Junior Intensieve Cursus

Focus op duidelijk communiceren in alledaagse situaties door middel van het bouwen aan competenties in conversaties, gerichte oefeningen en zelfverzekerheid in onze vriendelijke omgeving.

 • 26

  Lessen / week
  Lessen / dag
Keuzevakken Personaliseer jouw taalcursus met keuzevakken: Kies onderwerpen die jou interesseren, van carrire ontwikkeling tot diepgaande taallessen, en voeg ze toe aan jouw weekelijkse rooster. Project sessies Verbeter jouw taalvaardigheden in project sessies, die interactieve videos gebruiken om jouw vloeiendheid een boost te geven.

Neem de volgende stap

Offerte Gratis brochure
Aantal lessen per week 26 lessen van 40 minuten. Wanneer Kies een datum. Neem contact met ons op voor meer informatie Niveau's Beginner to Gevorderd Beschrijving Deze cursus biedt een ideale omgeving voor onze jongere studenten die het maximale uit hun cursus willen halen. De focus ligt op communiceren in dagelijkse situaties door middel van verschillende soorten oefeningen in een vertrouwde omgeving. Details 26 algemene taallessen Halve dag met activiteiten en een vol schema aan avond en weekend evenementen.

Kies jouw droombestemming

Kies hieronder een stad en kom meer te weten over deze bestemming en school.

EF Learning Guarantee

Als je alle lessen bijwoont en elke opdracht maakt, zal je elke zes weken een cursusniveau omhoog gaan. Onze methode garandeert maximale vooruitgang. Zo niet, dan studeer je gratis totdat dit wel het geval is.

 • Vooruitgang

  Je gaat elke 6 weken een taalniveau omhoog. We toetsen jouw taalvaardigheden voor de cursus begint en erna is hij compleet met de EFSET suite - die inclusief een plaatsingstest, voortgangstoets en examen is.
 • Het EF Research Network

  EF werkt samen met topuniversiteiten om de manier waarop studenten een taal leren, fundamenteel te verbeteren. De medewerkers in ons netwerk onderzoeken de vooruitgang in lingu•stiek, lesgeven, technologie, toetsmethoden en culturele onderdompeling. Samen zijn we toegewijd om de toekomst van het taalonderwijs te onderzoeken en verbeteren. Leden van het EF-researchnetwerk: University of Cambridge, Harvard Graduate School of Education, Peking University, University of Tokyo, EF learning labs.
 • Bewijs van jouw succes

  Na afloop van jouw taalcursus ga je naar huis met een portfolio vol academische resultaten, waaronder het EFSET-eindrapport en een EF-cursus certificaat. Dit bewijs van je behaalde resultaten kun je direct gebruiken voor studie- en loopbaandoeleinden.
Offerte

Take the next step

Ontvang een gratis offerte
Gratis brochure