Wij zijn open - EF's veilig leren garantie tijdens Covid-19
EF Pre-MBA
EF Pre-MBA

EF Pre-MBA

De perfecte voorbereiding op een studie na je bachelor.
30/32 Lessen / week
(van elk 40 minuten)
  • Duur:
    6 maanden / 9 maanden / 11 maanden
  • Start datum:
    Januari / april / juni / september
Omschrijving: 
Het EF Pre-MBA programma geeft je de Engelse en academische vaardigheden die je nodig hebt om succesvol te zijn aan een MBA programma met een hoge ranking. Ook krijg je coaching rondom je inschrijving.

 

Personaliseer je programma 
Voor 6 of 9 maanden volg je vakken binnen de richting van jouw keuze, zoals International Business, Marketing, Rechten, Social Sciences, etc. Werk aan je nodige taalvaardigheden, research en studievaardigheden die noodzakelijk zijn voor een succesvolle Engelstalige studie. Hierna volg je specifieke modules in een vakgebied naar keuze, zodat je de ultieme voorbereiding krijgt op een vervolgstudie. We helpen je ook met de voorbereiding op een examen dat nodig is voor toelating, zoals IELTS, TOEFL of GMAT.

Studie-adviseurs begeleiden je naar succes 
Als onderdeel van je programma krijg je een persoonlijke University Pathway Manager toegewezen. Hij of zij helpt je met het researchen, selecteren en aanmelden bij verschillende universiteiten. Tijdens je gehele programma is hij of zij beschikbaar voor continue coaching en support.


EF Learning Guarantee
EF's Leergarantie
Onze leergarantie betekent dat je elke zes weken een taalniveau vooruitgaat. Zo niet, dan studeer je gratis totdat je dat wel doet. De grafiek links laat de gemiddelde vooruitgang zien.