Schrijf je in voor onze september intake en start je avontuur vandaag!
EF University Foundation Program
EF University Foundation Program

EF University Foundation Program

Bereid je voor op een internationale vervolgopleiding.
30/32 Lessen / week
(van elk 40 minuten)
  • Duur:
    6 maanden / 9 maanden / 11 maanden
  • Start datum:
    Januari / april / september

Verijk je vaardigheden voor succes
Het EF University Foundation-programma bereidt studenten voor op de uitdagingen die buitenlands vervolgonderwijs met zich meebrengt. Dit programma dicht in 9 maanden het gat tussen je eerdere onderwijs en wat op Engelstalige vervolgopleidingen van je wordt verwacht. Vergevorderde studenten kunnen mogelijk het programma van 6 maanden volgen.

Een gespecialiseerd programma
Je leert essentiële studievaardigheden zoals het schrijven van essays, analytisch denken, samenwerken en academisch Engels. Tijdens het jaar bereid jij je voor en leg je de taalexamens af die nodig zijn voor toelating, zoals IELTS, TOEFL en SAT. Daarnaast biedt het programma je een goede basis voor het lokale onderwijssysteem. Je kunt je programma specialiseren met een hoofdvak als International Communications, Business, IT, Rechten, Media & Communicatie, Toerisme en Techniek.

Gegarandeerde plaatsing
Studenten die ons programma met succes voltooien, worden gegarandeerd toegelaten tot een van onze 150 prestigieuze partnerinstituten in de UK, USA, Australië, Singapore, Duitsland en Frankrijk. Om te zorgen dat je wordt toegelaten, zal een speciale University Pathway Manager je begeleiden bij het aanmeldproces van de college of universiteit, inclusief het vinden van passende opleidingen, bezoeken aan universiteiten en hulp bij aanmeldprocedures en deadlines.

Onze prestigieuze partners
Onze goede relaties met universiteiten en hogescholen bieden je de breedst mogelijke keuze. Onze resultaten tonen aan dat werkelijk alle studenten die dit programma succesvol hebben afgerond zijn toegelaten tot een van onze partner universiteiten of een studieplek hebben gevonden op andere gerenommeerde universiteiten, waaronder de universiteiten van Oxford en Cambridge, de Londen School of Economics and Political Science, Harvard Universitym het Massachusetts Institute of Technology en de University of Sydney.

EF Learning Guarantee
EF's Leergarantie
Je gaat elke zes weken* een cursusniveau omhoog als je alle lessen bijwoont en alle oefeningen maakt, en je kan sneller vooruit gaan, afhankelijk van je voortgang. Onze methode garandeerd dat je maximale vooruitgang boekt - anders studeer je gratis totdat het je lukt. *Dit kan variëren voor andere talen dan Engels