EF

Canada

Schrijf je in voor één van EF's taalreizen naar Canada voor middelbare scholieren en ontdek een uitgestrekt land met kosmopolitische steden omgeven door adembenemend mooi natuurschoon.

Schrijf je in voor één van onze taalreizen naar Canada en ervaar de vriendelijke atmosfeer, internationale steden en adembenemend mooie landschappen van het op één na grootste land ter wereld. Als je komt studeren in steden van wereldklasse zoals Vancouver en Toronto krijg je de kans om de Noord-Amerikaanse levensstijl uit eerste hand te ervaren. Ga in Vancouver heerlijk shoppen in de winkels aan Robson Street. Probeer in de wijk Queen West van Toronto één van de vele multiculturele eetgelegenheden, woon een professionele baseballwedstrijd bij in Toronto’s Rogers Centre en geniet vanaf de top van de beroemde CN Tower van het uitzicht over het centrum van de stad. Verken het Canadese natuurschoon, laat EF je meenemen op trips naar de donderende Niagara-watervallen, boottochten per kano over het meer van Ontario en tours door de Rocky Mountains nabij Vancouver, waar de Olympische Winterspelen van 2010 gehouden werden. De Canadezen zelf staan bekend om hun hartelijkheid, dus je zult je binnen de kortste keren thuisvoelen, waar je Noord-Amerikaanse avontuur je ook naartoe brengt.

Wil jij op taalreis naar Canada? Vraag dan gratis onze brochure aan voor meer informatie over onze talenreizen naar Canada.

lees meer Verberg
Offerte

Take the next step

Ontvang een gratis offerte
Gratis brochure