EF

Frankrijk

Schrijf je in voor éé van EF's talenreizen naar Frankrijk en ervaar de romantische steden, gevarieerde landschappen en invloedrijke cultuur van het meest bezochte land ter wereld.

De romantische charme van Frankrijk is eindeloos. De diversiteit van het landschap varieert van zonovergoten stranden aan de Middellandse Zee tot met sneeuw bedekte Alpen, maar iedere stad, groot of klein, heeft talloze terrasjes, pittoreske keienstraatjes en verleidelijke bakkerijen. Frankrijk is echter bepaald niet in het verleden blijven hangen en de Franse mode loopt altijd voorop, zoals een wandeling door Parijs je snel zal leren. Ga mee met onze taalcursussen naar Frankrijk voor middelbare scholieren en studeer in het hartje van de Franse cultuur. Breng hele middagen door in de galerieën van het Louvre en ga winkelen in de boutieks van het trendy Marais-district van Parijs. Bewonder de beroemde monumenten van Frankrijk vanaf de top van de Eiffeltoren of wandelend langs de Champs-Elysées. Volg een taalcursus in Nice, kom Frans studeren en breng je middagen door onder een parasol aan het strand of slenterend langs de Promenade des Anglais, de elegantste strandboulevard ter wereld.

Wil jij op taalcursus naar Frankrijk? Vraag dan gratis onze brochure aan voor meer informatie over onze taalcursus naar Frankrijk.

lees meer Verberg
Offerte

Take the next step

Ontvang een gratis offerte
Gratis brochure