leren in deze kosmopolitische stad is ongekend! De architectuur van Barcelona is prachtig, kijk maar naar de Sangrada Familia, Casa Batlló en Casa Museu Gaudi. Naast de vele culturele en historische activiteiten is er ook een relaxte atmosfeer met leuke restaurantjes, palmbomen en een strand.
 • Malaga - Spaans leren aan de Middellandse Zee? Dan kan je naar onze centraal gelegen school in Malaga, de grootste stad van de Costa del Sol. Malaga brengt je meer een vakantiegevoel met zon, zee en strand. Dit zorgt dan ook voor de goede mix van studeren en ontspannen.
 • Madrid - Spaans leren in de koninklijke hoofdstad van Spanje. Voor een professionele setting is onze school in Madrid perfect voor studenten die al aan hun loopbaan zijn begonnen. Deze stad bruist van het leven en de ondernemende sfeer. Madrid is een levendige stad die nooit stilligt. Je vindt er vele prachtige parken zoals El Parque Retiro waar je van de zon kunt genieten.


Volg een cursus Spaans in Spanje wanneer het jou uitkomt

Een taalcursus in Spanje is de allerbeste oefening voor iedereen die zijn Spaanse taalkennis wil vergroten. Je kunt kiezen voor een nadruk op zakelijk Spaans, algemeen Spaans of bijvoorbeeld een voorbereiding op een erkend Spaans taalexamen. We bieden Spaans leren in Spanje aan voor studenten van elk taalniveau en je kunt zelf kiezen hoe intensief je wilt leren.

Een cursus Spaans in Spanje begint op veel verschillende momenten door het jaar heen, dus je kunt de taalcursus Spanje nog altijd volgen in de periode die jou het beste uitkomt. Of je nu twee weken of een heel jaar komt, we zorgen dat je het meeste uit je cursus kunt halen. Als je na een cursus Spaans in Spanje weer thuiskomt, heb je meer vertrouwen in het spreken van de taal in allerlei verschillende situaties.


Taalcursus Spanje voor verschillende leeftijden

EF biedt taalcursussen in Spanje aan voor elke leeftijd en budget. Met EF heb je de kans om het programma te kiezen dat het beste bij je past. Hieronder vind je de meest populaire programma's:

Het geheime ingredient voor een succesvolle taalcursus Spaans in Spanje is de mix van lessen en vrije tijd. Bij EF combineren we beiden voor optimaal leerresultaat. Dus, in al onze taalcursussen in het buitenland staan er altijd tal van recreatieve activiteiten en begeleide excursies op het programma.

Deze structuur geeft je niet alleen de unieke mogelijkheid om je taalvaardigheden zo snel mogelijk te verbeteren, maar ook genoeg vrije tijd om te genieten van je verblijf in Spanje en om zoveel mogelijk van de stad en het gastland te leren kennen.

Een taalcursus in Spanje kun je volgen tijdens je vakantie voor enkele weken, enkele maanden of zelf voor een geheel tussenjaar. Onze studieadviseurs helpen je graag bij het vinden van een taalcursus Spaans die geschikt is voor jouw leeftijd, niveau en leerdoelen.

Taalcursus Spaans in Spanje als sleutel tot (internationaal) succes?

In de geglobaliseerde wereld van vandaag zijn taalvaardigheden en interculturele skills de sleutel tot succes. Het ontdekken van nieuwe plaatsen, jezelf onderdompelen in vreemde culturen en nieuwe vrienden maken over de hele wereld zijn bewezen factoren voor succes op lange termijn - zowel professioneel als privé.

Wat zijn de kosten van een cursus Spaans in Spanje?

De prijs van een cursus Spaans in Spanje variëren sterk, afhankelijk van het programma dat je samenstelt:

 • Aantal lessen Spaans per week
 • Duur van de cursus Spaans; deze variëren van 2 tot 52 weken
 • Extra's die we opnemen in de cursusprijs:
  • 20, 26 of 32 lessen per week met het EF Efekta™ leersysteem
  • Digitale media en materiaal
  • EF SET-niveautest
  • Certificaat van EF-cursus als je het programma hebt voltooid
  • Toegang tot EF Campus Connect
  • Gratis Wi-Fi op school
  • EF Clubs, musea en galerijbezoeken

Waarom kiezen voor cursus Spaans in Spanje met EF?

EF werkt al meer dan 50 jaar aan een betere wereld door middel van onderwijs. Vandaag de dag is EF Taalreizen de grootste onderwijsinstelling die helpt met nieuwe talen te leren, maar ook om zelfvertrouwen en culturele kennis op te doen. Tot op heden hebben we bij EF al meer dan 16 miljoen mensen succesvol geholpen om een vreemde taal in het buitenland te leren.

Alle leraren van EF-talenscholen zijn moedertaalsprekers - en daar zijn we erg trots op! Via onze geselecteerde vakdocenten, de meest up to date taaltechnologie en de interactie met de lokale bevolking ter plekke, bereikt elke deelnemer elke zes weken een hoger niveau. Met ons innovatieve EF Efekta™ leersysteem stemmen deelnemers ook de koers af op hun eigen doelen. Als je je eigen taalvaardigheid wilt certificeren aan het einde van je taalstudie, kan je dat doen door een internationaal erkend taalexamen te doen (bijv. IELTS, TOEFL, Cambridge Certificate) in onze officiële testcentra.

Ik wil Spaans leren in Spanje, wat nu?

Wacht niet langer en reserveer nu jouw plaats voor een cursus Spaans in Spanje, of je nu een scholier, student of professional bent. Wil jij meer informatie? Of wil jij weten wat de kosten van een taalcursus Spanje zijn?

Neem dan contact op met één van onze studiebegeleiders via 085 048 0900 of download de gratis brochure en ontvang alle informatie over een taalcursus Spanje.