High School in Engeland

Studeer en woon een semester of jaar bij een gastgezin in Groot-Brittannië. Ervaar de Britse cultuur, het schoolleven, leer de mensen kennen en de unieke mix van traditie en multiculturaliteit van het land.

@efexchangeyear

Ervaar High School in Engeland

Britse High Schools geloven sterk in innovatie en zelfstandigheid. Uitwisselingsstudenten die naar een high school in Engeland gaan zijn academisch gemotiveerd en kunnen er meerdere diepgaande vakken volgen.

Leven in het Verenigd Koninkrijk

Woon bij een door EF geselecteerd Brits gastgezin

Jouw Britse gastgezin zal het middelpunt zijn van je ervaring op een high school in Engeland. Ze bieden je niet alleen een thuis aan, ze behandelen je ook als een familielid.

Wat maakt onze gastgezinnen zo geweldig?

Door EF geselecteerde gastgezinnen

We evalueren alle deelnemers van ons programma zorgvuldig. Door thuisinterviews af te nemen met elk van onze gastgezinnen, zorgen we ervoor dat ze oprechte interesse hebben in culturele uitwisseling.

We bereiden ze voor

We besteden veel zorg aan het voorbereiden van jouw gastgezin op je komst. Vergelijkbare bronnen voor vertrek als voor onze studenten zijn ook voor hen beschikbaar.

Zin om te hosten

Al onze families hebben een ding gemeen: Ze kunnen niet wachten om een internationale student te verwelkomen in hun thuis en leven, om meer te leren over jouw cultuur en hun cultuur met jou te delen.

Aanvraag van gastgezinnen: Gastgezinnen maken een gedetailleerd online profiel. Dit bevat informatie over de achtergrond, hobby's en het thuisleven.

Thuisinterview: Een lokale EF vertegenwoordiger interviewt elk eventueel gastgezin om zeker te weten dat hun huishouden een veilige, comfortabele en verwelkomende sfeer afgeeft.

Referentiecheck: We vereisen twee referenties (één zakelijke en één persoonlijke).

Criminele achtergrond: We controleren alle leden van het huishouden ouder dan 17 jaar op criminele activiteiten.

High School Jaar in Engeland

Woon bij een gastgezin

Ga naar een lokale High School

Vluchten inbegrepen

10 maanden: vanaf €24.950

5 maanden: vanaf €15.950

Neem nu de eerste stap

Laat het ons weten als je geïnteresseerd bent

Veelgestelde vragen over High School in Engeland

Luister naar voormalige uitwisselingsstudenten die hun verhalen delen.

Kom naar een informatiebijeenkomst