High School in Engeland

Het Britse onderwijssysteem gelooft sterk in innovatie en onafhankelijkheid. Uitwisselingsstudenten die het beste opbloeien in het VK, zijn academisch gemotiveerde zelfstarters.

→ Volg onze studenten #efexchangeyear

Ervaar High School in Engeland

Het Britse onderwijssysteem gelooft sterk in innovatie en onafhankelijkheid. Uitwisselingsstudenten die het beste opbloeien in het VK, zijn academisch gemotiveerde zelfstarters.

Leven in het Verenigd Koninkrijk

Woon bij een door EF geselecteerd Brits gastgezin

Jouw Britse gastgezin zal het hart en de ziel zijn van je uitwisselingservaring. Ze bieden je niet alleen een thuis aan, ze behandelen je ook als een familielid.

Wat maakt onze gastgezinnen zo geweldig?

EF geselecteerde gastgezinnen

We evalueren zorgvuldig alle deelnemers van ons programma. Door thuisinterviews af te nemen met elk van onze gastgezinnen, zorgen we ervoor dat ze oprechte interesse hebben in culturele uitwisseling.

We bereiden hen voor

We besteden veel zorg aan het voorbereiden van jouw gastgezin op je komst. Vergelijkbare bronnen voor vertrek als voor onze studenten zijn voor hen beschikbaar.

Zin om te hosten

Al onze families hebben een ding gemeen: Ze kunnen niet wachten om een internationale student te verwelkomen in hun thuis en leven, om meer te leren over jouw cultuur en hun cultuur met jou te delen.

Aanvraag van gastgezinnen: Gastgezinnen maken een gedetailleerd online profiel. Dit bevat informatie over de achtergrond, hobby's en het thuisleven.

Thuisinterview: Een locale EF vertegenwoordiger interviewt elk eventueel gastgezin om zeker te weten dat hun huishouden een veilige, comfortabele en verwelkomende sfeer afgeeft.

Referentiecheck: We vereisen twee referenties (een zakelijke en een persoonlijke).

Criminele achtergrond: We controleren alle leden van het huishouden ouder dan 17 jaar op criminele activiteiten.

Uitwisselingsjaar in het Verenigd Koninkrijk

Woon bij een gastgezin

Ga naar een lokale High School

Vluchten inbegrepen

10 maanden: €19.950

5 maanden: €15.950

Neem nu de eerste stap

Laat het ons weten als je geïnteresseerd bent

Veelgestelde vragen over High School in Engeland

Luister naar voormalige uitwisselingsstudenten die hun verhalen delen.

Kom naar een informatiebijeenkomst