EF Zakelijk Engels

Vergroot je Engelse taalkennis, terwijl je zakelijke vaardigheden leert.

 • 32

  Lessen / week
  Lessen / dag
 • 16 Algemene taallessen
  04 Projectsessies
  10 Lessen in zakelijke keuzevakken
  02 Colleges

Keuzevakken
Personaliseer jouw taalcursus met keuzevakken: kies onderwerpen die jou interesseren, van carrière ontwikkeling tot diepgaande taallessen, en voeg ze toe aan jouw weekelijkse rooster.

Project sessies
Verbeter jouw taalvaardigheden in project sessies, die interactieve video's gebruiken om jouw vloeiendheid een boost te geven.

Voor vertrek
Op het moment dat je jouw cursus geboekt heb kun je gelijk beginnen met oefeningen via jouw My EF account.

Na thuiskomst
Houd je taalvaardigheden op niveau tot 6 maanden na dat je weer thuis bent gekomen met online cursusmateriaal.

Neem de volgende stap

Prijsopgave Gratis brochure

Beschrijving:
De perfecte cursus voor studenten die de Engelse taal nodig hebben voor professionele doeleinden of uitbreiding van hun cv. Verbreed jouw taalkennis op zakelijk gebied en word succesvol in het bedrijfsleven. Tijdens de lessen wordt gebruik gemaakt van diverse casestudies.

Beschikbaar in:
Londen, Manchester, St. Julian's, Chicago, New York, Miami Beach, San Francisco, Boston, Toronto en Sydney.

Waar zou jij naartoe willen?

Kies jouw bestemming hieronder en leer meer over de stad en de school.

EF's Leergarantie

Als je alle lessen bijwoont en elke opdracht maakt, zal je elke zes weken een cursusniveau omhoog gaan. Onze methode garandeert maximale vooruitgang. Zo niet, dan studeer je gratis totdat dit wel het geval is.

 • Stapsgewijze verbetering

  Je gaat elke 6 weken een nvieau omhoog. We meten jouw taalvaardigheden voor je cursus begint en als je klaar bent met de cursus met de EFSET suite - waar een plaatsingstest bij hoort, een tussentijdse test en een examen.
 • Bewijs van jouw succes

  Na afloop van jouw taalcursus ga je naar huis met een portfolio vol academische resultaten, waaronder het EFSET-eindrapport en een EF-cursus certificaat. Dit bewijs van je behaalde resultaten kun je direct gebruiken voor studie- en loopbaandoeleinden.
 • Het EF Research Network

  EF werkt samen met topuniversiteiten om de manier waarop studenten een taal leren, fundamenteel te verbeteren. De medewerkers in ons netwerk onderzoeken de vooruitgang in linguïstiek, lesgeven, technologie, toetsmethoden en culturele onderdompeling. Samen zijn we toegewijd om de toekomst van het taalonderwijs te onderzoeken en verbeteren.
  Leden van het EF-researchnetwerk: University of Cambridge, Harvard Graduate School of Education, Peking University, University of Tokyo, EF learning labs.
Prijsopgave

Neem actie

Gratis brochure
Ontvang een gratis offerte