The American Dream + Tropical Paradise special: nu met gratis vlucht!
EF Pre-MBA
EF Pre-MBA

EF Pre-MBA

Gegarandeerde universitaire plaatsing op de beste gerangschikte master, MBA-programma na een intensief voorbereidingsprogramma dat essentiële academische kennis ontwikkelt.
30/32 Lessen / week
(van elk 40 minuten)
  • Duur:
    6 maanden / 9 maanden / 11 maanden
  • Start datum:
    Januari / april / juni / september
Programma overzicht
De postgraduate programma's van EF bereiden studenten voor op toelating tot een Master's degree en Master of Business Administration aan een internationale universiteit. Deze intensieve programma's van 6, 9 of 11 maanden bieden je alle taalkundige en academische vaardigheden die nodig zijn voor postgraduate studie.

Vooruitgang naar je universiteitskeuze
We kunnen succesvolle afgestudeerden van ons programma gegarandeerd plaatsing bieden bij een van onze partneruniversiteiten die master-, MBA-programma's aanbieden. We garanderen niet alleen plaatsing bij een EF-partneruniversiteit, maar we kunnen je ook helpen bij je aanmelding voor vrijwel elke master of MBA in het land van je studie.

Een paar voorbeelden waar onze Pre-Master en Pre-MBA alumni zijn toegelaten, aan de University of Oxford, University of Cambridge, Harvard University, Massachusetts Institute of Technology en de Wharton School aan de University of Pennsylvania.

Algemene informatie
Het EF Pre-Master & Pre-MBA Programma bestaan uit drie onderdelen: taalstudie, academische vaardigheden en gespecialistische modules. Gespecialiseerde modules zijn academische lessen waarmee studenten vertrouwen kunnen krijgen in het studeren van hun gekozen onderwerp. De meeste onderdelen van de cursus worden beoordeeld door een combinatie van cursussen en examens. Studenten moeten een algemeen cijfer van ten minste 40% behalen in alle cursussen en examens. Studenten moeten slagen voor alle modules om het programma met succes af te ronden, en voldoen aan aanwezigheidscriteria van ten minste 90%.

Locaties
EF Oxford, EF Cambridge, EF New York, EF Boston, EF San Francisco, EF Sydney, EF München en EF Parijs.

Academische vereisten
- De aangemelde studenten moeten zijn afgestudeerd met een diploma of gelijkwaardig met betrekking tot hun master.
- Pre-MBA-studenten moeten minimaal twee jaar werkervaring op managementniveau hebben.

Engels en examentraining
Een van de doelen van de postgraduate voorbereidingsprogramma's van EF is om je te helpen je gespecialiseerde academische vaardigheden te perfectioneren. Alle universitaire postgraduate programma's vereisen een officiële taalvaardigheidsscore voor internationale studenten. Daarom omvatten onze programma's zeer gestructureerde examentraining voor IELTS-, TOEFL- en GRE/GMAT-examens, evenals een breed aanbod aan keuzevakken in jouw academische gebied. Je krijgt de best mogelijke voorbereiding op je toekomstige studies en krijgt het vertrouwen en de kennis om te slagen in een competitieve academische omgeving. Sommige van onze Australische en Amerikaanse partneruniversiteiten staan ​​zelfs toegang toe zonder TOEFL- of IELTS-scores na succesvolle afronding van het EF-premaster- of pre-MBA-programma.

EF Learning Guarantee
EF's Leergarantie
Je gaat elke zes weken* een cursusniveau omhoog als je alle lessen bijwoont en alle oefeningen maakt, en je kan sneller vooruit gaan, afhankelijk van je voortgang. Onze methode garandeert dat je maximale vooruitgang boekt - anders studeer je gratis totdat het je lukt. *Dit kan variëren voor andere talen dan Engels