EF Basiscursus

Focus op het communiceren in de taal en geniet van veel vrije tijd

 • 20

  Lessen / week
  Lessen / dag
 • 16 Algemene taallessen
  02 Projectsessies
  00 Lessen in keuzevakken
  02 Colleges

Keuzevakken
Personaliseer jouw taalcursus met keuzevakken: kies onderwerpen die jou interesseren, van carrière ontwikkeling tot diepgaande taallessen, en voeg ze toe aan jouw weekelijkse rooster.

Project sessies
Verbeter jouw taalvaardigheden in project sessies, die interactieve video's gebruiken om jouw vloeiendheid een boost te geven.

Voor vertrek
Op het moment dat je jouw cursus geboekt heb kun je gelijk beginnen met oefeningen via jouw My EF account.

Na thuiskomst
Houd je taalvaardigheden op niveau tot 6 maanden na dat je weer thuis bent gekomen met online cursusmateriaal.

Neem de volgende stap

Prijsopgave Gratis brochure
Beschrijving:
Met deze zorgvuldig samengestelde cursus van 26 ochtend- en middaglessen per week (totale lestijd 17 uur en 20 minuten per week) ga jij elke zes weken een niveau omhoog. In de algemene taallessen werk je aan je grammatica en vocabulaire, terwijl je in de projectsessies je onderzoeks- en communicatievaardigheden verbetert in opdrachten die passen bij jouw interesses.
De cursus legt de focus op het begrijpen en spreken in dagdagelijkse situaties. Je kunt gebruik maken vaan vele materialen, gepersonaliseerde uitleg en interactieve lessen.

Waar zou jij naartoe willen?

Kies jouw bestemming hieronder en leer meer over de stad en de school.

EF's Leergarantie

Als je alle lessen bijwoont en elke opdracht maakt, zal je elke zes weken een cursusniveau omhoog gaan. Onze methode garandeert maximale vooruitgang. Zo niet, dan studeer je gratis totdat dit wel het geval is.

 • Stapsgewijze verbetering

  Je gaat elke 6 weken een nvieau omhoog. We meten jouw taalvaardigheden voor je cursus begint en als je klaar bent met de cursus met de EFSET suite - waar een plaatsingstest bij hoort, een tussentijdse test en een examen.
 • Bewijs van jouw succes

  Na afloop van jouw taalcursus ga je naar huis met een portfolio vol academische resultaten, waaronder het EFSET-eindrapport en een EF-cursus certificaat. Dit bewijs van je behaalde resultaten kun je direct gebruiken voor studie- en loopbaandoeleinden.
 • Het EF Research Network

  EF werkt samen met topuniversiteiten om de manier waarop studenten een taal leren, fundamenteel te verbeteren. De medewerkers in ons netwerk onderzoeken de vooruitgang in linguïstiek, lesgeven, technologie, toetsmethoden en culturele onderdompeling. Samen zijn we toegewijd om de toekomst van het taalonderwijs te onderzoeken en verbeteren.
  Leden van het EF-researchnetwerk: University of Cambridge, Harvard Graduate School of Education, Peking University, University of Tokyo, EF learning labs.
Prijsopgave

Neem actie

Gratis brochure
Ontvang een gratis offerte