Claim nu jouw plek op één van onze droombestemmingen in het buitenland. Bel ons op 085-0480900.
EF University Foundation Program
EF University Foundation Program

EF University Foundation Program

Leer nieuwe vaardigheden die je nodig hebt om direct door te stromen naar een undergraduate-programma in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, de Verenigde Staten, Canada, Australië, Duitsland of Frankrijk.
30/32 Lessen / week
(van elk 40 minuten)
  • Duur:
    6 maanden / 9 maanden / 11 maanden
  • Start datum:
    september / januari / april / juni

Programma overzicht
EF University Foundation Program (UFP) is een 6-, 9- of 11-maanden studieprogramma dat internationale studenten helpt te voldoen aan de taal- en academische vereisten voor toelating tot een universiteit in het buitenland. Dit programma is bedoeld voor afgestudeerden van de middelbare school en overbrugt de kloof tussen de vooropleiding van een student en wat er van hen wordt verwacht aan een universiteit in het buitenland.
Dit voorbereidingsjaar van de middelbare school.

Perfectioneer je taalvaardigheid
EF University Foundation Program geeft je de training die je nodig hebt om te voldoen aan de inschrijvingsvereisten voor een universiteit. Om in aanmerking te komen voor de meeste bacheloropleidingen in Engelstalige landen, hebben studenten over het algemeen een IELTS-score van minimaal 6,0 of TOEFL van 550 PBT/ 213 CBT/ 81 IBT of hoger nodig.
Voor studenten van wie de taalvaardigheid nog niet sterk genoeg is, kan er een aanvullend studieprogramma, het EF Taalvoorbereidingsprogramma, nodig zijn om een ​​sterke basis te leggen voor vloeiendheid om te voldoen aan de inschrijvingsvereisten van een EF Universitair Voorbereidingsprogramma.

Gegarandeerde toelating
Naast je studie heb je speciale universitaire sollicitatieworkshops met gespecialieerde docenten die zijn opgeleid om je te navigeren door het proces van kiezen en solliciteren van een opleiding. Bovendien staat de University Pathways Advisor voor je klaar om je één-op-één assistentie en advies te geven, bezoeken aan universiteiten te organiseren en ervoor te zorgen dat je specifieke deadlines haalt om je kansen op acceptatie bij de best mogelijke universiteit te maximaliseren.

The Capstone Project
Studenten die zijn ingeschreven voor een University Foundation Program van 9 maanden, een pre-master of een pre-MBA, zullen het Capstone-project voltooien tijdens hun derde termijn. Het is ontworpen om je voor te bereiden op het soort werk dat vereist is op de universiteit, waarin je deelneemt aan een intensief onderzoek naar een onderwerp, schrijf je een formeel paper met bronvermelding en opmaak en geef je een mediapresentatie van je bevindingen voor een panel van docenten.

EF Learning Guarantee
EF's Leergarantie
Je gaat elke zes weken* een cursusniveau omhoog als je alle lessen bijwoont en alle oefeningen maakt, en je kan sneller vooruit gaan, afhankelijk van je voortgang. Onze methode garandeert dat je maximale vooruitgang boekt - anders studeer je gratis totdat het je lukt. *Dit kan variëren voor andere talen dan Engels